Monitor Audio AWC-280T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp Monitor Audio AWC-280T2 Stereo - stk Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp

Monitor Audio AWC-280T2 Stereo - stk

Takhøyttaler 8", 9,75 cm dyp

Høyttaler for takmontering fra Monitor Audios utendørsserie, som er IP-sertifisert for blant annet saltvannsprut, UV-motstand og vibrasjoner. Denne høyttaleren er perfekt dersom du ønsker lyd på f.eks terrasse, bad eller badstu. Høyttaleren har enkel montering, og det magnetiske frontdekselet kan lakkeres for å matche tak eller vegg. Pris per stykk.
Varenr: 124126
6 995,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

God lyd uansett vær og vind

Monitor Audios allværsserie AWC er de perfekte høyttalere for lyd i krevende omgivelser. IP55-sertifisering betyr at de tåler saltvannsprut, UV-lys og vibrasjoner, og gjør dem velegnet for montering utendørs såvel som på bad eller i badstu. Kanskje du til og med ønsker godlyd i båten? Høyttalerne installeres enkelt i tak eller vegg, og den magnetiske støvgrillen kan lakkeres for å matche omgivelsene.

 

AWC-280T2 er en 8-tommers høyttaler med to diskantelementer for gjengivelse av stereolyd i én høyttaller, og er perfekt for mindre rom der det ikke er behov for to høyttalere. Høyttaleren kobles til på samme måte som to vanlige stereohøyttalere, slik at du kan bruke en vanlig forsterker for å drive den. Monteringsdybden er kun 98 mm, så du får plass til høyttaleren i trange vegger og tak.

 

AWC-serien låner teknologi fra anerkjente Bronze serien for i gi markedets beste lyd for innfellingshøyttalere. AWC bruker en nyutviklet og oppgradert utgave Monitor Audio sin anerkjente Gold C-CAM® (keramikkbelagt magnesiumlegering) dome diskant med forbedringer og innovativ ventilering av membranen som hindrer kompresjon og forvrenging og gir økt båndbredde.

 

Bass/mellomtone-elementene i AWC-serien er også helt nye i C-CAM® som er støpt som en hel skål uten skjøter og svake punkter i membranen.  Metallet i membranen er termisk koblet til svingspolen for optimal kjøling og mindre kompresjon under tøff bruk.

 

Alle modeller er såkalt rammeløse, det betyr at frontgriller er festet med neodymiums-magneter for pent utseende uten bred synlig monteringskant.

 

Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.

 

Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Teknisk info

 • Frekvensrespons: 50 Hz - 30 kHz
 • Sensitivitet: 88 dB (1W/1m, begge kanaler i drift)
 • Impedans: 8 Ohm per kanal
 • Maksimum lydtrykk: 109 dBA
 • Maks. effekt: 100 Watt RMS
 • Anbefalt forsterker: 20 - 100 Watt (RMS)

 • Diskantelement: 2 x 1-tommer C-CAM gold domediskant
 • Basselement: 8-tommer C-CAM basselement
 • Diameter: 285 mm (inkludert grill)
 • Dybde: 102,5 mm (inkludert grill)
 • Hulldiameter: 247 mm
 • Monteringsdybde: 97,5 mm
 • Vekt: 2,8 kg

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102153