Glorious Vinyl Vault - Sort Skuffesystem for LP-plater Glorious Vinyl Vault - Sort Skuffesystem for LP-plater Glorious Vinyl Vault - Sort Skuffesystem for LP-plater

Glorious Vinyl Vault - Sort

Skuffesystem for LP-plater

The Glorious Vinyl Vault beskytter ikke bare plater, men viser dem også perfekt i et skuffesystem. Det er den ideelle kombinasjonen av funksjonalitet, estetikk og kvalitet for vinylsamlinger. NB! Pris per. stk

Varenr: 120165
3 290,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Beskytt og vis: The Glorious Vinyl Vault for vinylsamlinger

Med praktiske skuffer tilbyr Vinyl Vault en praktisk måte å bla gjennom platesamlingen og vise og organisere dem på en iøynefallende måte.

 


Sofistikert design

Platehyllen er utstyrt med mykt lukkende skuffer. Hver skuff har plass til opptil 80stk 12"-plater. LP-platene er lett tilgjengelige bakerst i skuffen takket være den uttrekkskinnen, som gjør det enkelt å nå de ønskede albumene. Baksiden av skuffen er også trinnløst justerbar!

Modulær løsning for en voksende samling

Med en total kapasitet på opptil 160stk 12'' plater (kapasiteten kan variere avhengig av type cover), er den modulære oppbevaringsløsningen ideell for vinylelskere med en voksende samling. Den modulære designen tillater en perfekt kombinasjon med andre Vinyl Vault-moduler eller Glorious Record Rack 330-serien.

Teknisk info

Materiale: Particle Board, MDF

Eksterne dimensjoner: 406(B) x 342(D) x 856(H) mm

Vinyl hylle dimensjoner: 368(B) x 260(D) x 240(H) mm

Vekt: 17.90 kg

Anbefalt maks vekt på topplate: 34.5 kg

Anbefalt maks vekt per. hylle: 24.5 kg hver

Alternativer
Kundeanmeldelser
241589