Klipsch RP-8000F II Reference Premiere Gulvstående høyttaler Klipsch RP-8000F II Reference Premiere Gulvstående høyttaler Klipsch RP-8000F II Reference Premiere Gulvstående høyttaler Klipsch RP-8000F II Reference Premiere Gulvstående høyttaler Klipsch RP-8000F II Reference Premiere Gulvstående høyttaler

Klipsch RP-8000F II Reference Premiere

Gulvstående høyttaler

Toppmodellen Klipsch Reference Premiere RP-8000F II bygger videre på forgjengeren, men er oppgradert fra topp til nå. Med nye og større diskanthorn med bredere "sweet spot", bedre basselementer og et betydelig oppgradert chassis, låter RP-8000F bedre enn noen gang!

Varenr: 116935
21 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Reference Premiere fra Klipsch har satt standarden for spilleglade og dynamiske høyttalere i snart 20 år og nå lanserer de en helt nyutviklet og kraftig oppgradert generasjon som flytter referansen i prisklassen. Av de viktigste endringene kan vi nevne nytt og større horn som gir forbedret spredning og lydbilde, redesignede og oppgraderte basselementer og høyere kvalitet på kabinett og finish. Nye Reference Premiere II låner teknologi fra storebror RF-7 III, resultatet er lavere forvrengning og en mer presis lydgjengivelse.

STØRRE HORN, BEDRE LYD

90° X 90° SILICON COMPOSITE HYBRID TRACTRIX HORN

Et helt nytt og større 90° x 90° silicone composite hybrid Tractrix horn gir unik effektivitet og spredning samt for detaljert og klar lyd. Ved bruk av nyutviklet faseplugg kombinert med støpt silikon overflate på hornet får Klipsch en jevnere frekvensrespons enn noensinne tidligere. Resultatet er en nye høyttalerserie som flytter standarden og som gir den dynamiske, gode og klare lyden som Klipsch er velkjent for. 

 

LINEAR TRAVEL SUSPENSION (LTS) TITANIUM DIAPHRAGM DISKANT

Den unike Linear Travel Suspension kan oversettes til «lineær motstand i hele bevegelsen» og gir forbedret og mer dynamisk gjengivelse, samt minimerer forvrengning. LTS diskanten  er et kjennetegn for Reference Premiere serien, og er nå en viktig komponent i mange av de beste høyttalerne som er på markedet. 

 

VENTILERT DISKANT DESIGN

Det ventilerte bakkammeret er designet slik at det reduserer stående lydbølger, samtidig som det store bakkammeret gjør at det blir mindre kompresjon og mer detaljert lyd når du spiller høyt.

 

CERAMETALLIC™ BASSELEMENTER – HELT NYTT DESIGN

Cerametallic™ basshøyttalere er et kjennetegn ved Reference serien, og materialets viktigste egenskap er at det er veldig sterkt og samtidig lett for minimal forvrengning og maksimal ytelse. Den nyutviklede og oppgraderte motorstrukturen i elementene gir en forbedret respons med mer kontroll, bedre dynamikk og presisjon, mens de nye kortslutningsringene i aluminium rundt spolen reduserer forvrengning og gir enda bedre ytelse. 

 

TRACTRIX BASSPORT

Reference Premiere sin bruk av Tractrix™ geometri gir en mer effektiv luftgjennomstrømning, som reduserer portstøy for bedre lyd på lavere frekvenser. Tilpasset indre flens på Tractrix™ porten hjelper til med å redusere luftturbulens som kommer inn i porten. Portstøy reduseres av mindre turbulent luft, noe som resulterer i renere og kraftigere bass.  

 

BI-WIRING / BI-AMPING CAPABILITY

Doble inngangsterminaler for bi-wiring eller bi-amping. Bi-wiring skiller mellom høy og lav frekvens signal i separate høyttalerkabler for diskant og bass, noe som reduserer intermodulasjon forvrenging, for en bedre og klarere mellomtone. Bi-amping tar det enda videre og gir mulighet for bruk av separate forsterkere for bass og diskant for mer kapasitet og klarere lyd.  

 

AVANSERT KABINETT DESIGN 

Kabinettet har blitt ytterligere avstivet for å minske resonans og vibrasjon som gir en renere og klarere lyd. Med teknologi fra storebror RF7mkIII har Klipsch oppgradert og stivet av kabinettene for mindre egenlyd og enda mer korrekt gjengivelse. De gulvstående modellene er videre oppgradert med separate kammer for hvert av elementene som optimaliserer hulrommet for hvert element og dens gjengivelse og gjør kassen enda mere solid og «død».

 

ATMOS TILKOBLINGER 

Å oppgradere til Dolby Atmos er enklere enn noen gang med «atmos-by-pass» tilkoblinger plassert på nede på baksiden av gulvmodellene for å redusere synligheten av løse ledninger, og en penere installasjon. 

 

NYE OG OPPGRADERTE TERMINALER OG DELEFILTER

Ny internkabling av høy kvalitet, sammen med oppgradert delefilter gir bedre og mer detaljert HiFi-lyd enn noen gang tidligere,  og helt nye og lett tilgjengelige terminaler montert på en solid aluminiumsplate som gjør tilkobling enkel og solid.

Teknisk info

Spesifikaskjoner

 

FREKVENSOMRÅDE 35-25kHz +/- 3dB
FØLSOMHET 98dB @ 2.83V / 1m
BELASTNING 150W / 600W
IMPEDANS 8 Ohms Compatible
CROSSOVER FREKVENS 1630Hz
DISKANT 1" Titanium LTS Vented Tweeter with Hybrid Cross-Section Expanded Tractrix® Horn
BASS Dual 8” Cerametallic Cone Woofers with Faraday rings
KABINETT MDF (Internally Braced)
KABINETT TYPE Bass Reflex via dual chamber rear-firing Tractrix® Ports
TERMINALER Dual aluminum binding posts / bi-wire / bi-amp with Dolby Atmos® passthrough
HØYDE 109.5 cm
BREDDE 27.5 cm
DYBDE 46.3 cm
VEKT 27.85kg
FINISH Sort
Nedlastinger

Spesifikasjoner

Manual

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(2)
195723