158588 158588 158588

IsoAcoustics Orea Graphite

Avkoblingspuck, opp til 1,8 kg - stk

IsoAcoustics Orea er dempe og avkoblingspucker som du kan plassere under dine elektroniske komponenter. IsoAcoustics Orea Graphite er dimensjonert for å håndtere opptil 1,8 kg pr isolator.
Varenr: 114502
490,-
-+
20+ på nettlager
Soundgarden Bergen
Soundgarden Forus
Soundgarden Oslo
Soundgarden Trondheim

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Gi deg og systemet ditt et velfortjent løft!

Orea isolasjonspucker bærer med seg all den gode teknologien fra dempeføttene Gaia, men passer enda bedre til elektroniske komponenter, platespillere og bokhyllehøyttalere.

 Parasittisk vibrasjon i forsterkere og DACer, kan føre til ørsmå elektriske utladninger i kretser og trekke opp støygulvet. I digitaldomenet vil dette gi mer jitter. Orea vil sørge for å optimalisere systemet ditt ved å hindre mest mulig at denne uønskete energien når komponentene dine.

 

 

IsoAcoustics Orea dempe puck

 

 

“…Pound for pound,
OREA is among the best value for money upgrades that can be made to any hifi system…”
Richard Barclay, The Ear

 

Lavere mikrofoni

Den todelte konstruksjonen med helstøpt hus i rustfritt stål og viskoelastisk materiale sørger for grundig avkobling fra underlaget. Puckene har dessuten en sugekoppeffekt både til komponenten og underlaget og bidrar til at oppsettet blir fjellstøtt. Ved å bruke Orea rett på undersiden av chassiset, bidrar de også til demping av akustisk energi som kan plukkes opp fra rommet når man spiller og som får kabinettet på komponenten til å vibrere. Orea bygger relativt lite i høyde, men gir akkurat det løftet som gir en ekstra pen innramming og estetikk rundt komponentene.

 

 

 

IsoAcoustics Orea demper vibrasjoner

 

 

 

Orea finnes i tre utgaver og man velger dem ut ifra ideell vekt enten man bruker tre eller fire stykker. Man bør også tenke på vektfordeling om noen deler av f.eks. en forsterker er ekstra tung der trafoen sitter. Orea er som Gaia retningsbestemt med logo vendt forover eller bakover, men dette gjelder kun ved bruk under høyttalere.

 

 

 

IsoAcoustics Orea graf
IsoAcoustics total vekt kapasitet

 

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sølv
Gruppe 2 Stereo
Gruppe 3 Tilbehør
Merke IsoAcoustics


Dimensions (WxH) 40 x 27 mm
Tilt No
Weight cap 1,8 kg per unit
Quantity 1 Unit (Single)
Alternativer
SUPPORT
158588