Klipsch RC-64 III Senterhøyttaler - Valnøtt Klipsch RC-64 III Senterhøyttaler - Valnøtt Klipsch RC-64 III Senterhøyttaler - Valnøtt Klipsch RC-64 III Senterhøyttaler - Valnøtt Klipsch RC-64 III Senterhøyttaler - Valnøtt

Klipsch RC-64 III

Senterhøyttaler - Valnøtt

Få den legendariske Klipsch lyden med den nye RC-64 III senterhøyttaleren. Med en helt ny kompresjonsdriver av titan, 90x90 Tractrix horn, støpte Cerametallic basselementer og et kabinett i lekker finér finish leverer RC-64 III senterhøyttaler naturtro lyd og plasserer deg på første rad i kinoen.
Varenr: 128079
19 990,-
-+
green-stock-icon1 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Få den legendariske Klipsch lyden med den nye RC-64 III senterhøyttaleren. Med en helt ny kompresjonsdriver av titan, 90x90 Tractrix horn, støpte Cerametallic basselementer og et kabinett i lekker finér finish leverer RC-64 III senterhøyttaler naturtro lyd og plasserer deg på første rad i kinoen.

 

  • Ny 1 3/4" titan kompresjonsdriver
  • 90x90 Tractrix horn
  • 2,5-veis konstruksjon
  • 4 x 6.5" Cerametallic basselementer
  • Stilfull tre-finér i møbelstandard
  • Satt sammen i Arkansas, USA 

 

Ny 1 3/4" Titan kompresjonsdriver

Kompresjonsdriveren har ett nytt fase-plugg design som sikrer bedre sammenheng i halsen på hornet, som fører til forbedret lydtrykk og linearitet ved høyere frekvenser.

 

 

Klipsch RC-64 III senterhøyttaler

 

90x90 Tractrix® horn

Det redesignede Tractrix hornet er konstruert med en sirkulær horn-hals og en kvadratisk horn-munn for å gi forbedret høyfrekvens respons. Den formede gummi-konstruksjonen gir en demping i høye frekvenser for å forbedre detaljer og redusere forvrengning. Dette resulterer i svært ren og klar lyd.

 

 

Klipsch RC-64 III senterhøyttaler

 

Cerametallic basselementer i spunnet kobber

Cerametallic elementer representerer det aller beste av Klipsch sitt produksjonsdesign, med eksepsjonell stivhet og en særdeles lettvektig konstruksjon for minimal forvrengning. Sammen med Tractrix hornene er dette en høyttaler som er mest effektiv i sin klasse.

 

 

Klipsch RC-64 III senterhøyttaler

 

Støpt ramme

Hvert av de 6.5" elementene har en egen ramme i støpt aluminium for best mulig resonans kontroll.

 

 

Klipsch RC-64 III senterhøyttaler

 

2,5-veis konstruksjon

Det sofistikerte delefilteret i RC-64 III demper høyere frekvenser i de ytterste elementene for å forhindre horisontal forvrengning. Dette sikrer en bred og jevn lydspredning slik at hver lytter hører informasjonen akkurat som den var ment å høre.

 

 

Klipsch RC-64 III senterhøyttaler

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipsch horn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

Teknisk info
FREQUENCY RESPONSE     57–24kHz +/– 3dB
POWER HANDLING 200W / 800W peak
SENSITIVITY* 99 dB @ 2.83V / 1M
NOMINAL IMPEDANCE 8 ohms compatible
HIGH FREQUENCY HORN 6.25” square 90° x 90° Tractrix® Horn
HIGH FREQUENCY DRIVERS 1.75” (4.45cm) titanium diaphragm compression driver
CROSSOVER FREQUENCY 1,000 Hz & 1,400 Hz
LOW FREQUENCY DRIVERS Quad 6.5” (16.5cm) Cerametallic cone woofers
INPUTS Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
ENCLOSURE TYPE Sealed
HEIGHT 20.3cm
WIDTH 91cm
DEPTH 38.1cm
WEIGHT 25kg
DOWNLOADS Spec Sheet
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
102342