13%
141949 141949 141949 141949 141949

Yamaha RX-A880 demo

Hjemmekinoreceiver - Sort

Denne 7.2-kanals hjemmekinoreceiveren fra Yamaha har godt med krefter og er fullstappet med funksjonalitet som gir deg heftige filmopplevelser og fin musikkgjengivelse fra dine favoritt strømmetjenester.

Strøken demomodell i originalemballasje, selges med full garantitid.

 

Tech Radar Yamaha RX-A880 HME Yamaha RX-A880

Varenr: 128679_D
9 995,-Tilbudspris
Veil.11 490,-
-+
1 på nettlager
Soundgarden Kristiansand
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

7.2-kanals AVENTAGE-modell med forbedret lydkvalitet, høy effekt og enestående funksjonalitet. Receiveren har godt med krefter og er fullstappet med funksjonalitet som gir deg heftige filmopplevelser og fin musikkgjengivelse fra dine favoritt strømmetjenester. RX-A880 har støtte for Dolby Atmos® og DTS-X™ som gir deg en altoppslukende kinoeffekt hjemme i din egen stue.

 

 • 7-kanals kraftfull surround lyd
 • 100 W per kanal (8 ohm, 20 Hz-20 kHz, 0,06 % THD, 2 kanaler i drift)
 • 160 W per kanal (4 ohm, 1 kHz, 0,9 % THD, 1 kanal i drift)
 • 160 W per kanal (8 ohm, 1 kHz, 10 % THD, 1 kanal i drift)
 • Kan tilkobles trådløse surround-høyttalere* (*MusicCast 20 eller MusicCast 50)
 • YPAO™-R.S.C.-lydoptimalisering med fler -punktsmåling
 • Amazon Alexa-kompatibel stemmestyring* (*Tilgjengelighet varierer med region)
 • Anti Resonance Technology (A.R.T.) Wedge
 • Frontpanel i aluminium
 • MusicCast multirom teknologi for flere rom
 • Innebygde musikkstrømmetjenester
 • HDMI® (7 inn / 2 ut) med Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma
 • Phono-inngang for platespiller (MM)

 

 

Utforsk alle dimensjoner

Når du har utstyr som inneholder all denne imponerende lydteknologien, løftes du fra det ordinære til en ekstraordinær opplevelse. Receiveren leverer forbløffende rik og realistisk surroundlyd, plasserer og beveger individuelle lyder til ethvert virtuelt punkt i rommet, inkludert objekter som svever over deg. Opplev den overveldende realistiske bevegelsen og dybden i videoer – i din egen hjemmekino.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

En lyd som omfavner deg

Denne AV-receiveren har Yamaha sin egenutviklede CINEMA DSP integrert. Teknologien ble utviklet ved å kombinere målte lydfeltdata med digital signalbehandling. Den digitale lydinformasjonen blir innlemmet i dedikerte LSI-enheter for å gi deg en naturtro gjengivelse av lyden. La deg omsluttes av imponerende realisme når du ser film, og opplev en ny verden med overveldende kinolyd.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

Sikre lydkvaliteten

Anti Resonance Technology (A.R.T.) Wedge er et femte ben plassert midt under enheten. Den demper vibrasjoner fra transformatoren, transistorer og kjøleribber i tillegg til vibrasjoner som forårsakes av lyden fra høyttalerne – noe som gir dynamisk lyd og fokusert, nøyaktig gjengivelse.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

Profesjonell optimering av lyden

YPAO-R.S.C. (Reflected Sound Control) R.S.C. analyserer romakustikken og kalibrerer etter forholdene i rommet. R.S.C. korrigerer tidlige refleksjoner for surroundlyd i studiokvalitet. I tillegg har den DSP Effect Normalisation, som justerer CINEMA DSP-parametrene etter den reflekterte lyden.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

Komponenter med høy kvalitet

Receiveren har uavhengige strømforsyninger til de analoge og digitale kretsene for å minimere internstøy. Den eksepsjonelle ytelsen er også takket være digital-analog konverterne (DAC) på 384 kHz / 32-bit, også de med uavhengige strømforsyninger, som gjengir høyoppløselige lydkilder perfekt uten ekstra tilførsel av støy. Det er tatt i bruk en ny IC krets i volumkontrollen, samt store kjøleribber som motvirker vibrasjoner. 

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

Trådløse surround-høyttalere

Kombiner denne receiveren med MusicCast 50- eller MusicCast 20-høyttaleren og gled deg over hvor imponerende enkelt det er å lage en hjemmekino med trådløse bakhøyttalere. Resultatet er oppsiktsvekkende realistisk lyd med et ryddig og pent oppsett. Det er såre enkelt å omskape TV-stua til et underholdningsrom hvor du kan nyte filmer og musikk fullt ut.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

Lyd i flere rom med MultiCast og sone 2

MusicCast gjør det lekende lett å nyte lyd i alle rom. Det er bare å koble sammen alle MusicCast produktene i et felles nettverk, så kan du spille av lyd i hele huset.

Dette systemet er utstyrt med Zone2-kompatible høyttalerterminaler, slik at samme (eller annet) AV-innhold som spilles av i stua, også kan spilles av i et annet rom via HDMI. Hvis du for eksempel har høyttalere på soverommet eller kjøkkenet, kan du gå til det andre rommet og fortsette med å lytte til samme innhold – uten avbrudd.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

En verden av musikk

Utforsk en verden av musikk med innebygde musikkstrømmetjenester.* Synkroniser spillelistene dine og sangene du liker, fra smarttelefonen eller datamaskinen til RX-A880. Musikkstrømmetjenester gjør det utrolig enkelt både å lytte til favorittene dine og oppdage ny musikk. *Tilgjengeligheten av musikkstrømmetjenester varierer med region.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

Virtuell 9-kanals surroundlyd

Virtual Presence-høyttalerfunksjonen fungerer slik at senter- og surround høyttalerne brukes til å gjengi lyd fra området hvor høydehøyttalere normalt er plassert. I tillegg har denne modellen en Virtual Surround-funksjon for de bakre høyttalerne. Dermed kan du oppleve surroundlyd også uten de bakre høyttalerne (se bilde) Opplev opptil 9.1-kanals surroundlyd selv med en 5.1-kanals høyttalerkonfigurasjon. Dolby Atmos og DTS: X-lydsporet kan ikke brukes i denne modusen.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

To HDMI-utganger

Siden RX-A3080 har toHDMI-utganger, kan du koble til en TV og projektor – samtidig. Det betyr for eksempel at du kan bruke TV-en din som vanlig, men bruke projektoren for favorittfilmene dine. Enkelt og uten å måtte bytte om kabler. Begge utgangene støtter HDR (Dolby Vision-kompatibel, Hybrid Log-Gamma), 4K/60p-gjennomgang, 4K-oppskalering osv.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

7.2-kanals forforsterker utganger

Du kan sette inn en ekstern effektforsterker (for-slutt forsterker) til denne AV-receiveren for å forbedre og øke nivået på lyden i dine høyttalere. Soundgarden anbefaler for eksempel å bruke en effektforsterker til å drive de to fronthøyttalerne. Slik sikrer du deg bedre lydkvalitet på de to kanalene som krever mest av forsterkeren.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

App-styring og DAB+ radio

Den brukervennlige appen gjør det enkelt å slå receiveren på eller av, regulere volum, velge inngang, kontrollere DSP-funksjonene – og mye, mye mer – fra en iOS- eller Android™-enhet. Du kan også velge mellom 23 forskjellige språk, tilpasse grensesnittet ved å skjule ubrukte ikoner og endre navn på funksjoner. En nettbrettversjon er også tilgjengelig. DAB og DAB+ er digitale lydkringkastingsformater som tilbyr et stort utvalg av radiostasjoner med høy lydkvalitet.

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

La oss ta en prat

«Alexa, ask MusicCast to play Favourite 1 in the kitchen.» Med Alexa-integrert stemmestyring er det bare å spørre. RX-A3080 gir deg full kompatibilitet med alt stemmestyrt utstyr fra Amazon. Velkommen til det Smarte hjem. *Tilgjengeligheten av stemmestyring via Amazon Alexa varierer med region. 

 

Yamaha RX-A880 hjemmekinoreceiver

 

Utvidet garanti

Yamaha tilbyr utvidet garanti på produktene i Aventage serien. Ved å registrere ditt produkt utvides garantiperioden fra 2 til 3 år. Produktet må registreres innen 6 måneder etter innkjøpsdato. Den forlengede garantien er kun gyldig om den opprinnelige innkjøpskvitteringen leveres inn sammen med garantibeviset. Du vil motta garantibeviset via e-post umiddelbart etter at produktet er registrert. Du kan registrere ditt produkt her.

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Hjemmekino
Gruppe 3 Receiver
Merke Yamaha


Forsterker

 
Kanaler 7.2
Rated Output Power (1kHz, 1ch driven) 160 W (4 ohms, 0.9% THD)
Rated Output Power (20Hz-20kHz, 2ch driven) 100 W (8 ohms, 0.06% THD)
Maximum Effective Output Power (1kHz, 1ch driven) (JEITA) 160 W (8 ohms, 10% THD)
Dynamic Power per Channel (8/6/4/2 ohms) 130 / 170 / 195 / 240 W

Surround-prosessering

 
CINEMA DSP Ja (3D)
DSP Programs 17
Dialog Level Adjustment Ja
Virtual Presence Speaker Ja
Virtual Surround Back Speaker Ja
Dialogue Løft Ja (no presence speakers required)
SILENT CINEMA / Virtual CINEMA DSP Ja (Virtual CINEMA FRONT)
Dolby Atmos Ja
Dolby True HD Ja
Dolby Digital Plus Ja
Dolby Surround Ja
DTS:X Ja
DTS-HD Master Audio Ja

Lydfunksjoner

 
Filformater MP3 / WMA / MPEG-4 AAC: up to 48 kHz / 16-bit, ALAC: up to 96 kHz / 24-bit, FLAC: up to 384 kHz / 24-bit, WAV / AIFF: up to 384 kHz / 32-bit, DSD: up to 11.2 MHz
Pure Direct Ja (with video on mode)
Compressed Music Enhancer Ja
YPAO multi-point measurement Ja, med R.S.C.
YPAO Volume Ja
Adaptive DRC (Dynamic Range Control) Ja
Initial Volume & Maximum Volume Setting Ja
A.R.T. Wedge Ja 
BTL connection Nei
Mulighet for Bi-amping Ja 
Lydforsinkelse Ja (0-500 ms)
DAC Burr-Brown 384 kHz / 32-bit DAC x 4 for main zone

Videofunksjoner

 
4K Ultra HD Pass-through og oppskalering Ja (4K / 60p, 4:4:4)
HDMI 3D passthrough Ja
HDMI eARC Ja (via kommende firmware-oppdatering) 
HDMI Audio Return Channel Ja
HDMI oppskalering Ja (Analogue to HDMI® / HDMI to HDMI)
Videojusetering Nei
Deep Color/x.v.Color/24Hz Refresh Rate /Auto Lip-Sync Ja

Tilkobling

 
MusicCast Surround Ja
HDMI innganger / utganger 7 / 2 (HDCP2.2, HDR10 / Dolby Vision / HLG and BT.2020 compatible)
HDMI CEC Ja (SCENE, Device Control)
USB input USB Memory, Portable Audio Player
Nettverksport Ja
Wi-Fi Ja (2.4 / 5 GHz)
AirPlay Ja
Bluetooth Ja (SBC / AAC)
Front AV input USB / analog audio
Digital optisk innganger / utganger 2 / 0
Digital coax innganger / utganger 2 / 0
Analoge innganger / utganger 5 (front 1) / 0
Platespillerinngang Ja (MM)
XLR-terminal Nei
Component Video inngang 1
Composite Video inngang 1
Pre-out 7.2 kanals
Hodetelefon-utgang 1

Tuner

 
FM-tuner Ja
DAB+ Ja

Sone-kontroll

 
Sone 2 Audio Utgang Line output
Powered zone Sone 2
Sone B output HDMI
RS-232C Interface Ja
Trigger utganger 1
Fjentontroll (IR) innganger 1 / 1
Party mode Ja

Generelt

 
App-styring Ja
Standby strømforbruk (IR onløy) =0.1W
Auto power standby Ja
ECO-mode Ja (opptil -20% strømbruk)
Mål (B x H x D) 435 x 171 x 382 mm (with antenna up: 435 x 248 x 382 mm)
Vekt 11 kg
Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
141949