Monitor Audio Radius høyttalerstativ Gulvstativ til høyttaler - Sort Monitor Audio Radius høyttalerstativ Gulvstativ til høyttaler - Sort Monitor Audio Radius høyttalerstativ Gulvstativ til høyttaler - Sort

Monitor Audio Radius høyttalerstativ

Gulvstativ til høyttaler - Sort

Dette stativet er utformet for å passe perfekt til Radius 45 og Radius 90. Det er trukket kabling internt i stativet som automatisk kobles til høyttalerne når du fester dem, slik at du slipper styr og fikling med uregjerlige kabler: Bare koble kablene til terminalene i foten, og du er klar til å lytte! Avansert ARC-materiale sørger for å eliminere uønskede vibrasjoner. Pris pr. par. Høyttalere er ikke inkludert.
Varenr: 118754
4 495,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (21 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dette stativet er utformet for å passe perfekt til Radius 45 og Radius 90. Det er trukket kabling internt i stativet som automatisk kobles til høyttalerne når du fester dem, slik at du slipper styr og fikling med uregjerlige kabler: Bare koble kablene til terminalene i foten, og du er klar til å lytte! Avansert ARC-materiale sørger for å eliminere uønskede vibrasjoner.

 

Nye Radius er Monitor Audio sin kompakte designserie. Teknisk design og deler lånes fra Bronze-serien og er dermed i høyeste kvalitet og langt over hva som forventes av designmodeller. Rålekker finish i sort eller hvit høyglanslakk passer inn over alt og lyden er i absolutt toppklasse. Radius har vunnet uttallige tester over hele verden.

En høyde på rundt én meter sørger for at høyttaleren er i perfekt lyttehøyde, samtidig som de er elegante og tar opp minimalt med gulvplass

 

  • Avansert konstruksjon eliminerer vibrasjoner
  • Enkel tilkobling med kabel trukket internt i stativet
  • Sort eller hvit utførelse

 

Monitor Audio

Monitor audio er en engelsk kvalitetsprodusent av HiFi-høyttalere som alltid har vært kjent for god byggekvalitet og meget god lyd.

 

Monitor Audio ble startet av Mo Iqbal i 1972 og har siden den gang vunnet utallige priser i hele verden for sine vellydende og allsidige høyttalere. I dag selges deres høyttalere i mer enn 70 land, og i tillegg til tradisjonelle høyttalere lager de også et stort utvalg av streaming-høyttalere og innfellingshøyttalere av høyeste kvalitet. Monitor Audio var med å revolusjonere høyttalerindustrien på 80- tallet da de startet med å bruke sine dome-diskanter i Gold-legering og bass/mellomtoner i aluminium og magnesium.

Teknisk info
  • Høyde inkl. Radius 45 (uten spikes): 918 mm
  • Høyde inkl. Radius 45 (med spikes): 940 mm
  • Høyde inkl. Radius 90 (uten spikes): 1008,5 mm
  • Høyde inkl. Radius 90 (med spikes): 1030 mm
  • Bredde: 235 mm
  • Dybde: 240 mm
Kundeanmeldelser
103770