home Meny close
menu Meny

Pro-Ject Debut Carbon DC 2MRed platespiller - Grønn

Med Ortofon 2M Red pickup. Pro-ject Debut Carbon DC er en oppgradering av klassikeren Debut Carbon og trolig den beste platespilleren man kan oppdrive i prisklassen. Her får du en platespiller med et fantastisk utseende som gir utrykket "mye lyd for pengene" en mening.
kr 4 495,-
Lagerstatus: 2-3 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 111996
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Pro-Ject Debut Carbon DC 2MRed platespiller - Grønn

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Den populære Pro-ject Debut platespilleren er nå tilgjengelig i denne oppgraderte versjonen med DC-strømforsyning og karbon-tonearm for en enda mer imponerende ytelse. Leveres med Ortofon 2M Red pickup
Den første Pro-Ject Debut platespiller, introdusert på slutten av 1990-tallet, var en revolusjon for hi-fi industrien. For første gang etter ankomst av CD-platen og det da antatte bortfallet av vinylplater,  kom det et analogt produkt som gjenoppsto i massemarkedet - noe alle musikkelskere hadde råd til.
Fremdeles selges det tusenvis av platespillere i Norge hvert år. Pro-Ject er verdens største produsent av platespillere i dag, og produserer flere spillere enn resten av produsentene til sammen. Pro-Ject Debut Carbon har blitt designet for å sette nye standarder i denne kategorien for det kommende tiåret.
Den mest åpenbare forbedringen er tonearm av karbon som øker stivheten og reduserer uønsket resonans. Et matriale som normalt sett er forbehold high-end tonearmer på vesentlig dyrere spillere. Sammen med andre forbedringer som økt tallerken størrelse med mer vekt for enda jevnere rotasjon, og nytt design på demping av motoren, er den generelle lydkvaliteten sterkt forbedret.
Pro-Ject Debut Carbon leveres i lekker høyglans finish og leveres med Ortofon 2M Red pickup.

Følg oss