home Meny close
menu Meny

Julegaver til alle

Julegaver er like stas å gi som å få! Spesielt når det ligger god lyd under juletreet. Vi har samlet våre alle beste julegavetips til en som elsker å lytte til god lyd - enten det er fra hodetelefoner, kraftige høyttalere eller fra platespilleren!

Julegaver til han som elsker god lyd!

Enten han er student eller næringslivsleder, elsker god lyd i hjemmekinoanlegget eller er musikkelsker så har vi de perfekte julegavene til han! Er han du er glad i mye på farta, liker å trene eller bruker mye tid på jobb eller lesesalen? Da er trådløse ørepropper eller hodetelefoner med støydemping sikre vinnere - uansett!

Hos Soundgarden har vi fylt opp lageret med prisvinnerne RHA Trueconnect, SONY WH-1000XM3 (kåret til Årets beste av Lyd og Bilde), SONY WF-1000XM3 og Beyer Dynamic Lagoon. Og skal du kjøpe gave til en gamer er Audeze Mobius dessuten en av de beste hodetelefonene på markedet i dag.

Sony WH1000XM3

Aktive høyttalere

KEF LSX, Klipsch R-51PM og System Audio Legend 5 Silverback er gode aktive høyttalere i ulike prisklasser. Her er det smak og pris som bestemmer, men dette er virkelig en julegave som passer til, hus og hytter, alle og enhver! 

Aktive høyttalere oppgraderer lyd fra TV, gir lyd til en gammel platespiller, PC- høyttalere og kan fungere som et helt eget stereoanlegg. De aller fleste aktive høyttalere har Bluetooth og Wifi og kan strømme lyd fra Spotify, Tidal og lignende. Aktive høyttalere leveres ofte med fjernkontroll, men kan stort sett også betjenes fra alle mobiler. 

The Sixes

Julegaver til henne som elsker god lyd!

Julegaver til henne er blant de vanskeligste å kjøpe. Men heldigvis har vi noe som passer til enhver! Hva med de støydempende hodetelefonene SONY WH-1000XM3 som er blitt kåret til årets beste? Disse passer perfekt til en som er glad i musikk, studenten eller pendleren som trenger litt ro. Til den aktive anbefaler vi trådløse RHA Trueconnect som tåler svette. Disse produktene er begge testvinnere!

Trådløse høyttalere med lekkert design er heller ikke å forakte. Det finnes alt-i-ett løsninger for de som ikke vil ha mange bokser som for eksempel møbler med lyd, lekkert design som kan utvides med lyd i flere rom og enkle små høyttalere med Bluetooth.

Julegaver til studenten

Studenten har gjerne dårlig råd og bruker mye tid på bråkete lesesaler eller på hybelen. Gjør studenthverdagen både enklere og hyggeligere med hodetelefoner som både gir fantastisk lyd og demper støy. SONY WH-1000XM3 er kåret til Årets Beste av Lyd og Bilde! Eller hva med en trådløs radio eller høyttaler til studentboligen? God lyd settes pris på uansett!

Julegaver til den som er litt nostalgisk..

Det er mye snakk om platespillere om dagen og å snurre LP platene på en skikkelig platespiller har virkelig gjort et comeback. Noen vil påstå at nettopp LP på platespiller er den eneste måten å spille “skikkelig” musikk på.

Til en som har lyst til å børste litt støv av platene igjen anbefaler vi Rega Planar 1, en fantastisk platespiller for enhver LP-entusiast. Om man ikke ønsker en ekstern boks mellom platespiller og anlegg kan man kjøpe Rega Planar 1 Plus som har et RIAA-trinn innebygget. 

Du finner også RIAA-trinn innebygget i et stort utvalg av forsterkere eller aktive høyttalere. System Audio Saxo 3 og Klipsch The Sixes er svært populære modeller.

Tips! Ta et gammelt LP cover og bruk som et hyggelig kort!

Pro-Ject platespiller

Julegave til hele familien!

Hva med en julegave som hele familien kan kose seg med? Et hjemmekinoanlegg eller en surroundpakke som kobles til TVen vil forandre stuen til deres helt egne kino! Det finnes pakker i alle prisklasser og design så her finner du garantert noe som passer til deres stue. 

Les mer om hjemmekino her!

Lag et kort som ligner kinobilletter og pakk inn maiskorn til å lage popkorn. Barna kommer til å elske det!

Vi tilbyr selvsagt montering og levering!

Julegaven som blir til hva du vil: Gavekort!

Hvis du vet at den du skal gi gaven til er glad i musikk kan et gavekort fra Soundgarden være tingen! Men nå er det engang slik at mange like harde pakker under treet, og finner glede i å bytte. Hvis du er usikker, kjøp det du tror vil falle i smak. Byttes kan det, i alle våre butikker i romjulen.

Det finnes en hard pakke til alle og vi vet at musikk bringer glede! Når du gir bort en gave fra Soundgarden HiFi er du trygg på at det er kvalitet og fantastisk lyd. Vi er her for alle som liker musikk og blir glade av musikk – uansett musikksjanger.