Yamaha CD-C603 CD-veksler - Sort CD-veksler med plass til 5 cd-plater

Yamaha CD-C603 CD-veksler - Sort

CD-veksler med plass til 5 cd-plater

Her er endelig oppfølgeren til CDC-600. CD-C603 er en ny cd-veksler med plass til 5 cd-plater, hvor du kan bytte ut cd'ene mens den spiller. Her finner du både analog og optisk digital utgang og i fronten finner du en USB-inngang som spiller WAV/FLAC opp til 96kHz/24-bit.

Varenr: 119209
6 990,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseKundeanmeldelser
Beskrivelse

YAMAHA CD-C603 - EN UNIK CD-LYTTEOPPLEVELSE

 

Yamaha CD-C603

 

PURE DIRECT

 

CD-C603 tilbyr Pure Direct, som er den samme populære funksjonen som er inkludert i Yamaha-forsterkere og -mottakere. Hvis du trykker på knappen på frontpanelet eller på fjernkontrollen, slår den av den digitale lydutgangen og slår av skjermen. Dette gir lavest mulig støyforstyrrelse, og dermed den høyeste lydkvaliteten i den analoge lydutgangen.

Yamaha CD-C603 Pure Direct

 

EN VIRKELIG UNIK CD-VEKSLER

 

Med Play X Change kan du veksle CD-er mens CD-en som spilles av, fortsetter å spille. Gled deg over uavbrutt musikk samtidig som du veksler favoritt-CD-ene dine. I tillegg har CD-C603 en plateskuff med full åpning for å bytte 5 plater samtidig.

Yamaha CD-C303 cd-veksler

 

LYD AV HØY KVALITET

 

CD-C603 spiller musikk med lyd full av dynamikk og klarhet. Det har vært ytterligere oppgraderinger i den sofistikerte interne layouten til CD-C603 som gjør lydkvaliteten enda bedre.

I tillegg spiller den ikke bare av CD-er, den spiller også av musikkfiler (MP3, WMA, AAC, WAV, FLAC) i høy kvalitet som er lagret på USB-minneenheter via en USB-port på frontpanelet.

Kundeanmeldelser
225716