Yamaha TW-E3B Purple Trådløse ørepropper Yamaha TW-E3B Purple Trådløse ørepropper

Yamaha TW-E3B Purple

Trådløse ørepropper

Yamaha TW-E3B er ørepropper som aktivt tilpasser seg deg og dine omgivelser. Med tettsittende passform, vanntetthet, fire forskjellige ørespisser og Listening Care er dette ørepropper du kan bruke over lengre tid uten ubehag eller fare for skader på hverken proppene eller hørselen.

Varenr: 116790
695,-Tilbudspris
Førpris: 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Forus
green-stock-iconSoundgarden Oslo

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

Yamaha TW-E3B er unike ørepropper som tilpasser seg deg og dine omgivelser ved hjelp av moderne teknologi. De kombinerer Yamaha sine teknologiske og akustiske kunnskaper og skaper noe som gir deg en livlig og realistisk lyd. Her får du stor lyd i (veldig) små ørepropper!

Dame med rosa Yamaha TW-E3B

Listening Care

Listening Care korrigerer lyd- og frekvensnivå i henhold til omgivelsene. Mange frekvenser er vanskelige å høre på lavt volum, noe som TW-E3B optimaliserer. Dette resulterer i en svært naturlig lyd som er behagelig å lytte til, og reduserer tretthet i ørene.

Komfortable

Øreproppene har er kompakt bygd, og har derfor en svært komfortabel passform for alle ørestørrelser. I tillegg følger det med 4 forskjellige ørespisser som lar øreproppene passe hvem som helst. Dette kombinert med Listening Care-teknologien lar deg bruke øreproppene over svært lang tid uten ubehag.

Batteri

Yamaha har inkludert et batteri laget for deg som ønsker å høre på favorittusikken så lenge du kan. På en enkel oppladning varer øreproppene opp til 6 timer med kontinuerlig musikkavspilling. I tillegg kan man lade opp etuiet, og dette kan gi deg opp til 24 timer med batteritid.

Teknisk info
Type:In-ear
Acoustic Principle:Closed
Drivers:Dynamic / 6.0 mm
Frequency Response:20Hz - 20kHz
Sensitivity:N/A
Cable:USB Charging Cable
Connector:USB Type-C
Remote:Universal, App
Noise Cancelling:No
Bluetooth:5.0 (SBC, AAC, aptX)
Battery:Max. 24 h (Approx. 6 h + 3 recharges)
Weight:5.0g (either L or R)
Warranty:24 months
Package Contents:TW-E3B, USB Power Cable, Charging Case, Eartips (XS / S / M / L)
Impendance:N/A
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
(1)
Yamaha TW-E3BTrådløse ørepropperJeg vil gjerne beskrive mitt første inntrykk da jeg mottok hodetelefonene Yamaha TW-E3B. Etter utpakking så jeg et veldig godt laget produkt! Hodetelefonene Yamaha TW-E3B er av veldig god kvalitet, plasten er solid og du kan se at det er topp topphodetelefoner. Emballasjen og innholdet er også på høyeste nivå. I første øyeblikk kan jeg si at jeg er veldig fornøyd og jeg anbefaler produktet Yamaha TW-E3B for kvaliteten på materialene. Jeg vil beskrive de tekniske og lydinntrykkene samt bruken i detalj. TOPP for dette øyeblikket ! Lydkvalitet. Jeg er etter noen dager med bruk av Yamaha TW-E3B-hodetelefoner. Jeg er positivt overrasket over kvaliteten på lyden!!! Lyden er på et høyt nivå, aldri før har noe musikalsk utstyr gitt meg så mye tilfredsstillelse av å bruke det. Hodetelefonparing Yamaha TW-E3B (koble til telefonen) og innstillingene er veldig enkle og veldig gode. Paring tar noen sekunder og er veldig intuitivt. Det er også veldig enkelt å lade hodetelefonene - en kabel er inkludert og en ladedokk. Øretelefonene sitter godt i øret og er komfortable. Settet inneholder flere gummi øreplugger og du kan justere størrelsen veldig enkelt. Yamaha-selskapet bekrefter sin kvalitet og tradisjon! Jeg er veldig fornøyd med hodetelefonene Jeg vurderer også positivt boksen og elementene inni (manuell). Det er enkelt og menneskevennlig. Jeg testet hodetelefonene Yamaha TW-E3B på løpeturen og på sykkelen, de sitter perfekt i øret og faller ikke ut. Dette er viktig når du fører en aktiv livsstil og trener mye med musikk. Yamaha TW-E3B-hodetelefonene er lydisolerte og veldig lette. Til slutt vil jeg si at jeg allerede har anbefalt disse Yamaha TW-E3B-hodetelefonene til min venn som tenkte på to merker (JBL og Yamaha). Etter min mening og testing er han fast bestemt på å kjøpe Yamaha TW-E3B-hodetelefoner. Jeg er sikker på at jeg vil anbefale disse hodetelefonene til vennene mine mer enn én gang.
193136