KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller KEF LSX og Rega Planar 1 Plus Aktive høyttalere med platespiller

KEF LSX og Rega Planar 1 Plus

Aktive høyttalere med platespiller

Stilren stereopakke av topp kvalitet. KEF LSX aktive trådløse høyttalere og Rega Planar 1 Plus platespiller med innebygget riaa-trinn. Et glimrende lite stereoanlegg med fantastisk ytelse og design. Kabel fra platespilleren til høyttalerne følger med.

Varenr: 117786
10 990,-Tilbudspris
Førpris: 13 609,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Oslo

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

KEF LSX er konstruert for å gi deg den beste musikkopplevelsen med utgangspunkt i hvordan man lytter til musikk i dag. Med to høyttalere får du et ekte stereo-lydbilde uten alle de andre boksene og kablene som tradisjonelt følger med et vanlig stereo oppsett. To høyttalere koblet til strøm er alt du trenger. 

 • Apple Airplay 2
 • Spotify Connect 
 • Tidal
 • Bluetooth 4.2 med Qualcomm aptX codec
 • Optisk inngang
 • Aux inngang
 • Subwoofer utgang
 • Kan veggmonteres
 • Kan styres av 3-part apper
 • Støtter IP Control 

Trådløs lyd

Med Kef LSX er det enkelt å spille musikk. Med trådløse funksjoner som Airplay 2, Bluetooth, Spotify Connect og Tidal trenger du kun å koble høyttalerne til strøm for å kunne spille. Airplay 2 lar deg enkelt spille musikk, eller lyd fra andre apper, fra Apple enheter til flere høyttalere i ulike rom og kan styres av Siri.

 

 

 

Perfekt til TV

Vil du ha bedre lyd enn du kan få fra en lydplanke? Kef LSX er utstyrt med en optisk digital inngang, en analog aux inngang samt egen subwoofer utgang slik at man enkelt kan koble høyttaleren til eksterne kilder, som f.eks en TV. Lydkvaliteten fra Kef LSX passer svært godt til bruk sammen med TV og vil gjengi stemmer tydelig og artikulert. Siden Kef LSX er en stereohøyttaler vil den klare å gjengi dybden og bredden i opptaket, hvilket er vanskelig å få til fra kompromissløsninger som lydplanker, der alle høyttalerne er i samme kabinett.

 

Teknologien bak Kef LSX

KEF har siden 1961 vært en ledende produsent av høykvalitets Hi-Fi lyd og er spesielt kjent for deres Uni-Q elementer som gjengir lydbildet med svært høy presisjon og lav forvrengning. Ved å plassere diskant og bass/mellomtone i samme element vil lyden spres fra ett punkt og man unngår dermed en rekke utfordringer med timing og forvrenging som resulterer i et svært presist og definert lydbilde. Sammen med KEFs avanserte Music Integrity Engine, en svært avansert Digital Signal Prosessering, leverer Kef LSX en svært transparent og kontant bass som går dypere enn man normalt ville forvente av en kompakt høyttaler.

  

Kraft og kontroll

Kef LSX er utstyrt med 4 klasse-D forsterkere, en til hvert element, med tilhørende D/A konvertere som støtter oppløsning opptil 96kHz/24Bit dersom man kobler høyttalerne sammen med kabel. Helt trådløst vil høyttalerne kunne spille med oppløsning inntil 48kHz/24Bit. Hver forsterker som driver basselementet er 70 watt, og forsterkeren til hvert diskantelement er 30 watt. Den digitale signalprosessoren (DSP) gjør den samme jobben som et delefilter i en passivhøyttaler, men med en rekke fordeler. Ved at DSP-en sitter før forsterkerne unngår man signaltapet man normalt får i et tradisjonelt delefilter, og man oppnår en vesentlig høyere effektutnyttelse. En DSP gir også en vesentlig bedre kontroll over signalbehandlingen, slik at delefrekvensene kan sys mer sømløst sammen, og man kan tvinge basselementet til å spille imponerende dypt.

Brukervennlig oppsett

KEF LSX er enkel å sette opp via den intuitive KEF Control appen som lar deg sette høyttalerne opp til det trådløse nettet og oppdatere firmware. Med KEF Stream app kan du spille musikk du har lagret lokalt på ditt nettverk ved hjelp av DLNA. Her kan du også spille musikk fra Tidal. Med Spotify Connect kan du spille til høyttalerne direkte i Spotify appen.

 

 

KEF LSX trådløs høyttaler

 

En jublende fagpresse

Det er ikke bare vi som er begeistret for KEF LSX:

"Svaret for mange vil være de små KEF LSX. De definitivt beste trådløse stereohøyttalerne i sin klasse, etter vår mening. De er små nok til å få plass i bokhyllen, på benken, eller hengt opp på veggen ved siden av TV-en – og kan enkelt erstatte det gamle anlegget." -  Lyd og Bilde 15.11.2018

 

"Bassen går egentlig fryktelig dypt til å komme fra et så lite og lekkert kabinett, men vel så viktig er det at bassen her har full kontroll og leverer detaljer i bassområdet som ingen av de andre høyttalerne er i nærheten av. Mellomtonen har masse pondus enten det er på instrumenter eller stemmer, og diskanten er luftig uten å bli pågående."Stereopluss 24.09.19

< JSON-LD-kode generert av Google Structured Data Markup Helper. >

 


Rega Planar 1 Plus

 

Platespilleren Rega Planar 1Plus er rendyrket for best mulig lydgjengivelse kombinert med høy driftskvalitet til en hyggelig pris. Et nytt lett akryl-laminert kabinett i sort eller hvit  mattfinish gir spilleren et lekkert design - samtidig som dette viderefører Regas gjennomførte produktfilosofi med minst mulig vekt og masse. Spilleren leveres klar til bruk med ferdig montert Rega Carbon pickup.

Rega Planar 1 Plus med matt finish er oppgradert med EBLT-drivrem.

 

Planar 1 Plus har innebygget RIAA som gjør at du kan koble denne til hvilken som helst forsterker via en ledig RCA linje inngang.

 

Den nye RB110 tonearmen har nyutviklede lager som gir minimal friksjon og sikrer optimale sporingsegenskaper. Armen er spesielt påkostet og montert for hånd for å kvalitetssikre produksjonen. Kombinert med nytt motvekslodd og automatisk justering av antiskating er spilleren svært enkel å sette opp.

 

Platetallerken er fremstilt i et ekstremt hardt materiale (Phenolic Resin) med tyngdepunktet i ytterkant som i kombinasjon med ny 24 Volts motor gir en nøyaktig gangstabilitet.

 

For å redusere resonanser som påvirker lydkvaliteten har kabinettet minst mulig masse kombinert med maksimal stivhet. Nyutviklet presisjonslager i messing med svært lite vibrasjoner eliminerer overføring av uønsket energi til platetallerken og stift.

 

 

Teknisk info
Model Kef LSX  
Kef LSX drive units

Uni-Q driver array:

 • HF: 19mm (0.75in.) aluminium dome
 • LF/MF: 115mm (4.5in.) magnesium/aluminium alloy cone
 
Frequency range (-6dB)
Measured at 85dB/1m

49Hz - 47kHz

Depending on speaker settings

 
Frequency response (±3dB)
Measured at 85dB/1m

54Hz - 28kHz

Depending on speaker settings

 
Power input 100 – 240VAC 50/60Hz  
Amplifier output power LF: 70W HF: 30W  
Max SPL 102dB  
Input resolution Support up to 192kHz/24bit, depending on source resolution  
Master and Slave speaker
connection:

Wireless: Propriety connection 2.4GHz (transmit 48kHz/24bit)

Wired: RJ45 Ethernet (transmit 96kHz/24bit)

Depending on connection settings

 
 

Kef LSX Master Speaker

Kef LSX Slave Speaker

Inputs

2.4GHz/5GHz Dual-band Wi-Fi network

Bluetooth 4.2 with aptX codec

TOSLINK Optical

3.5mm Auxiliary Input

RJ45 Ethernet (For network)

Not Applicable
Output

Subwoofer output

5V2A DC Output

Not Applicable
Wi-Fi Network standard IEEE 802.11a/b/g/n Not Applicable
Wi-Fi Network Frequency band Dual-band 2.4GHz/ 5 GHz Not Applicable
Bluetooth range 10m Not Applicable
Bluetooth memory 8 devices Not Applicable
Weight 3.6kg 3.5kg
Dimension (HWD) 240 x 155 x 180mm  
Links

Kef LSX FAQ

Kef LSX Quick Start Guide v4.0

Kef LSX Product Manual v5.0            

 

 

Rega Planar 1 Plus - Hvit

Maximum Output Level 370-410 mV
Output Impedance 1 kohm
Frequency Response (pre-amplifier only) 14 Hz (-3 dB Point) to 100 kHz (-0.6 dB Point)
RIAA Accuracy ± 0.4 dB typically better than ± 0.25 dB
Pre-amplifier Gain 40 dB
Pre-amplifier Input Loading 47 kohm in parallel with 220 pF
Signal to Noise Ratio -75 dB A-weighted ref maximum output
Power Requirements 50 Hz 24 V AC 0.142 mA 3.4 W – 60 Hz 24 V AC 0.129 mA 3.1 W
Dimensions (lid closed) H 11.7 x W 44.7 x D 36 cm
Weight  4.35kg
Belt EBLT
Kundeanmeldelser
208485