home Meny close
menu Meny

SVS SB16-Ultra subwoofer 16" - Sort høyglans

Den ultimate referansen for bass. SVS SB16-Ultra har en massiv 16" Ultra-driver med en voksen talespole som måler hele 8″ i diameter og gjør at elementet tåler enorme mengder effekt. Videre er subwooferen utstyrt med en utrolig kraftig Sledge-forsterker som leverer 1500 watt kontinuerlig effekt med 5000+ watt peak. Sofistikert og intelligent DSP og app til smarttelefon med egendefinerte innstilinger for presisjon-tuning gir deg full kontroll.
kr 27 990,-
Lagerstatus: 4-5 dager panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 124517
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: SVS SB16-Ultra subwoofer 16" - Sort høyglans

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

  • Basselement: 16"
  • Design: Lukket
  • Frekvensrespons: 16-460Hz (+/-3dB)
  • Forsterker Sledge STA-1500D DSP, 1500W RMS
  • Vekt: 55 kg
  • Fraktvekt: 66 kg
  • Dimensjoner (med grill): 50,8 x 49,5 x 58,1 (HxBxD cm)
  • I esken: Fjernkontroll, strømkabel, manual.
Beskrivelse

Detaljer

Den ultimate referansen for bass.


SB16-Ultra har en massiv 16" Ultra-driver med en voksen talespole som måler hele 8″ i diameter og gjør at elementet tåler enorme mengder effekt. Videre er subwooferen utstyrt med en utrolig kraftig Sledge-forsterker som leverer 1500 watt kontinuerlig effekt med 5000+ watt peak. Sofistikert og intelligent DSP og app til smarttelefon med egendefinerte innstilinger for presisjon-tuning gir deg full kontroll.


SVS sin nådeløse lidenskap for enestående bassytelse og perfeksjonert ingeniørkunst gjennomsyrer alle aspekter av SVS SB16-Ultra sin design. 16-Ultra serien er til nå de mest ekstreme subwooferene SVS noensinne har produsert, og SB16-Ultra er det nye flaggskipet blant SVS sine lukkede modeller. Her får du enestående nivåer av ren kraft, detaljer, hurtighet og musikalitet kombinert med banebrytende teknologi og funksjonalitet som løfter ytelsen til neste nivå.


Sledge forsterker – intelligent og sofistikert kraft


Den særdeles kraftige Sledge-forsterkeren er konservativt målt til å levere 1500 watt kontinuerlig effekt, med 5000+ watt peak, og presser det massive 16-Ultra elementet til ekstreme nivåer av ytelse. Banebrytende teknologi og funksjonalitet gir deg full kontroll på alle nivåer takket være sofistikert DSP, LCD-display og app til smarttelefon med egendefinerte innstilinger for presisjon-tuning. Oppsett og integrering i rommet har aldri vært enklere. 


SVS 16" Ultra basselement med 8" talespole


Ved utforming av den største og mest formidable elementet noen gang brukt i en SVS subwoofer var det kun en ting som var godt nok –overgå den øverste standarden for kontroll og nøyaktighet som alle andre subwoofere SVS produserer. En stor fordel som lar 16-Ultra håndtere den knusende kraften av et 16" element er den massive talespolen som måler hele 8" i diameter og gjør at elementet håndterer enorme mengder effekt. Resultatet er overlegen nøyaktighet i frekvensresponsen, hurtighet og detaljer uten noen gang å forvrenge eller miste kontrollen.

Følg oss