105411 105411

Koss Porta Pro Wireless - Sort

On-ear trådløse hodetelefoner

Den klassiske Koss Porta Pro er nå også å få i trådløs utgave. Koss Porta Pro er kanskje tidenes mest solgte hodetelefon. Den trådløse utgaven gir deg samme høye lydkvalitet uten kabelsalat. Med innebygget mikrofon og fjernkontroll har du full kontroll og kan svare på telefonsamtaler.
Varenr: 128483
690,-
-+
Bestillingsvare (33 dager)
BeskrivelseTeknisk infoSUPPORT
Beskrivelse

Koss Corporation ble grunnlagt allerede i 1953 og deres første hodetelefon ble lansert fem år senere. I 1984 kom den første utgaven av Porta Pro og hvem skulle tro at nettopp denne modellen skulle bli så elsket og populær i så mange år fremover. Den legendariske lydkvaliteten finner du også i den nye trådløse utgaven.

 

  • Trådløs frihet
  • 12 timer batteritid
  • In-line mikrofon og fjernkontroll
  • The Sound of Koss
  • Sammenleggbar design
  • Bæreveske og USB-ladekabel er inkludert

Trådløs lyd

Koss Porta Pro Wireless har en Bluetooth 4.1-brikke for overføring av trådløs lyd og lar deg også ha telefonsamtaler takket være en innebygget mikrofon. Minijack-kabelen er byttet ut med en kortere ledning stump med et lite batteri og fjernkontroll som er ment for plassering over nakken når du har dem på deg.

koss

Kan foldes sammen

Når du ikke bruker hodetelefonene kan du folde inn selve øreklokkene og feste dem enkelt sammen med hjelp at et smart kroksystem. Deretter kan du forvare eller transportere dem i oppbevaringsposen som også følger med i pakken.

classix

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Hodetelefoner
Gruppe 3 On-Ear
Merke Koss


Frekvensområde 15-25,000 Hz
Impedans 60 ohm
Følsomhet 101 dB SPL/1 mW
Trådløs Ja
Trådløs Teknikk Bluetooth
Oppladbar Ja
Bluetooth versjon 4.1
Batteritid 12 timer
SUPPORT
105411