Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt Aktive høyttalere og streamer

Klipsch The Fives + Oliostream - valnøtt

Aktive høyttalere og streamer

Klipsch The Fives er aktive høyttalere med klasseledende lyd og design. Kombinert med iEast Oliostream er dette det perferkete stereooppsettet for deg som ønsker å gjøre det enkelt og minimalistisk uten at det går på bekostning av lyden.
Varenr: 116889
9 490,-Tilbudspris
Førpris: 11 480,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Forus (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipsch The Fives

Klipsch The Fives har alt du forventer av en aktiv Klipsch Heritage høyttaler. Elegant og kompakt kabinett med ekte valnøtt finér, innovative tekniske løsninger i kombinasjon med imponerende lydkvalitet. Med Bluetooth, HDMI, digitale innganger og platespiller-tilkobling er Klipsch The Fives et komplett stereoanlegg hvor du kan lytte til favorittmusikken på Spotify og Tidal fra telefon eller PC, oppleve musikk og film med lyd fra TV!

 

 • Bluetooth 5.0
 • HDMI med ARC
 • Platespillerinngang
 • USB-inngang (for PC eller Mac)
 • Optisk digitalinngang
 • RCA linjeinngang
 • Aux inngang
 • Subwoofer utgang
 • Separat forsterker til bass og diskant, totalt 160 watt
 • Tractrix horndiskant
 • Frekvensområde: 50 Hz – 25 kHz
 • Fjernkontroll inkludert


Perfekt til din TV, med HDMI – ARC

Klipsch The Fives er den første aktive høyttaleren fra Klipsch med HDMI-inngang (ikke så vanlig på de fleste andre aktive høyttalere heller). Det betyr at du kan koble høyttaleren til TV-en din med bare en HDMI-kabel, og bruke TV-fjernkontrollen til å styre lyden på høyttaleren. ARC-funksjonen lar Klipsch The Fives motta lydsignalet direkte fra din TV, enten du spiller fra TV-ens egne apper, eller eksterne kilder som er koblet til din TV. Enkelt å sette opp, enkelt å bruke!


Med HDMI-ARC er Klipsch The Fives en perfekt allround høyttaler å ha i din stue. Den vil ikke bare spille skikkelig tøft til film, men gir deg helt overlegen lyd sammenlignet med en lydplanke. Her kan du få bredde og dybde i lydbildet når du spiller musikk, hvilket er vanskelig å få til på en lydplanke.

 

 

 


Imponerende lyd fra Klipsch The Fives

Klipsch The Fives er en relativt kompakt høyttaler, men spiller likevel imponerende høyt (109 dB max SPL). Hvert høyttalerelement har en egen forsterker (20 watt til diskant og 60 watt til bass), som gir svært god kontroll på elementene med klar og ren lyd. Forsterkerne i Klipsch The Fives er forbedret fra tidligere modeller, slik at lyden er mer raffinert med mer oppløsning og detaljer.

 

I kjent Klipsch stil er Klipsch The Fives utstyrt med en horndiskant, som gjør at de spiller veldig "live". Lydbildet er svært tredimensjonalt og presist, slik at det er enkelt å plassere instrumenter og stemmer i lydbildet. Selv dårlige innspillinger blir "feitet opp" og gir deg en god musikkopplevelse.

 

 

Klipsch The Fives

 


Klipsch Tractrix horn

Diskanten som sitter i Klipsch The Fives er en 1" (25mm) titanium driver som sitter montert i et Tractrix horn, som gir høyttaleren svært høy effektivitet. Dette gjør høyttaleren svært lett å drive og er med på å gi den sin energiske og livlige spillestil. Høyere effektivitet gjør at forsterkerne ikke trenger å jobbe så hardt, og dermed spiller de med mindre forvrengning og gir renere lyd. Basselementet er et 4,5" element med ekstra lang slaglengde og en kraftig magnet. I bakkant finner du en bassport med Tractrix geometri.

 

 

Klipsch The Fives

 


Tilkoblinger

Klipsch The Fives kan erstatte det vanlige stereoanlegget ditt og er godt utstyrt med tilkoblinger. Med Bluetooth er det enkelt å spille trådløst til høyttaleren. HDMI og optisk digitalinngang lar deg enkelt koble til din TV eller andre digitale kilder. Linjeinngangen og platespillerinngangen er via den samme RCA-kontakten og kan veksles mellom ved hjelp av en bryter på høyttalerens bakside. Aux-inngangen er en 3,5mm mini-jack kontakt og en USB-inngang lar deg koble din PC eller MAC til høyttaleren. Høyttaleren har til og med en subwooferutgang, slik at du kan koble til en subwoofer og få enda fyldigere lyd.

 

 

Klipsch The Fives

 


Dynamic Bass EQ

Ettersom hørselen vår ikke er lineær vil den oppfatte forskjellige frekvenser ulikt når volumet varieres. Klipsch The Fives kompenserer for denne effekten med Dynamic Bass EQ ved å spille fyldigere i bassområdet når du spiller lavt. Du kan slå funksjonen av eller på slik at du kan tilpasse den til hva som passer til plasseringen av dine høyttalere.

 

 

Klipsch The Fives

 


Høyoppløst lyd

I Klipsch The Fives sitter det en god D/A-konverter som støtter 192kHz/24bit dekoding for avspilling av høyoppløste filer fra en PC, via USB-inngangen. Da får du god lyd fra dine digitale kilder, enten det er snakk om musikk med høy oppløsning, musikk med  CD-kvalitet eller komprimert musikk fra strømmetjenester eller MP3-filer.

 

 

Klipsch The Fives

 


«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.


Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.


Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.
 

 

Klipsch The Fives

 

En jublende fagpresse


Klipsch The Fives høster fine lovord i fagpressen:


«..det er ikke til å komme fra at Klipsch The Fives er en enorm oppgradering fra de fleste lydplanker, og at dens mange innganger gjør høyttalerne langt mer anvendelig for de aller fleste. Tøffere og morsommere høyttalere finner du ikke til prisen» - Lyd og Bilde 29.07.20


«Plasser en Klipsch The Fives på hver sin side av TV-en og spill på den i fem minutter. Da er det ingen vei tilbake. Ta så et pent bilde av din eksisterende lydplanke og legg den ut på finn.no. Du kommer ikke til å savne den, uansett om den er pakket full av surroundmuligheter og utvidet stereo» - Stereopluss 6/20

 

Digital Trends kaller Klipsch The Fives for en soundbar killer!
"Klipsch The Fives prove true left and right channels beat the pants off most soundbars, and look great doing it... Klipsch The Fives are an audiophile’s dream packed in a soundbar killer. Not only will they outperform a single soundbar solution, but they’ll give multi-speaker soundbar systems a run for their money..." - Digital Trends Editors' Choice 09.07.2020

Selv om det er lett å sammenligne Klipsch The Fives med en lydplanke, må vi jo si at dette først og fremst er en høyttaler som er laget for å spille godt på musikk, og det klarer den i aller høyeste grad. Er de musikalske kvalitetene på plass, er det lettere å få den til å spille godt til TV og filmlyd, slik disse testene gjenspeiler.

Oliostream

Med iEast OlioStream 1 kan du enkelt gjøre anlegget ditt trådløst. Streameren støtter Tidal, Spotidy, AirPlay 2, radio, Qobuz og mer, slik at du kan spille musikk direkte fra telefonen uten å miste kvalitet.

Multirom

Du kan enkelt koble flere av streamerne sammen for å danne et komplett multirom-oppsett slik at du kan spille musikk hvor som helst i hjemmet. Et slikt oppsett lar deg også spille forskjellig musikk i forskjellige rom, eller samme musikk i alle ønskede rom ved hjelp av party-modus. Alt kontrolleres enkelt via den gratise appen som er tilgjengelig for både Android og iOS.

Alarmklokke

iEast kommer også med innebygd alarmklokke, slik at du kan bli vekket til favorittmusikken din til forhåndsinnstilt volum i én eller flere rom.

Sleep timer

Sleep timer lar deg bestemme når enkelte soner skal skrues av.

Enkel oppdatering

OlioStream 1 kan enkelt oppdateres trådløst ved hjelp av appen, helt uten bruk av PC.

Teknisk info
MODEL Klipsch The Fives
SYSTEM DESCRIPTION Powered Monitor (pair)
FREQUENCY RESPONSE 50Hz - 25kHz
DYNAMIC BASS EXTENSION 46Hz @ 35% Volume
MAX OUTPUT 109 dB (1M Stereo Pair)
TOTAL SYSTEM POWER 160W Total System Power (320W Peak): 60W LF, 20W HF
HIGH FREQUENCY DRIVER 1” (2.5cm) Titanium LTS vented tweeter with Tractrix® horn
LOW FREQUENCY DRIVER 4.5” (11.43cm) high-excursion fiber-composite cone woofer
ENCLOSURE MATERIAL MDF with genuine wood veneer
ENCLOSURE TYPE Bass-reflex via rear-firing port
INPUTS

HDMI-ARC with CEC

Bluetooth® wireless technology

Phono/Line analog (with switch and ground screw terminal)

3.5mm analog mini jack

USB digital

Optical digital

OUTPUTS Single RCA line level output for connection to subwoofer
DIMENSIONS

HEIGHT 304.8mm

WIDTH 165.1mm

DEPTH 234.95mm

WEIGHT Primary: 5.35kg - Secondary: 4.85kg
FINISH Walnut / Matte Black
VOLTAGE 100V-240V 50/60Hz internal power supply with region specific power cords
INCLUDED ACCESSORIES

Region-Specific power cord (2.0m)

Remote control (with 2 x AAA batteries)

4-conductor speaker cable (4m)

USB Type-B to USB Type-A cable (1.5m)

HDMI Cable (1.5m)

LINKS

Klipsch The Fives Spec Sheet

Klipsch The Fives Manual

HD tapsfri lyd fra Spotify Connect, Tidal Connect, Qobuz, Qplay, Hi-rescloud osv.
Tune-In nettradio
AirPlay2
Multirom / WiFi / Bluetooth 5.0 / Apple Home med Siri
App for Android/iOS
Filformat: MP3, AAC/AAC+, Alac, Flac, APE, AIFF, WAV opptil 24 bit/192 kHz
Avspilling av lokalt lagret musikk
DLNA med Gapless playback
Utgang: 3,5 mm stereojack analog (optisk-ut med adapter, selges separat)
Nettverk: WiFi 2,4 Ghz / 5 Ghz
Kundeanmeldelser
194942