Geneva DeCon - trådløst stereoanlegg Geneva DeCon - trådløst stereoanlegg Geneva DeCon - trådløst stereoanlegg Geneva DeCon - trådløst stereoanlegg Geneva DeCon - trådløst stereoanlegg Geneva DeCon - trådløst stereoanlegg Geneva DeCon - trådløst stereoanlegg

Geneva DeCon - Hvit med sort stativ

Trådløst stereoanlegg

Geneva DeCon lar deg erstatte ditt tradisjonelle stereoanlegg med et elegant lydsystem og lar deg nyte musikken med god lydkvalitet. Designperlen Geneva DeCon er en kraftplugg av en aktiv høyttaler med streaming som tilfører enhver stue stil og skikkelig god lyd.

Tester av Geneva DeCon: 

Lyd og bilde tester Geneva DeCon

Varenr: 113848
24 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Geneva DeCon står for «Hi-Fi deconstructed». Her er essensen av god lyd konsentrert i ett produkt som gir deg det du trenger av funksjoner og lydkvalitet, med et design du har lyst til å vise frem i din stue.

 

 • 500 watt total effekt
 • Enkel og brukervennlig
 • Airplay 2
 • Google Chromecast
 • Multirom
 • Internettradio
 • Bluetooth
 • 10" subwoofer
 • 2 stk diskanter
 • 2 stk 5,25" bass/mellomtoner
 • Premium materialvalg
 • Stilrent design uten display og knapper
 • HDMI-ARC inngang
 • SPDIF inngang
 • Fjernkontroll med LED-display
 • Geneva app
 • Fot følger med

 

Geneva DeCon - Hi-Fi dekonstruert

Geneva DeCon ser med sitt stilrene og enkle uttrykk ut som et designikon. Bak sitt elegante ytre skjuler det seg likevel en kraftplugg av en høyttaler som lar deg nyte musikken med nyanserte detaljer og fyldig lyd, enten du hører på Mozart eller elektronisk musikk med drivende bass. Geneva DeCon er utstyrt med 3 digitale klasse-D forsterkere med 6 kanaler, som leverer en total effekt på 500 watt. Med digital lydprosessering og Genevas proprietære algoritmer gjengis hele frekvensområdet fra 20Hz til 35kHz. Høyttaleren er utstyrt med 2 stk diskanter, 2 stk 5,25" bass/mellomtone elementer og en 10" subwoofer.

 

 

 

Geneva DeCon Hi-Fi deconstructed

 

 

 

Hi-Fi forenklet

Geneva DeCon er laget for å være enkel å bruke. Med støtte for Airplay 2 og Google Chromecast er det enkelt å spille musikk til høyttaleren fra din telefon. Du trenger ikke å slå høyttaleren på engang. Bare velg Geneva DeCon fra høyttalerlisten og den er umiddelbart klar til å spille musikk. Med Airplay 2 og Google Chromecast har høyttaleren automatisk multirom funksjon, slik at du kan spille samme musikk i alle rom til kompatible enheter, eller forskjellig musikk i hvert rom.  Du bestemmer! Via Genevas egen app har du tilgang til tusenvis av internettradio kanaler, og du kan også spille til høyttaleren via Bluetooth.

 

 

 

Geneva DeCon Hi-Fi enkelt å bruke

 

 

 

Premium materialer

I tillegg til sin enkle form, er materialene Geneva har valgt, med på å gi DeCon sin gjennomførte kvalitetsfølelse. Metall og treverk er sømløst integrert. Frontgrillen i stål er satt inn i en ramme av ekstrudert aluminium som beskytter den og holder den godt på plass under høye lydtrykk. Det lufttette kabinettet er laget av treverk og har høy indre demping slik at resonanser blir effektivt kontrollert.

 

 

 

Geneva DeCon system

 

 

 

Ingen display

Ved å ta bort displayet får Geneva DeCon et designuttrykk som passer et elegant og tidløst møbel, heller enn et tekno-show som etter hvert går av moten. Displayet finner du istedenfor i den radiostyrte fjernkontrollen, som våkner til liv i det du løfter den opp. Her finner du alle funksjonene du trenger i hverdagen, som volumkontroll, bass og diskant innstillinger, forhåndslagrede radiokanaler og valg av lydkilder.

 

 

 

Geneva DeCon display

 

 

 

Vakre finisher

Geneva DeCon får du i tre lekre finisher som lar deg velge det designet som passer best i din stue. Valnøtt og aluminium gir et varmt uttrykk som passer i et stort utvalg av stuer. Sort wenge og messing står ut med sine elegante kontraster. Hvit og sort er nøytrale farger som kan passe i de fleste miljøer og har en kjølig eleganse som kler skandinavisk design.

 

 

 

Geneva DeCon lekre finisher

 

 

 

Koble den til din TV

I tillegg til å spille musikk, kan du også koble Geneva DeCon til din TV. Høyttaleren er utstyrt med både HDMI-ARC og en SPDIF kontakt. Ved å koble din TV til via HDMI-ARC kan du bruke din TV-fjernkontroll slik du vanligvis gjør, og Geneva DeCon slår seg automatisk av eller på.

 

Via Geneva All-in-One Music Player App har du tilgang til alle funksjoner og innstillinger fra din smarttelefon, også de som ikke brukes i hverdagen.

 

 

 

Geneva DeCon industridesign

 

Teknisk info
SOURCES

Bluetooth

Airplay 2

Chromecast Audio

Internet Radio

HDMI (Arc)

Line-in

SPDIF

AUDIO

Digital Audio Processing unit with proprietary algorithms

Total power output: 500W

3 digital Class D amplifiers / 6 channels

Frequency response: 20Hz – 35kHz

2x 1" tweeter, 2 x Woofer: 5-1/4", 1x10 inch subwoofer

CONTROLS

Radio remote with LED display

Geneva all-in-one Music App (iOS and Android)

DIMENSIONS

Width x depth x height: 45 cm x 40 cm x 78 cm (including stand)

Weight: 40 KG

COLORS

Black wood and Brass

White Wood and Black aluminium

Walnut Wood and Champagne aluminium

ACCESSORIES

Metal stand

Remote control

AC power cable

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
147840