Audeze MM-100 Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze MM-100 Over-ear hodetelefon - Åpen Audeze MM-100 Over-ear hodetelefon - Åpen

Audeze MM-100

Over-ear hodetelefon - Åpen

Opplev presisjon og pålitelighet uansett hvor du lager eller hører på musikk. Audeze MM-100 gir deg god komfort og er bygget i et førsteklasses chassis av magnesium, aluminium og stål. Aldri før har Audezes betrodde studiolyd vært så lett tilgjengelig.

Varenr: 118618
5 990,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Studiolyd uansett hvor du befinner deg

I mange år har mange av de viktigste personlighetene i den internasjonale lydbransjen anvendt Audeze sine hodetelefoner, blant annet LCD-X og MM-500 for å mikse. Med MM-100 transformerer du rommet ditt om til et studio, hvor du plasseres mellom et sett med proffesjonelle høyttalere som konsekvent leverer realistisk lyd og følelser.

 

Audeze MM-100 Studiolyd

 

Realiser håndverket ditt med Audeze-teknologi

Få en dypere innsikt i materialet ditt og ikke la en eneste detalj gå tapt takket være industriledende driverteknologi. Med MM-100 kan du forvente sylskarp presisjon og ultralav forvrengning fra de nyutviklede planarmagnetiske driverne. Disse er bygget med samme seriøsitet som flaggskipet LCD-5 og inneholder de patenterte "waveguides" og "magnet arrays". MM-100 sprenger grensene for hva som er mulig å oppnå av lydkvalitet i sin respektive prisklasse.

 

Audeze MM-100

 

Konstruert for komfort

MM-100 er designet for å levere uanstrengt komfort for de lange lyttestundene. Behagelige øreputer og justerbar lærbøyle bidrar til perfekt passform og solid vektfordeling. Hodetelefonen er solid bygget av magnesium, aluminium og stål og er laget for å vare.

 

Audeze MM-100 comfort

 

Tilpasses til ditt behov

Audeze MM-100 kommer med en kabel som kan enkelt plugges inn i enten høyre eller venstre ørekopp, alt etter hva som passer for deg og din arbeidsflyt. Det medfølger en adapter fra 6.35 mm til 3.5 mm, slik at du alltid kan koble deg til en bærbar pc, en mobil enhet og mindre studioutstyr. Når du skal ut og reise kan du folde hodetelefonen sammen og emkelt ta den med deg.

 

Audeze MM-100 arbeidsflyt

 

Inkludert i esken:

  • MM-100 Hodetelefon
  • Flettet hodetelefonkabel
  • 6.35mm til 3.5mm adapter
  • Myk oppebevaringsveske
Teknisk info

Style

Over-ear, open-back

Transducer type

Planar Magnetic

Magnetic structure

Fluxor™ magnet array

Phase management

Fazor™

Magnet type

Neodymium N50

Diaphragm type

Ultra-Thin Uniforce™

Transducer size

90 mm

Maximum SPL

>120dB

Frequency response

20Hz - 25kHz

THD

<0.1% @ 100 dB SPL, 1kHz

Sensitivity

98 dB/1mW (at Drum Reference Point)

Impedance

18 ohms

Max power handling

5W RMS

Min recommended power

>100mW

Recommended power level

>250mW

Weight

475g

Kundeanmeldelser
220283