Yamaha TW-ES5A Sport - Sort Trådløse ørepropper Yamaha TW-ES5A Sport - Sort Trådløse ørepropper Yamaha TW-ES5A Sport - Sort Trådløse ørepropper Yamaha TW-ES5A Sport - Sort Trådløse ørepropper Yamaha TW-ES5A Sport - Sort Trådløse ørepropper

Yamaha TW-ES5A Sport - Sort

Trådløse ørepropper

Yamaha TW-ES5A er utviklet for fysisk aktivitet og engasjerende treningsøkter. En hel rekke ulike funksjoner er kombinert for å gi så engasjerende og motiverende musikk som mulig.
Varenr: 117065
790,-Tilbudspris
Førpris: 1 890,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Bergen (Utstilling)
green-stock-iconSoundgarden Forus
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Kom deg i sonen

TW-ES5A er helt trådløse ørepropper laget for å skape sann og engasjerende lyd som motiverer deg til å yte. Yamaha bygger på sin tradisjonsrike lydfilisofi hvor målet er å gjøre lyden og musikken så ekte som mulig, slik at du virkelig kan komme i kontakt med musikken. ES5A er utviklet med atleter i baktanke, noe som gjenspeiles i det dramatiske designet, den engasjerende lyden og de robuste egenskapene, som vannavstøting.

 

Engasjerende lyd

Sportsørepropper har høy risiko for å bli utsatt for røffe omgivelser. For eksempel kan vibrasjoner gjennom fysisk trening påvirke lyden, spesielt lave frekvenser. TW-ES5A ble utsatt for ulike tester og deretter finjustert, slik at lyden til en hver tid er engasjerende, uansett fysiske omgivelser. For å ytterligere holde brukeren engasjert har Yamaha implementert helt spesielle lydkomponenter som alle er tilknyttet deres True Sound-ideologi:

 

Dynamikk

Ved å utvikle klar kontrast mellom bevegelse og stillhet i musikken oppnåes en helt unik oppfatning av rytme. Dette holder brukeren engasjert, spesielt om man trener etter et spesielt tempo.


 

Tonebalanse

For å gjøre musikken som energisk som mulig har Yamaha satt ekstra fokus på vokaler og stemmer.

 

Lydbilde

Yamaha har plassert de ulike elementene i musikken nøye, slik at den ikke distraherer, men engasjerer.

 

 

Forbli i sonen

En rekke ulike egenskaper og funksjoner har blitt implementert i TW-ES5A for å hjelpe deg å komme inn i og holde deg i sonen under fysisk aktivitet.

  • Passform

En sikker og tett passform stenger ute alt utvendig støy, slik at brukeren kan nyte den gode lyden uten forstyrrelser. Den sikre passformen gjør at øreproppene holder seg på plass, selv under de mest krevende fysiske aktivitetene. Proppene har silikonfinner, noe som gjør at de sitter enda bedre, men også at de passer enhver form for ørefasonger.

  • Vannavstøtende

En av funksjonene implementert for å gjøre proppene robuste i tøffere omgivelser er vannavstøting. Proppene er utstyrt med IPX7-sertifisert vannavstøting som gjør at både svette og regn ikke blir en utfodring, uten at det går utover lydkvaliteten.

  • Hør omgivelsene

Selv om det er viktig å holde seg fokusert under trening, er det også noen gang enda viktigere å være oppmerksom på omgivelsene. Derfor har du muligheten til å skru på Ambient Sound, som lar all lyd fra utsiden slippe inn, slik at du slipper å ta ut proppene.

 

Listening Care

Vanligvis når man senker volumet vil man oppleve tap av visse frekvenser, som følger av et menneskelig fenomen. Yamaha sin Listening Care justerer intelligent EQ-en for å tilby lyd i full rekkevidde/register, selv ved lavere volum. Denne funksjonen er ikke bare utviklet for å holde musikken ekte og engasjerende, men også for å ivareta lytterens hørsel, slik at de kan nyte musikk resten av livet uten fare for permanente hørselsskader.

 

Utmerket for hverdagsbruk

Selv om Yamaha TW-ES5A er utivklet for fysisk aktivitet er de selvfølgelig også perfekte for daglig bruk. Med Qualcomm cVc-teknologi blir telefonsamtaler krystallklare, ved å isolere stemmer. TrueWireless Mirroring legger til rette for mer stabil playback. I tillegg har Role-Swap-funksjonen ansvar for å holde batterinivået på de to pluggene jevnt, slik at du oppnår maksimal batteritid. Dette kan gi opptil 34 timer med lyttetid ved bruk av ladeetuiet.

 

Gaming-modus

Gaming har med tiden blitt mer og mer tilgjengelig på flere typer enheter, deriblandt telefonen. Dette har Yamaha tenkt på, og har derfor redusert forsinkelse mellom lyd og video når du ser på videoer eller spiller spill.

 

App

Headphone Control-appen gir tilgang til ytterligere funksjoner, som blant annet EQ-justering, slik at du kan skreddersy lyden til dine perosnlige preferanser.

 

Teknisk info
Headphones / Earphones
General FeaturesDriverDynamic / 6.0 mm
Frequency response20 Hz - 20 kHz
Waterproof RatingIPX5
Weight7.9 g (either L or R)
MicrophoneYes
Bluetooth®Bluetooth® VersionBluetooth® V5.2
Supported ProfilesA2DP, AVRCP, HFP, HSP
Supported CodecsSBC, AAC, Qualcomm® aptX™
BatteryContinuous playback timeUp to 34 hrs (Approx. 9 h*2 + 25 h*3)
Continuous playback time with 10min chargingApprox. 1 h
Charging TimeEarbuds: Approx. 1.5 h, Charging Case: Approx. 2.5 h
Listening CareYes
Ambient SoundYes
Active Noise CancellingNo
Listening OptimizerNo
Voice AssistanceYes (Siri® / Google Asisstant)
AppYes (Headphone Control)
AccessoriesUSB Power CableYes (30 cm, type A to C)
A21EartipsXS / S / M / L / XL
OthersSillicon Fins (XS / S / M / L)
Alternativer
Kundeanmeldelser
197905