Geneva Cinema+ Lydstativ Geneva Cinema+ Lydstativ Geneva Cinema+ Lydstativ Geneva Cinema+ Lydstativ Geneva Cinema+ Lydstativ Geneva Cinema+ Lydstativ Geneva Cinema+ Lydstativ

Geneva Cinema+

Lydstativ

Geneva Cinema + er et gulvstativ for TV med innebygget stereolyd. Stativet passer utmerket til TV-er mellom 40 og 65 tommer og tåler en vekt på inntil 25 kg.
Varenr: 130275
4 990,-Tilbudspris
Førpris: 6 990,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørKundeanmeldelser
Beskrivelse

Geneva Cinema + er en elegant løsning for deg som vil at TV-en skal fremstå stilrent i din stue. Med innebygget stereolyd og bass på baksiden kan du se på TV og fremdeles ivareta gode lydopplevelser.

 

  • Kan styres av TV-fjernkontrollen
  • Bluetooth
  • 2 høyttalere og 1 subwoofer
  • HDMI ARC
  • Optisk digitalinngang
  • 3,5mm mini-jack inngang
  • RCA inngang

 

God lyd i en elegant form

Cinema + gir deg stor og fyldig lyd i en diskret form. De to frontmonterte høyttalerne gir deg ren og klar lyd med tydelig artikulerte stemmer og subwooferen som er montert bakadrettet fyller rommet med et godt bassfundament som kler enhver film.

 

Geneva Cinema + lydstativ

 

Optimalisert lyd

Med et tastetrykk kan du velge den lydprofilen som passer til ditt umiddelbare behov. Velg mellom Music, Voice, Neutral og Film. Subwooferens nivå er justerbar ved alle profilene.

 

Geneva Cinema + lydstativ

 

Enkelt oppsett

Geneva Cinema + er enkel å sette opp. Du fester ganske enkelt TV-en til stativets braketter, kobler til de nødvendige kablene og strøm: Klar til bruk! Cinema + er utstyrt med tilkoblinger som optisk digitalinngang, HDMI ARC, RCA og en 3,5mm mini-jack kontakt slik at du kan koble til eksterne kilder. Den medfølgende fjernkontrollen lar deg styre anlegget.

 

Geneva Cinema + lydstativ

Teknisk info
SOURCES

aptX Bluetooth

3.5 mm line in

1x HDMI

1x ARC

1x Toslink optical

1x RCA

AUDIO

2 x broadband speakers

1 x powerful subwoofer

60 Hz / 20 KHz

High performance Class D amplifier

CONTROLS Remote Control
POWER CONSUMPTION

Power Supply: 100 - 240V AC, 50/60 Hz.

Standby consumption: less than 0.5 watt

DIMENSIONS D x W x L: 90 x 315 x 550 (mm)
WEIGHT 7.37 kg
COLORS Black
ACCESSORIES

Brushed aluminum floor stand, Dimension: 948mm height (500mm base diameter) Weight: 7.9 KG.

Tilbehør
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Geneva Cinema+LydstativMeget godt fornøyd med å ha kjøpt dette moderne gulvstativet med integrert lyd med bass. Den gjøre seg veldig godt i stua og er plasseringsvennlig. Oppleves stabil og trygg. Bruker den med en nyere 58" TV. Lydmessig passer den oss utmerket med klar stereo lyd og nok dybde i lydbildet for å se TV spesielt, litt film og serier i hverdags stua (ikke surround). Vi foretrekker klarer stemmer og lyd fremfor mørk surround og bass slik så mange systemer vi har prøvd før har hatt. Pluss - plasseringsvennlig - integrert klar stereo lyd - robot støvsuger kompatibel Minus - kan ikke roteres
102272