Audeze LCD-4z Over-ear hodetelefon - Åpen

Audeze LCD-4z

Over-ear hodetelefon - Åpen

LCD-4z er en ny versjon av toppmodellen LCD-4 og er oppgradert med et nytt utseende og mer effektive drivere. Det nye huset er laget av magnesium slik at klokken blir lettere og er behagelig å ha på hodet.
Varenr: 128634
57 990,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (13 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Den nye LCD-4z ivaretar lydkvaliteten fra toppmodellen LCD-4 med oppgradert utseende og mer effektive elementer slik at klokken er lett å drive (15 ohm impedans vs 200 på LCD-4). Banebrytende teknologi i membran og magneter gir en hodetelefon med en ekstremt nøyaktig gjengivelse i hele registeret. Denne klokken erstatter ikke LCD4 men er et alternativ for deg som trenger en hodetelefon som er mer lettdreven.

 

  • Planar Magnet teknologi
  • Fazor teknologi
  • Uniforce spoleteknologi
  • Impedans 15 ohm
  • Stor, ultratynn membran

 

De fleste masseproduserte hodetelefoner på markedet i dag benytter et tradisjonelt element med en kone-membran kjøpt av en OEM-produsent og bygger produktet rundt dette elementet. Slike kone-membraner har visse teknologiske begrensninger som gir treg transientrespons og ujevn frekvensrespons. Audeze benytter en helt annen teknologi og hopper galant over de teknologiske begrensningene i tradisjonelle elementer.

 

 

 

 

 

Planar Magnet teknologi

Audeze bruker en teknologi de kaller Planar Magnetic, som er en form for magnetostatelementer. I motsetning til tradisjonelle elementer benytter man en membran vevet av tynne tråder som blir produsert på nanonivå og er meget lett og tynnere enn et hårstrå. Membranens konstruksjon gir vesentlig større overflate og tykkelsen gir den ekstremt lav vekt. Denne er opphengt mellom to sett magneter med motsatte poler, som genererer et permanent magnetfelt. Når man spiller musikk genereres et variabelt magnetfelt i tillegg til det permanente, som setter membranen i bevegelse. En magnetostat har elementer som er raskere og lettere enn tradisjonelle elementer og kjennetegnes av et svært åpent og luftig lydbilde.

 

 

Audeze LCD-4z

 

 

 

Nanoskala membran

LCD-4z bruker Audezes hittil mest avanserte membran. Materialet er så lett at membranen faktisk veier mindre enn luften den flytter! Det sørger for rask respons, og den dypeste, flateste og mest nøyaktige bassgjengivelsen målt i noen hodetelefon.

 

 

Kraftige magneter

Doble Fluxor magnetarrayer gir en nær dobling av magnetfeltet til hele 1,5 Tesla. Dette gir bedre fremstilling av transienter og en mye større oppløsning i lydbildet. Magnetene fokuserer feltet slik at membranen blir drevet med høyere nøyaktighet og lavere forvrengning. Den patenterte Fluxor Magnetic teknologien leverer nesten dobbel fluxtetthet enn de beste neodym magnetkretsene som er tilgjengelig. Resultatet av denne nyvinningen er at man kan produsere magnetene med lavere vekt og større effektivitet slik at de fungerer bedre med mobile enheter.

 

 

Audeze LCD-4z

 

 

 

Uniforce spoleteknologi

Uniforce teknologien (også patentert) er en innovativ teknikk som jevner ut variasjoner i magnetfeltet. Dette gir membranen jevnere trykk over hele flaten som resulterer i dramatisk redusert forvrengning, høyere oppløsning og forbedret holografi i lydbildet.

 

Fazor teknologi

Alle modellene fra Audeze benytter deres egenutviklede Fazor teknologi. Fazor er spesielt konstruerte akustiske elementer som er plassert på hver side av magnetmatrisen for å styre luftens flyt rundt elementene. Noen av fordelene denne teknikken gir er utvidet frekvensområde, bedre fasekontroll og bedre 3D-følelse.

 

Håndlaget i California

Både utvikling, produktdesign og produksjon utføres hos Audeze i California slik at kvaliteten kan kontrolleres i alle ledd. Membranene i et sett er akustisk matchet til en toleranse innen +/- 1dB.

Teknisk info
Style Over-ear, open-back
Transducer type Planar magnetic
Magnetic structure Proprietary magnet array
Phase management FAZOR
Magnet type Neodymium N50
Diaphragm type Nano-scale Uniforce™
Transducer size 106 mm
Maximum power handling 15W
Maximum SPL >130dB
Frequency response 5Hz – 20kHz
THD <0.1% @ 100dB
Impedance 15 ohms
Sensitivity 98 dB/1mW (at Drum Reference Point)
Voltage sensitivity 116 dB/1V (at Drum Reference Point)
Minimum power requirement >100mW
Recommended power level 1 - 4W
Features Planar magnetic drivers for better dynamics and frequency response
Premium leather for style and durability
Audeze Technology Flux density 1.5 Tesla
Large ultra-thin nano grade Uniforce diaphragms
Double Fluxor™ magnetic arrays
Fazor elements
Package Includes 1/4in to dual 4-pin mini-XLR Premium LCD Headphone Cable
Professional travel case
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
132007