FiiO FD11 Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket FiiO FD11 Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket FiiO FD11 Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket FiiO FD11 Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket FiiO FD11 Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket FiiO FD11 Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket

FiiO FD11

Ørepropper - Dynamisk driver - Lukket

FiiO FD11 passer for deg som vil ha god lyd rett i ørene, til en overkommelig pris. Svært gode ørepropper som sitter godt i ørene.
Varenr: 118710
790,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

"Bionic Conch"

FiiO FD11 er den første øreproppen i den nyutviklede serien "Bionic Conch" (På norsk: Bionisk Konkylie). Med denne serien sprenger FiiO grensene for hva som er mulig å oppnå av lyd og utseende i budsjettklassen. Høyteknologiske teknikker er anvendt for å skape en enestående flyt i lyden, som også gjenspeiles i utseende. Med unike egenskaper som blant annet "C-shaped acoustic flute" løfter FiiO lyden opp til et nytt nivå for et virkelig sømløst og forent lydbilde.

 

Kvalitetsmaterialer 

I FD11 finner du en 10mm karbon-basert dynamisk driver, det samme materialet som er brukt i langt dyrere modeller som FH15. Karbon er ideelt å bruke, det er lettere enn aluminium og beryllium og kan strekkes ni ganger så mye som stål. Resultatet er en kjapp og detaljert lyd som lett klarer å reprodusere raske transienter med minimal forvrengning, takket være redusert oppbrytning av membranen når den er i bevegelse.  

 

Høyteknologisk utvikling

Den nye FD11 benytter seg av andre generasjon asymmetriske interne og eksterne magnetiske kretssystemer. Gjennom bruk av element-simulering er FD11 sin doble magnetiske kretsd??esign optimalisert for å generere et sterkere magnetfelt sammenlignet med typiske dynamiske drivere som har enten enkelt internt eller enkelt eksternt magnetisk kretssystem. Dette resulterer i høyere magnetisk felttetthet, som gjør at membranen kan drives kraftigere for en mer robust lyd med bedre transientrespons.

 

Baksiden av FD11 sin dynamiske driver har en unik to-lags hulrom, som gjør det mulig for utviklingsteamet å installere dempingssystemer i både indre og ytre kamre for presis kontroll av luftstrømmen. Dette resulterer i reduksjon av forvrengning og gjør at membranen kan bevege seg mer fritt uten oppbrudd. Resultatet er både mer detaljert diskant og spesielt mer robust og oppløst bass, der driveren trofast gjengir lavfrekvente detaljer med forbløffende hastighet.

 

"C-shaped Acoustic Flute"

I tillegg til den nye konkelignende formen til FD11, bidrar den C-formede akustiske fløyten også betydelig til å forbedre lydkvaliteten - denne funksjonen fokuserer spesielt på bassen. Når luften beveger seg gjennom FD11 sine interne deler, hjelper den C-formede akustiske fløyten med å øke viskositeten til luften og reduserer resonansfrekvensen, noe som forbedrer både mellombassen og sub-bass-kvaliteten. Dette betyr at du nå tydelig kan føle sammenhengen og kraften bak lyden av trommer.

 

Teknisk info
Type hodetelefonLukket
TeknologiDynamisk
Impedans24 Ohm
Følsomhet111 dB
Frekvens20 Hz - 20 kHz
Kabel0.78 2 pin - 3,5 mm
Kundeanmeldelser
221766