Klipsch RP-8060FA Premiere II Klipsch RP-8060FA Premiere II Klipsch RP-8060FA Premiere II Klipsch RP-8060FA Premiere II Klipsch RP-8060FA Premiere II Klipsch RP-8060FA Premiere II Klipsch RP-8060FA Premiere II Klipsch RP-8060FA Premiere II Klipsch RP-8060FA Premiere II

Klipsch RP-8060FA

Gulvstående atmos høyttaler - Sort

RP-8060FA er basert på toppmodellen i Premiere II-serien men har i tillegg integrert Atmos høyttaler som skaper en mer effektfull og multidimensjonal lydgjengivelse. Pris pr par
Varenr: 128964
19 990,-Tilbudspris
Førpris: 29 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Dolby Atmos gir både større klarhet, dybde og detaljrikdom. Man føler seg omgitt av lyd og med en opplevelse av å befinne seg midt i handlingen. Siden Dolby Atmos ble introdusert på kino i 2012, har alle større filmstudioer i Hollywood sluttet seg til systemet. RP-8060FA er basert på toppmodellen RP-8000F og har en integrert Atmoshøyttaler i toppen av kabinettet som utnytter refleksjoner mot vegg og tak for å skape en mer tredimensjonal lydopplevelse.

 

Med høy effektivitet og imponerende dynamikk i kombinasjon med fantastisk oppløsning og detaljrikdom er Klipsch et førstevalg uansett musikksjanger! Reference Premiere II benytter nyutviklede Cerametallic basselementer med lav vekt og ekstrem styrke som gir høy effektivitet og lav forvrengning.

 

Hovedhøyttaler:

 • 2 stk. 8" Cerametallic elementer
 • 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
 • Kont. effektpåtrykk: 150 watt RMS
 • Maks. spisseffekt: 600 watt
 • Høy effektivitet med følsomhet på 98 dB ved 1 watt / 1 meter
 • Impedans på 8 ohm
 • Frekvensgang: 32 Hz – 25 kHz (+/-3dB)

Atmoshøyttaler:

 • 5,25" Cerametallic element
 • 1 stk. LTS Tractrix ventilert horndiskant (titanium)
 • Kont. effektpåtrykk: 75 watt RMS
 • Maks. spisseffekt: 300 watt
 • Impedans på 8 ohm

 

 

 

 

Tractrix diskanthorn

Diskantbestykningen består av et kvadratisk Tractrix LST (Linear Travel Suspension) hornhøyttalerløsning. Selve hornet er kvadratisk utformet og dempet med silikon som reduserer forvrengningen og bidrar til ekstremt lineær frekvensrespons over et stort lytterområde. Diskantenheten i titanium med ventilert bak-kammer gir bedre oppløsning og større klarhet uten tegn til aggressivitet.

 

 

Klipsch RP-8060FA Premiere II gulvhøyttaler

 

 

Cerametallic basselementer

RP-8060FA er utstyrt med 2 stk 8" basselementer. Den Cerametalliske membranen er montert i et svært robust stål-hus uten resonanser og drives av en kraftig magnet med en talespole i kobber. Elementene er svært effektive med lav forvrenging og er optimalisert for å matche diskanten slik at man får et lydbilde med svært god sammenheng.

 

 

Klipsch RP-8060FA Premiere II gulvhøyttaler

 

 

Tractrix bassport

Klipsch Tractrix bassport gir maksimal luftgjennomstrømning og mindre støy som forbedrer bassresponsen, gir større presisjon og kraftigere bassgjengivelse.

 

 

Klipsch RP-8060FA Premiere II gulvhøyttaler

 

 

Terminaler

Alle modellene leveres med elegant magnetisk frontgrill. Doble kontaktterminaler gir mulighet for bi-wiring eller bi-amping. Gulvhøyttalerne leveres med nye solide aluminiums føtter som har mindre kontaktflate til gulvet og reduserer resonanser – strammere bass og flere detaljer! RP-8060FA har egen tilkobling for Atmos høyttaleren

 

 

Klipsch RP-8060FA Premiere II gulvhøyttaler

 

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

 

Klipsch RP-8060FA Premiere II gulvhøyttaler

 

Teknisk info

SPECIFICATIONS - MAIN CHANNEL

 
FREQUENCY RESPONSE 32-25kHz +/- 3dB
SENSITIVITY 98dB @ 2.83V / 1m
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 150W / 600W
NOMINAL IMPEDANCE 8 Ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY 1750Hz
HIGH FREQUENCY DRIVER 1” Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid Cross-Section Tractrix® Horn
LOW FREQUENCY DRIVER Dual 8” Cerametallic Cone Woofers
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Bass Reflex via rear-firing Tractrix® Port
INPUTS Dual Binding Posts
HEIGHT 109.5 cm
WIDTH 27.7 cm
DEPTH 50.3 cm
WEIGHT 32.2 kg
FINISH Ebony, Walnut, Piano Black
BUILT FROM 2018  

SPECIFICATIONS - HEIGHT CHANNEL

 
FREQUENCY RESPONSE Conforms to Dolby Atmos Specifications
SENSITIVITY Conforms to Dolby Atmos Specifications
POWER HANDLING (CONT/PEAK) 75W / 300W
NOMINAL IMPEDANCE 8 Ohms Compatible
CROSSOVER FREQUENCY 2kHz
HIGH FREQUENCY DRIVER 1” Titanium LTS Tweeter with Hybrid Tractrix Horn
LOW FREQUENCY DRIVER 6.5” Cerametallic Cone Woofer
ENCLOSURE MATERIAL MDF
ENCLOSURE TYPE Acoustic Suspension
INPUTS Single Binding Posts
DOWNLOADS

Specifications

Manual

Kundeanmeldelser
102328