GENEVA

IKONISK INDUSTRIDESIGN

Noen ganger kommer det noen produkter som bare treffer en nerve, og blir en suksess som alle kjenner til. Selv om de gjør akkurat de samme tingene som alle andre, har de like vel noe ved seg som gjør at de skiller seg ut, en x-faktor om du vil.

Sveitsiske Geneva er godt eksempel på et slikt merke. De lager produkter som har god lydkvalitet, har god funksjonalitet og er enkel å bruke. Det er jo kvaliteter man finner i mange produkter. Genevas genistrek er det unike designet kombinert med god lydkvalitet, som ikke bare er tidløst og elegant, men er noe du faktisk har lyst til å vise frem i ditt hjem. Noen produkter har et akseptabelt utseende, som man aller nådigst får plassere litt bortgjemt. Slik er det ikke med Geneva. Den vil du vise frem!

 

Hva ser du etter?

DECON

TOURING

ACUSTICA LOUNGE

CINEMA+

En Geneva til alle behov

Geneva har en bred produktportefølje som lar deg velge den Geneva-høyttaleren som passer til akkurat deg. Om du ønsker deg en bærbar blåtann-høyttaler eller DAB-radio kan Touring serien la deg velge mellom ulike størrelser og stilige farger. Trenger du en stasjonær blåtann-høyttaler eller DAB-radio til å sette på kjøkkenbenken kan en Geneva Acustica Lounge, eller en av de mindre høyttalerne med det klassiske designet passe fint. Du kan til og med bytte ut det store stereoanlegget i stuen med en Geneva DeCon, så får du ett elegant produkt som gjør alt du trenger.

 

1. Geneva DeCon
2. Geneva Touring
3. Geneva Acustica Lounge
4. Geneva Cinema+
 

DeCon

Geneva DeCon står for «Hi-Fi deconstructed». Med en Geneva DeCon kan du erstatte ditt vanlige stereoanlegg med ett produkt, som gir deg stor og fyldig lyd med masse detaljer og nyanser, i et lekkert og elegant industridesign. Høyttaleren har en egen 10" subwoofer, og stereohøyttalere som drives av 3 klasse-D forsterkere med 6 kanaler.


Geneva DeCon er enkel å bruke, og lar deg spille musikken trådløst fra telefonen via både Bluetooth, Airplay 2 og Google Chromecast. Med HDMI-ARC er det enkelt å koble den til din TV, og Geneva DeCon vil slå seg av eller på sammen med din TV.

Touring

Touring er Geneva sine bærbare høyttalere med batteri. Da kan du enkelt ta høyttaleren med deg overalt i hele huset, eller ut på terrassen om du vil ha litt go`lyd når du sitter ute. Alle modellene har Bluetooth, slik at du enkelt kan spille trådløs lyd fra din telefon. Noen av modellene har også DAB-radio.

Acustica Lounge

Acustica Lounge er små stasjonære høyttalere fra Geneva, som har et elegant og enkelt, men likevel funksjonelt design. Høyttaleren har klar og fyldig lyd, og passer perfekt på et kjøkken eller et kontor. Modellen som heter Geneva Acustica Lounge har Bluetooth-mottaker, mens modellen som heter Geneva Acustica Lounge Radio har også en DAB-radio.

Cinema+

Geneva Cinema + er et gulvstativ for TV med en innebygget stereomodul, som lar deg koble til din TV. Den fungerer litt som en lydplanke, og har Bluetooth og innebygget subwoofer. Med Geneva Cinema+ får du god lyd, enten du spiller fra din TV, eller trådløst fra din telefon, i et design som hverken tar mye plass, eller gjør mye ut av seg i din stue.

Geneva Cinema+ Lydstativ
Kjøp
8 990,-
green-stock-icon20+

Alle produkter