29%
104420 104420 104420

Yamaha RX-V685 hjemmekinoreceiver, sort

7.2 kanaler, YPAO, 4K, MusicCast, preout

 • HD-audio med CINEMA DSP
 • YPAO™ lydoptimering
 • HDMI® (5 inn / 2 ut) med Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma
 • 4K støtte
 • MusicCast
 • Amazon Alexa-kompatibel
 • Preout
 • 7.2 kanaler
 • Varenr: 128843
  4 990,-Tilbudspris
  Veil.6 990,-
  -+
  20+ på nettlager
  Soundgarden Bergen
  Soundgarden Forus
  Soundgarden Haugesund
  Soundgarden Kristiansand
  Soundgarden Trondheim
  BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSUPPORT
  Beskrivelse

  Når du har utstyr som omfavner all denne imponerende lydteknologien, løftes du fra det ordinære til en ekstraordinær opplevelse. Disse apparatene leverer forbløffende rik og realistisk surroundlyd, plasserer og beveger individuelle lyder til alle virtuelle punkt i rommet, inkludert objekter som svever over deg. Opplev den overveldende realistiske bevegelsen og dybden i videoer – i din egen stue.

  Denne unike og proprietære Yamaha-teknologien for å skape lydfelt, ble utviklet ved å kombinere målte lydfeltdata med digital signalbehandling. Yamaha samlet lydfeltdata fra berømte konsertsaler og musikklubber over hele verden, og utnyttet sin brede erfaring med lydproduksjon i forskjellige konsertsaler med høyttalersystemer og miksing. Denne enorme informasjonen om lyd ble digitalisert og innlemmet i dedikerte LSI-enheter for å gi deg en naturtro gjengivelse av klangen i konsertsaler fra dine egne høyttalere. La deg omhylle av imponerende realisme når du ser film, og opplev en verden av overveldende kinolyd.
  YPAO™ R.S.C. (reflektert lydkontroll).


  YPAO R.S.C.-funksjonen analyserer romakustikken, måler høyttalernes egenskaper og kalibrerer deretter lydparametere for å oppnå optimal lydkvalitet. Den har Reflected Sound Control-funksjon som retter tidlige refleksjoner for å oppnå lyd av studio kvalitet. I tillegg har den DSP Effect Normalisation, som justerer CINEMA DSP-parametrene etter den reflekterte lyden. Det er som å få anlegget ditt kalibrert av en profesjonell installatør som gir deg et ideelt lydbilde med perfekt balansert lyd.

  Yamahas AV-receivere har diskret oppbygde forsterkertrinn for å minimere forvrengning, samt uavhengige strømforsyninger til de analoge og digitale kretsene for å minimere internstøy. Den eksepsjonelle ytelsen er også takket være digital-analog konverterne (DAC) på 384 kHz / 32-bit, også de med uavhengige strømforsyninger, som gjengir absolutt alle høyoppløselige lydkilder perfekt uten ekstra tilført støy. Det er tatt i bruk en ny kvalitets IC krets i volumkontrollen, samt store kjøle ribber som undertrykker vibrasjoner. Disse AV-receiverne er i minste detalj utformet med fullt fokus på absolutt best mulig lydkvalitet.  Trådløse surround høyttalere


  Kombiner denne AV-receiveren med MusicCast 50- eller MusicCast 20-høyttaleren for trådløs strømming, og gled deg over hvor imponerende enkelt det er å lage en hjemmekino med trådløse bakhøyttalere. Resultatet er oppsiktsvekkende realistisk lyd med et ryddig og pent oppsett. Det er såre enkelt å omskape TV-stua til et underholdningsmiljø hvor du kan nyte filmer og musikk fullt ut.
  MusicCast gjør det lekende lett å nyte lyd i alle rom. Det er bare å koble sammen alle MusicCast produktene i et felles nettverk, så kan du dele lyd rundt i hele huset. Prøv MusicCast ved å laste ned MusicCast-appen (gratis) og bruk den i demomodus.  Utforsk en verden av musikk med innebygde musikkstrømmetjenester.* Synkroniser spillelistene dine og sangene du liker, fra smarttelefonen eller datamaskinen til RX-V685. Musikkstrømmetjenester gjør det utrolig enkelt både å lytte til favorittene dine og oppdage ny musikk.


  *Tilgjengeligheten av musikkstrømmetjenester varierer med region.
  Virtuell høyttaler-teknologi


  CINEMA DSP 3D har kreftene som trengs for å utnytte Virtual Presence-høyttalerfunksjonen fullt ut, slik at senter- og surround høyttalerne brukes til å gi lydinformasjon fra området hvor høydehøyttalere normalt er plassert. I tillegg har denne modellen også en Virtual Surround-funksjon for de bakre høyttalernes lydfelt. Selv uten å bruke bakre surround høyttalere kan du oppleve mer naturlig surroundlyd takket være CINEMA DSP 3D-avspilling – noe som gir deg den virtuelle opplevelsen som tilsvarer opptil 9.1-kanals surroundlyd selv med en 5.1-kanals høyttalerkonfigurasjon.


  *Dolby Atmos og DTS: X-signaler kan ikke brukes med disse virtuelle funksjonene.


  To HDMI-utganger


  Siden RX-V685 har to HDMI-utganger, kan du koble den til TV-skjerm og projektoren samtidig. Dermed kan du bruke TV-skjermen som vanlig, og bruke projektoren til favorittfilmene dine og spesielle programmer – enkelt og uten at du må bytte tilkoblinger. Den innebygde HDMI-funksjonaliteten samsvarer med de siste spesifikasjonene, noe som betyr HDR (Dolby Vision-kompatibel, Hybrid Log-Gamma), 4K/60p-passthrough, 4K-oppskalering.
  Denne AV-receiveren har RCA Phono-kontakter for tilkobling av platespiller, slik at du kan nyte musikk fra vinylsamlingen din.

   
  Alexa på MusicCast

  «Alexa, be MusicCast spille Favoritter 1 på kjøkkenet.» Med Alexa-integrert stemmestyring er det bare å spørre. RX-V685 gir deg full kompatibilitet med alt stemmestyrt utstyr fra Amazon. Velkommen til det smarte hjem.


  *Tilgjengeligheten av stemmestyring via Amazon Alexa varierer med region.


  AV Controller-appen


  Denne brukervennlige appen gjør det enkelt å slå AV-mottakeren på eller av, regulere volum, velge inngang, kontrollere DSP-funksjonene – og mye, mye mer – fra en iOS- eller Android™-enhet på en behagelig og smart måte. Du kan også velge mellom 23 forskjellige språk, tilpasse grensesnittet ved å skjule ubrukte ikoner og endre navn på funksjoner. En nettbrettversjon er også tilgjengelig.
  Avansert grafisk brukergrensesnitt


  Det siste grafiske brukergrensesnittet fra Yamaha har en høyoppløselig skjerm med klare, brukervennlige menyer samt en valgbar statuslinje som viser signalkilde, volumnivå, DSP-modus og lydformat. Brukergrensesnittet lar deg velge mellom åtte språk: engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, russisk, japansk og kinesisk, som kan vises over både normale bilder og 3D-bilder.


  Multisonefunksjon (Zone2)


  Dette systemet er utstyrt med Zone2-kompatible høyttalerkontakter, slik at det samme AV-innholdet som spilles av i stua, også kan spilles av i et annet rom via HDMI. Hvis du for eksempel har en HDMI-kompatibel TV og hjemmekino installert på soverommet eller kjøkkenet, kan du gå til det andre rommet og fortsette med å se på programmet eller filmen uten avbrudd.

  Teknisk info

  Produktinformasjon

  Farge Sort
  Gruppe 2 Hjemmekino
  Gruppe 3 Receiver
  Merke Yamaha


  Amplifier Section
  Kanaler 7.2
  Rated Output Power (1kHz, 1ch driven) 150 W (4 ohms, 0.9% THD)
  Rated Output Power (20Hz-20kHz, 2ch driven) 90 W (8 ohms, 0.06% THD)
  Maximum Effective Output Power (1kHz, 1ch driven) (JEITA) 150 W (8 ohms, 10% THD)
  Dynamic Power per Channel (8/6/4/2 ohms) 125 / 165 / 190 / 235 W
  Surround Sound Processing
  CINEMA DSP Yes (3D)
  DSP Programs 17
  Dialog Level Adjustment Yes
  Virtual Presence Speaker Yes
  Virtual Surround Back Speaker Yes
  Dialogue Lift Yes (no presence speakers required)
  SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP Yes (Virtual CINEMA FRONT)
  Dolby Atmos Yes
  Dolby TrueHD Yes
  Dolby Digital Plus Yes
  Dolby Surround Yes
  DTS:X Yes
  DTS-HD Master Audio Yes
  Audio Features
  File Format MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 192 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 192 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz
  Pure Direct Yes (with video on mode)
  Compressed Music Enhancer Yes (incl. enhancer for Bluetooth)
  YPAO sound optimization Yes (R.S.C)
  YPAO Volume Yes
  Adaptive DRC (Dynamic Range Control) Yes
  Initial Volume & Maximum Volume Setting Yes
  Bi-amp capability Yes
  Audio Delay Yes (0-500 ms)
  DA Converter Burr-Brown 384 kHz / 32-bit DAC x 4 for main zone
  Video Features
  4K Ultra HD Pass-through and upscaling Yes (4K / 60p, 4:4:4)
  HDMI 3D passthrough Yes
  HDMI eARC Yes (via future firmware update)
  HDMI Audio Return Channel Yes
  HDMI upscaling Yes (Analogue to HDMI / HDMI to HDMI)
  Deep Color/x.v.Color/24Hz Refresh Rate /Auto Lip-Sync Yes
  Connectivity
  MusicCast Surround Yes
  HDMI Innganger/Utganger 5 / 2 (HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible)
  HDMI CEC Yes (SCENE, Device Control)
  USB Input USB Memory, Portable Audio Player
  Network Port Yes
  Wi-Fi Yes (2.4 / 5 GHz)
  AirPlay Yes
  Bluetooth Yes (SBC / AAC)
  Front AV Input USB / Mini Jack
  Digital Audio Input/Output: Optical 2 / 0
  Digital Audio Input/Output: Coaxial 2 / 0
  Analog Audio Input/Output 4 (front 1) / 0
  Platespiller Inngang Yes
  Component Video Input/Output 1 / 0
  Composite Video Input/Output 1 / 0
  Preout 2.2-ch
  Headphone Output 1
  Tuner Section
  FM/AM-Tuner Yes
  User Interface
  On-screen display Graphical User Inter face
  SCENE SCENE PLUS (8 sets)
  App Control Yes (iPhone / iPad / Android phone / tablet)
  Web Browser Control Yes
  Fjernkontroll Yes
  Zone Control
  Sone 2 Audio Utgang Preout
  Powered Zone Zone 2
  Trigger utganger 1
  Fjernkontroll (IR) Innganger 1 / 1
  Party Mode Yes
  General
  Standby Power Consumption (IR only) =0.1W
  Auto Power Standby Yes
  ECO mode Yes
  Mål (B x H x D) 435 x 171 x 378 mm (with antenna up: 435 x 248 x 378 mm)
  Vekt 10.5 kg
  Tilbehør
  SUPPORT
  104420