Yamaha R-S202D og Klipsch R-620F Stereoreceiver med gulvhøyttalere Yamaha R-S202D og Klipsch R-620F Stereoreceiver med gulvhøyttalere Yamaha R-S202D og Klipsch R-620F Stereoreceiver med gulvhøyttalere

Yamaha R-S202D og Klipsch R-620F

Stereoreceiver med gulvhøyttalere

Stereopakke med Klipsch R-620F gulvhøyttalere og Yamaha R-S20D. Med denne pakken får du med alt du trenger for å oppgradere anlegget hjemme. Husk å bestille høyttalerkabel, så er dette Plug n' Play!

Varenr: 117037
8 890,-Tilbudspris
Førpris: 11 080,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Klipsch R-620F

Med høy følsomhet, Tractrix horn og superlette IMG (Injection Molded Graphite kobbersponmembran) basselementer har Reference-serien en kombinasjon av dynamikk og detaljrikdom som er unikt i prisklassen!

R-620F er en slank og effektiv gulvstående høyttaler med imponerende ytelse. Høyttaleren  inngår i Reference-serien med Klipsch´s legendariske horndiskantløsning og doble kobberfargede IMG-membraner som både er svært stive og lette. Tractrix hornhøyttaleren gir for en detaljrik og dynamisk gjengivelse av det øvre toneområdet. De to 6,5” mellomtone/basshøyttalerne er koblet i parallell og sørger for massive effekttrykk.

 

Yamaha R-S202D

R-S202D er den rimeligste stereoreceiveren fra Yamaha. Forsterkeren leverer 2 x 100 watt i 8 ohm (0.2% THD). Du kan koble til 4 analoge kilder og spille trådløst til forsterkeren fra din telefon via Bluetooth. Forsterkerens radiomottaker lar deg motta DAB+ og FM signaler, og du kan lagre opptil 40 kanaler. Med doble høyttalerterminaler har du valgfriheten til å raskt veksle mellom to høyttaleroppsett - A, B eller A/B.

  • 2x100 watt i 8 ohm
  • DAB/DAB+ og FM tuner som begge har har plass til 40 lagrede kanaler
  • Bluetooth integrert
  • Automatisk standby-funksjon
  • Hodetelefonutgang
  • Bass og diskant justering
  • Velg mellom to høyttaleroppsett - A, B eller A/B
  • Fjernkontroll medfølger
Teknisk info

Pakken inneholder:

Fronthøyttalere        

Klipsch R-620F

Receiver

Yamaha R-S202D

   

Klipsch R-620F - fronthøyttaler

R-620F er mellomste modell i Reference-serien. Doble 6,5" IMG-basser, Tractrix horn og høy effektivitet gir imponerende dynamikk og bass! Pris pr. par.

 

Yamaha R-S202D - receiver

Denne rimelige stereoreceiveren fra Yamaha lar deg strømme musikken din via Bluetooth og lytte til dine favorittradiokanaler via DAB+. Du har også gode tilkoblingsmuligheter for annet utstyr. Med doble høyttalerterminaler har du valgfriheten til å raskt veksle mellom to høyttaleroppsett - A, B eller A/B.

Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
197570