Monitor Audio SoundFrame 2 On-Wall - stk Vegghøyttaler - Hvit Monitor Audio SoundFrame 2 On-Wall - stk Vegghøyttaler - Hvit

Monitor Audio SoundFrame 2 On-Wall - stk

Vegghøyttaler - Hvit

Monitor Audio SoundFrame-serien består av stilrene og elegante høyttalere som kan monteres på veggen, eller felles inn. Høyttalerne kan brukes til både stereo og hjemmekino. SoundFrame 2 On-Wall er designet som en senterehøyttaler for å harmonisere med en tv eller en prodjektor-skjerm, men kan også monteres vertikalt for å matche større skjermer. Pris per stykk.
Varenr: 124594
7 995,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Monitor Audio SoundFrame er stilrene og elegante høyttalere som kan monteres på eller felles inn i veggen. Både On-wall og In-wall versjonene bygger 87mm og kommer i 3 ulike størrelser. Den utskiftbare frontgrillen gjør at høyttaleren kan se ut som et bilde som henger på veggen. Høyttaleren kan brukes til både stereo og hjemmekino. SoundFrame 2 On-Wall er en ekte 3-veis høyttaler og er bestykket med justerbar IDC 4" mellomtone/1" diskant modul og et 6,5" C-CAM basselement med RST membran.

 

  • Enkel installasjon
  • Kun 87mm dyp
  • Rammen leveres med hvit eller sort lakk
  • 3-veis konstruksjon
  • Høyfrekvensjustering +- 3dB
  • Trykkammer

 

 

IDC

Monitor Audios LCR innfellingshøyttalere benytter en unik invertert diskant/mellomtone modul som kan justeres inntil 18 grader. Dette gjør at man kan finne en diskret plassering for høyttaleren og likvel rette lyden inn mot lytteposisjon. Med IDC-modulen installert, blir disse elegante høyttalere en ekte 3-veis konstruksjon, som gir overlegen ytelse og fleksibilitet sammenlignet med tradisjonelle 2-veis høyttalere med fastmontert mellomtone og diskant. Den inverterte 4" mellomtonen gir overlegen spredning av lyden og gjør at mellomtone/diskant modulen kan monteres så langt frem i kabinettet som mulig for å unngå diffraksjonseffekter.

C-CAM basselementer

C-CAM materialet (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering) ble opprinnelig utviklet av luftfartindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner og Monitor Audio har raffinert bruken av dette materialet i sine mellomklassehøyttalere over flere år. Den ekstremt stive og lette C-CAM membranen gjør elementet i stand til å motstå bøyningsforvrengning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.

Gold Dome C-CAM diskant Gold Dome

C-CAM diskanten er produsert i en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering som er anodisert med gull til en bestemt tykkelse for å oppnå ideell stivhet og demping. Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøyer for å gi optimal ytelse og sørger for at elementets første oppbrytningspunkt er over 35kHz. Dette gir en svært lineær frekvensrespons og strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk og film-formater i HD oppløsning. Gull domen er tynnere, lettere og stivere og derfor mer effektiv en diskant-domer produsert i andre materialer, og reduserer dermed forvrengning i det hørbare frekvensområdet.

RST

Rigid Surface Technology (RST) er inspirert av den Japanske kunstformen Origami, der et veldig lett materiale (som papir) kan styrkes ved å lage små og presise folder på overflaten. Monitor Audio har brukt dette prinsippet når de designet CAM/RST-koner for GX og RX-modellene. Ved hjelp av sofistikert datamodellering (Finite Element Analysis) er GX bass/mellomtonen styrket med en rekke radiale ribber, mens RX-konen har et mønster av strategisk plasserte groper. RST gjør konen vesentlig sterkere og man kan benytte tynnere og lettere materialer som gjør elementet mer presist med lavere forvrengning. RST-mønsteret bidrar også til å redusere stående bølger som oppstår i membranoverflaten.

Pris pr stk.

Teknisk info

Frequency Response 55Hz - 35KHz

Sensitivity (1W@1M) 86 dB

Nominal Impedance 8 Ohms

Power Handling (RMS) 100 W

Maximum SPL 106 dBA

Recommended Amplifier Requirements 25 - 100 W

Bass Alignment Sealed Box

Crossover Frequency 550Hz & 3.3KHz

System Configuration 3-Way

Drive Unit Complement

  • 1 x 165mm (6.5 inches) C-CAM® mid/bass driver with RST®II
  • 1 x 102mm (4 inches) IDC® mid-range driver with dual concentric 25mm (1 inches) C-CAM®gold dome tweeter

Dimensions (Including Frame (H x W x D)) 790 x 240 x 87.5 mm

Depth From Wall 87.5 mm

Weight (packaged) 7.06 Kg

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
103879