Klipsch Heritage Groove - bærbar bluetooth-høyttaler Klipsch Heritage Groove - bærbar bluetooth-høyttaler Klipsch Heritage Groove - bærbar bluetooth-høyttaler Klipsch Heritage Groove - bærbar bluetooth-høyttaler Klipsch Heritage Groove - bærbar bluetooth-høyttaler

Klipsch Heritage Groove - Sort

Bærbar Bluetooth høyttaler

Klipsch Heritage Groove er en elegant og kompakt Bluetooth-høyttaler med høy lydkvalitet og god funksjonalitet. Inntil 8 timer batteritid.
Varenr: 114642
2 490,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Bergen

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipsch Heritage Groove kombinerer luksuriøse designelementer fra deres Heritage modeller med lydkvalitet som engasjerer.

 

  • Bluetooth
  • Inntil 8 timer spilletid
  • Innebygget mikrofon
  • Micro-USB ladekontakt
  • God lydkvalitet

 

 

Kraftfull lyd

Heritage Groove et utstyrt med et kraftig 3" fulltone element og to passive bassradiatorer som sammen med en avansert DSP gir deg ren og klar lyd med god fylde.

 

 

Trådløs Bluetooth teknologi

Heritage Groove er utstyrt med Bluetooth funksjon som lar deg spille av alt som kan lage lyd på din telefon, nettbrett eller PC til høyttaleren.

 

Klipsch Heritage Groove trådløs høyttaler

 

Inntil 8 timer spilletid

Det oppladbare batteriet gir deg opptil 8 timer spilletid på en enkelt ladning. Høyttaleren er utstyrt med en micro-USB ladekontakt på baksiden slik at det er enkelt for deg å lade den med en hvilken som helst micro-USB kabel.

 

Klipsch Heritage Groove trådløs høyttaler

 

Innebygget mikrofon

Den innebygde mikrofonen lar deg enkelt svare på innkommende anrop med et enkelt tastetrykk.

 

Klipsch Heritage Groove trådløs høyttaler

 

«Loud and proud» siden 1946

I 1946 revolusjonerte Paul W. Klipsch lydindustrien med sin proprietære hornteknologi og de akustiske prinsippene som ligger bak den unike lydsignaturen Klipsch er så kjent for. Paul var en Amerikansk ingeniør og Hi-Fi pioneer kjent for å utvikle en foldet hornhøyttaler for hjørneplassering ved å bruke vitenskapelige prinsipper for å oppnå en mer virkelighetstro lyd.

 

Pauls eksentriske og kompromissløse stil var velkjent i industrien. Klipsch forteller selv at han utviklet en mindre høyttaler for bruk mellom to Klipschorn og en bekjent uttalte at han umulig kunne introdusere denne høyttaleren i markedet fordi den brøt med Klipsch’ egne prinsipper for hjørnehøyttalere og var nærmest for akustisk kjetteri å regne. «The hell I can’t» sa Paul «And that’s exactly what I’m going to call it». Ett år senere kom bestselgeren Klipsch Heresy på markedet.

 

Klipsch’ offisielle slagord var «The Ultimate Sound Experience». Det uoffisielle slagordet var «Bullshit». Paul begynte å bruke slagordet etter å ha lest reklamer fra konkurrenter med påstander om såkalte «gjennombrudd». Etter dette begynte han alltid å gå med en gul «Bullshit» knapp som han viste til alle han mente kom med søkte påstander.

 

Klipsch Heritage Groove trådløs høyttaler

Teknisk info
DC INPUT 5V, 1A
AMPLIFIER OUTPUT 20W Peak
FREQUENCY RESPONSE 65Hz–22kHz +/- 3dB
DRIVER 1 x 3” aluminum full-range high excursion
PASSIVE BASS RADIATOR 2 x side-firing
MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT 97dB at 0.5m
INPUTS Bluetooth
3.5mm Analog In
BATTERY LIFE 8 hours
BATTERY TYPE Rechargeable Lithium 7.4V 2 cell 2200mAh
ACCESSORIES AC power adaptor
micro USB charging cable
FINISH Walnut
DIMENSIONS H:127mm x W:152mm x D:67mm
WEIGHT 0.99kg
DOWNLOADS

Spec Sheet

Manual

Alternativer
Kundeanmeldelser
161350