Yamaha TW-E5B Brun Trådløse ørepropper Yamaha TW-E5B Brun Trådløse ørepropper

Yamaha TW-E5B Brun

Trådløse ørepropper

Få sann lyd fra Yamaha sine TW-E5B trådløse ørepropper. High-Performance lyd og Yamaha sin originale teknologi samles i de TrueWireless øreproppene TW-E5B.

Varenr: 116915
1 590,-
-+
grey-stock-iconBestillingsvare (28 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Yamaha TW-E5B

 

 

Designet for å overraske


Hør Yamaha sin legendariske lydteknikk komme til live. Driveren, munnstykket, luftstrømmen og den perfekte akustiske plassen i skallet er optimalisert med presisjon for å levere den mest bemerkelsesverdige, dynamiske og velbalanserte romslige lyden.

 

Overlegen passform, overlegen lyd


God lyd og komfort starter med den riktige passformen. Yamaha sin originale buede struktur tilpasser seg ergonomisk til øret ditt og sikrer en skikkelig forsegling for optimal lyd og et sikkert grep i øret for den ekstra tryggheten når man beveger seg.

 

 

Få glede av musikk resten av livet


En lidenskap for musikk med respekt for hørselen din. Dette er den perfekte duetten for å sikre deg et helt liv med muligheten til å høre på musikk. Men hvordan motstår man trangen til å øke volumet til maks? Med Yamaha sine nye TW-E5B får man hjelp til akkurat dette.

 

 

 Listening care


Når man normalt senker volumet resulterer dette i et tap av visse frekvenser, som følger av et menneskelig fenomen. Yamaha sin Listening Care justerer intelligent EQ-en for å tilby lyd i full rekkevidde/register, selv ved lavere volum.

 

 

Krystallklare og bedre taleanrop


La din stemme bli hørt. En unikt designet mikrofonkanal fungerer i kombinasjon med Qualcomm® cVc™ (Clear Voice Capture)-teknologi for å gi eksepsjonell støydemping og ekkokansellering for krystallklar stemmekvalitet når du ringer.

 

Andre funksjoner:

Ambient Sound

Vær oppmerksom på omgivelsene dine, selv når du hører på musikk ved hjelp av Ambient Sound systemet.

 

 

Gaming Mode

Redusert delay mellom lyd og video når du ser på videoer eller spiller spill.

 

 

Hold kontakten

Qualcomm TrueWireless og rollebytte-funksjonen gir deg en stabil trådløs Bluetooth tilkobling fra så å si en hver kilde, samtidig som du sparer strøm.

 

Alternativer
Kundeanmeldelser
195408