Cambridge Audio Edge A stereoforsterker Cambridge Audio Edge A stereoforsterker Cambridge Audio Edge A stereoforsterker Cambridge Audio Edge A stereoforsterker Cambridge Audio Edge A stereoforsterker Cambridge Audio Edge A stereoforsterker

Cambridge Audio Edge A - Grå

Stereoforsterker 2x100 W, DAC, XLR, BT

Cambridge Audio Edge A er en kompromissløs high-end stereoforsterker. Med håndvalgte komponenter basert på deres musikalske lydkvaliteter, doble ringkjernetrafoer som gir bunnløs kraft og Cambridge Audios proprietære klasse XA forsterkerkonstruksjon er Cambridge Audio Edge A deres hittil mest detaljerte forsterker.
Varenr: 114317
84 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Cambridge Audio Edge A er kulminasjonen av over 50 år med ingeniørkunnskap og er den integrerte forsterkeren fra Cambridge Audio som i størst grad oppfyller deres designfilosofi, som handler om å fjerne barrierer mellom deg og musikken. Med uanstrengt kraft, et utrolig dypt og stort lydbilde gir Cambridge Audio Edge A deg et vindu inn i musikken som setter deg foran miksepulten i opptaksstudioet sammen med musikerne.

 

 • Cambridge Audios mest detaljerte forsterker
 • Håndvalgte komponenter, basert på hva som låter best
 • Doble ringkjernetrafoer – store kraftreserver
 • Cambridge Audios proprietære klasse XA forsterkerkonstruksjon
 • Innebygget DAC
 • 2x100 watt (8 Ohm RMS)
 • 2x200 watt (4 Ohm RMS)
 • 2 stk analog RCA linjeinngang
 • 1 stk analog XLR linjeinngang
 • 2 stk optisk digital inngang (16/24 bits, 32-96kHz)
 • 1 stk coax digital inngang (16/24 bits, 32-192kHz)
 • 1 stk USB 2.0 (32-bit 384kHz)
 • 1 stk HDMI-ARC inngang
 • Bluetooth 4.1 (AptxHD)
 • Hodetelefon tilkobling
 • Pre-amp utgang (XLR/RCA)
 • Vekt, netto: 24,4 kg

 

 

 

 

 

 

 

 

Cambridge Audio Edge A – integrert forsterker

Cambridge Audio Edge A er en integrert forsterker som yter 2 x 100 watt i 8 ohm, og er godt utstyrt med tilkoblingsmuligheter. 2 analoge RCA-innganger og 1 balansert XLR-inngang lar deg koble til dine analoge kilder. Med 1 coax og 2 optiske digitalinnganger kan du bruke den fantastiske innebygde D/A-konverteren til å oppgradere lyden fra dine digitale kilder. USB-inngangen lar deg koble til en datamaskin. USB Audio 2.0 inngangen kan spille av filer med oppløsning inntil 32-bit 384kHz PCM eller DSD256. Cambridge Audio Edge A lar deg enkelt koble til din TV via HDMI-ARC (Audio Return Channel) og du kan spille musikk trådløst til forsterkeren via Bluetooth AptX.

 

 

 

Cambridge Audio Edge A er deres beste integrerte forsterker

 

 

 

 

 

Håndvalgte komponenter

I forbindelse med 50-års jubileet fikk Cambridge Audios ingeniører en utfordring. Hva kunne de lage dersom kostnader og begrensninger ikke var et tema? I over 3 år har 9 ingeniører jobbet med å utvikle Edge serien, deriblant professor Gordon Edge, som var hjernen bak Cambridge Audios første forsterker; P40. De har valgt komponenter kun basert på deres lydegenskaper, uansett spesifikasjoner eller hvordan de måler. Ved å lytte til og blindteste komponenter har Cambridge Audio klart å lage en produktserie som gir deg eksepsjonell lyd, uansett prisklasse. Edge A bringer deg nærmere musikken, er den mest dynamiske og avslørende forsterkeren fra Cambridge Audio noensinne.

 

 

 

Cambridge Audio Edge A volumkontroll

 

 

 

 

 

Doble ringkjernetrafoer

Cambridge Audio lagde de første forsterkerne på markedet som brukte ringkjernetrafoer og i Edge A har de tatt dette til neste nivå. Ved å benytte to ringkjernetrafoer som er plassert speilvendt mot hverandre kanselleres i praksis all elektromagnetisk stråling og resulterer i dramatisk reduksjon av støy. I tillegg til å gi forsterkeren massive kraftreserver naturligvis.

 

 

 

Cambridge Audio Edge A designdetaljer

 

 

 

 

 

Klasse XA forsterkerkonstruksjon

Den vanligste og mest effektive måten å lage en analog transistorforsterker på, er en klasse AB konstruksjon. Da benytter man to transistorer i utgangstrinnet, en for den positive og en for den negative delen av fasen. Utfordringen med en klasse AB konstruksjon er at overgangen mellom positiv og negativ fase ikke blir helt presis og man får såkalt crossover forvrengning. Ved å flytte crossoverpunktet til et område som ikke er hørbart, har Cambridge Audio lykkes med å lage en forsterker som fungerer som en klasse A forsterker ved normal drift og Klasse AB når forsterkeren skal levere mye strøm. Cambridge Audio Edge A låter dermed svært rent med minimal forvrengning og forsterkeren er mer effektiv siden mindre av strømmen blir omdannet til varme.

 

 

 

Cambridge Audio Edge A klasse XA konstruksjon

 

 

 

 

 

Velbalansert lyd

Cambridge Audio Edge A legger ingen barrierer mellom deg og musikken. Ved å benytte et unikt kretsdesign, har Edge A byttet ut de vanlige kondensatorene med en DC-koblet topologi, slik at du ikke har kondensatorer i signalveien som vil legge til en uønsket farging av lyden. DC-servo kretsen fjerner DC-komponenten uten å legge til farging, slik at du kun sitter igjen med et rent musikksignal. Kombinert med en solid-state volumkontroll gir Cambridge Audio Edge A deg ren lyd med perfekt kanalbalanse, uansett volum.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bluetooth med HD-lyd

Cambridge Audio Edge A lar deg enkelt koble din telefon til forsterkeren via Bluetooth. Med støtte for Aptx HD kan du spille av musikken din trådløst med en oppløsning opptil 24-bit/48kHz.

 

 

 

Cambridge Audio Edge A tilkoblinger

 

 

 

 

 

Kompleks enkelhet

Cambridge Audio Edge A har et enkelt, men gjennomført design som virkelig oser av kvalitet. Forsterkeren har en kjølig eleganse som du kjenner på fingertuppene når du tar på den. Her er det ingen knapper som roter til designuttrykket. Det store hjulet i front kjenner du at glir glatt og smidig når du velger innganger eller justerer volumet. Dette mekaniske underverket består av 31 presisjonsfreste deler og lar deg styre de funksjonene du trenger.

 

 

 

Cambridge Audio Edge A mekanikk

 

Teknisk info
CONTINUOUS POWER OUTPUT

100W RMS into 8 Ohms

200W RMS into 4 Ohms

THD (UNWEIGHTED)

<0.002% 1kHz at rated power (8 Ohms)

<0.02% 20Hz – 20kHz at rated power (8 Ohms)

FREQUENCY RESPONSE <3Hz – >80kHz +/-1dB
S/N RATIO (REF FULL POWER) >103 dB
CROSSTALK @ 1KHZ < -100dB
INPUT SENSITIVITY Input A1-A2 (unbalanced) 380mV RMS
INPUT IMPEDANCES

Input A3 (balanced) 47k Ohm

Input A1-A2 (unbalanced) 47k Ohm

INPUTS Balanced, Coax S/PDIF, TOSLINK, USB Audio, Unbalanced, Bluetooth, Audio Return Channel (ARC)
OUTPUTS Speakers, Preamplifier, Headphones (impedance of between 12 and 600 ohms are recommended)
USB AUDIO INPUT USB Audio Class 2.0 supporting up to 32-bit 384kHz PCM, or up to DSD256
BLUETOOTH 4.1 (Smart/BLE enabled) A2DP/AVRCP supporting formats up to aptX HD
TOSLINK INPUT 16/24 bits, 32-96kHz
COAX S/PDIF INPUT 16/24 bits, 32-192kHz
MAX POWER CONSUMPTION 1000W
STANDBY POWER CONSUMPTION <0.5W
DIMENSIONS 150 x 460 x 405mm
WEIGHT 24.4kg
IN THE BOX

Edge A Integrated Amplifier

1.5M Power Lead

Edge Remote Control

3 x AAA Batteries

Bluetooth Antenna

Edge Link Cable

Edge A User Manual

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
155428