Cabasse Rialto - hvit Streaminghøyttaler Cabasse Rialto - hvit Streaminghøyttaler Cabasse Rialto - hvit Streaminghøyttaler Cabasse Rialto - hvit Streaminghøyttaler Cabasse Rialto - hvit Streaminghøyttaler

Cabasse Rialto - hvit

Streaminghøyttaler

Cabasse Rialto er en av markedets mest kompakte løsninger for deg med høye krav til lydkvalitet, men med et ønske om kompakt størrelse. Med innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer høyttaleren etter omgivelsene, får du en klar, og ren bassgjengivelse med kraft som fra en langt større konstruksjon.

 

Varenr: 118199
34 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Rialto, det første trådløse Cabasse Hifi-systemet i bokhylleformat.


Inspirert av den mest kjente og eldste broen i Venezia, symboliserer dette nye lydsystemet RIALTO krysset mellom tradisjonell Hi-Fi og "connected-teknologien" utviklet de siste 10 årene av Cabasse.


Rialto er bygget rundt de beste akustiske og programvareteknologiene som er mulig og putte inn i to aktive høyttalere i bokhylleformat. Anlegget består av 768 kHz / 32 bits DAC og innebygget romkorreksjon som automatisk kalibrerer høyttaleren for optimal lydkvalitet uansett plassering. Med myke og avrundede linjer som minner om Murano og kraftig forsterker med DSP, gir Rialto deg lyd av fantastisk god kvalitet.

 

Rialto er konstruert som en såkalt punkt-lydkilde, der all lyd som spilles opptrer som om den kom fra ett og samme punkt. Fordelen er en homogen lydspredning som er svært lite sensitiv for høyttalerens plassering i rommet.

 

Alle relevante lydstreaming-tjenester, inkludert Spotify, Tidal, Qobuz med flere er tilgjengellig. Enkel betjening med app for Android og IOS, eller via den flotte kontrolleren på toppen av høyttaleren.

 

Multirom:
Rialto og øvrige Cabasse Stream-produkter kan enkelt grupperes og danne et multirom-system. Spill radio på kjøkkenet, Spotify i stuen og Tidal på soverommet. I party-modus spilles samme musikk til ønskede soner i perfekt sync!

Teknisk info
Spotify Connect, Tidal, Deezer HiFi, Qobuz, nettradio med mer
Bluetooth
App for Android/IOS
HDMI
3-veis coax konstruksjon med 17cm subwoofer på baksiden
Forsterker: 450 + 300 + 300 watt (bass, mellomtone, diskant)
Frekvensområde: 30-27.000 Hz
Innganger: optisk x1, Ethernet, USB, analog RCA, HDMI
Nettverk: Wifi og Ethernet
Mål: 20,6 x 26 x 23,9 cm (BxHxD)
Vekt: 19,5kg
Kundeanmeldelser
215110