Yamaha YH-E700A trådløse hodetelefoner Yamaha YH-E700A trådløse hodetelefoner Yamaha YH-E700A trådløse hodetelefoner Yamaha YH-E700A trådløse hodetelefoner Yamaha YH-E700A trådløse hodetelefoner Yamaha YH-E700A trådløse hodetelefoner

Yamaha YH-E700A

Trådløse hodetelefoner - Hvit

Yamaha YH-E700A er trådløse hodetelefoner som tilpasser lyden til dine ører. Hodetelefonen er komfortabel på hodet, og ligger rundt øret. Med aktiv støyfjerning kan du nyte musikken i ro og fred.

 

Tester av Yamaha YH-E700A:  

AVForums Yamaha YH-E700a Stereopluss tester Yamaha YH-E700 Yamaha YH-E700 Årets beste fra lyd & bilde  Yamaha YH-E700 Best i test hos Lyd & Bilde

Varenr: 114901
2 990,-
-+
green-stock-icon20+ på nettlager
green-stock-iconSoundgarden Bergen
green-stock-iconSoundgarden Forus
green-stock-iconSoundgarden Oslo
green-stock-iconSoundgarden Trondheim

Fri frakt på ordre over 1.000,-

Rask levering

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerKundeanmeldelser
Beskrivelse

Yamaha YH-E700A er hodetelefoner som tilpasser seg til deg og ditt miljø. Ved å benytte en intern mikrofon som måler din ørekanal og akustikken internt i klokken sørger Yamaha YH-E700A for at lyden hele tiden er optimert for deg. Med aktiv støyfjerning kan du stenge ute støyen og nyte musikken uten forstyrrelser.

 

  • Bluetooth 5.0
  • Aktiv støyfjerning
  • Tilpasser lyden til deg
  • Opptil 35 timer batteritid
  • Taleassistent
  • App
  • Foldbar
  • Linje-inngang

 

Tilpasser lyden til deg

Hodetelefoner er det produktet der det er størst forskjeller på hva ulike mennesker foretrekker. Ingen ører er like, og størrelsen og formen på øre og hode påvirker hvordan du oppfatter lyden fra en hodetelefon.

Yamahas Listening Optimizer benytter en intern mikrofon som hvert 20 sekund måler ørekanalen din, hvor godt klokken tetter og hvor mye lyd som lekker ut. Lyden korrigeres i sanntid, og tilpasses dine faktiske lytterforhold, slik at du til enhver tid har best mulig lyd.

 

Demp støyen, ikke musikken

For oss hi-fi nerder er aktiv støyfjerning i hodetelefoner ofte et kompromiss som innebærer unødvendig prosessering av lydsignalet, som degenererer lydkvaliteten. Lyden blir flatere og mister energien i bassområdet.

Yamaha YH-E700A benytter en intern mikrofon, og en egen, separat signalbehandling for støykanselleringen som ikke tilfører unødvendig prosessering av musikksignalet. Du kan dermed nyte musikk i best mulig kvalitet, til og med når du aktiverer støyfjerning.

 

Lang batteritid

Yamaha YH-E700A holder hele dagen og vel så det. Du lader batteriet helt fullt i løpet av 3,5 timer, og da har du opptil 35 timer batteritid med den aktive støyfjerningen aktivert.

 

Få med deg omgivelsene

Det er behagelig å sette på den aktive støyfjerningen og stenge verden ute, men noen ganger vil du få med deg hva som skjer i omgivelsene. Enten du er ute og går i trafikken, eller det skal være mulig for andre personer å få kontakt med deg. Yamahas Ambient Sound funksjon benytter den innebygde mikrofonen til å filtrere inn lyder fra omgivelsene i bakgrunnen når du lytter til dine hodetelefoner.

Teknisk info
Headphone Type Over-Ear
Housing Closed
Folding / Swivel Yes / Yes
Driver Dynamic / 40.0 mm
Frequency response 8 Hz - 40 kHz
Line Input 3.5 mm stereo mini (Power ON: ANC / HT Enable) (Power OFF: Driver Direct)
Hi-Res Wired connection only
Code Type Single-sided
Weight 325 g
Bluetooth Version Bluetooth V5.0
Supported Profiles A2DP, AVRCP, HFP, HSP
Supported Codecs SBC, AAC, Qualcomm aptX Adaptive
Battery Charging Time Approx. 3.5 h
Continuous playback time Approx. 35 h (ADVANCED ANC = ON)
Listening Care Yes
Ambient Sound Yes
Active Noise Cancelling Yes (ADVANCED ANC)
Listening Optimizer Yes
3D Sound Field No
Call Function Yes
Voice Assistance Yes (Siri / Google Asisstant)
App Yes (Headphones Controller)
Accessories USB Power Cable Yes (50 cm, type A to C)
Carrying Case Yes (Hard type)
Audio Cable 3.5 mm to 3.5 mm
Flight Adapter Yes
Tilbehør
Alternativer
Kundeanmeldelser
Gjennomsnittlig vurdering:
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerJeg er veldig fornøyd, god kvalitet. Jeg kan anbefale dette produktet.
Tonje03.10.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerDisse øreklokkene såg veldig store ut med en gang jeg fikk de. Når jeg tar de på meg forstår jeg hvorfor, de går rundt hele øret noe som var helt fantastisk. Enormt god lyd som gjør at musikk opplevelsen ble 10 ganger bedre en de forrige jeg hadde. Men på samme tid som lyden er fantastisk klare du og høre om det kommer biler osv når du går tur liksom. Veldig behagelig lyd både på musikken og dama som snakker til deg. Batteritiden er enormt god. De holder de 35 timene de lover, lada fort opp også. Veldig greit etui som følger med for oppbevaring og transport til og fra jobb. Lyden er bedre en hva jeg noen gang har hørt i noen øreklokker før, dette er sikkelig kvalitet. Designet er også veldig fint. Fått mye skryt av det når jeg er på tur
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerDet har nå gått mer enn en uke siden jeg begynte å bruke Yamaha YH-E700A-hodetelefonene mine, og jeg må si at jeg er positivt overrasket. Ved første øyekast syntes jeg de så veldig store ut og tenkte at det ville være kjipt å ha dem på. Jeg har tidligere brukt små ørepropper og derfor var det en stor forandring å begynne å bruke disse. Men så fort jeg tok dem på føltes alt perfekt! Passformen er veldig god og lyden den spiller fanger opp alle mulige lyder som er inkludert i sangen. Jeg hører mye på HipHop og Jazz, og jeg føler at klassiske sanger som jeg har hørt tusenvis av ganger har fått et nytt liv nå med denne rike lyden. Den medfølgende reisevesken var en fin touch til produktopplevelsen. Jeg er veldig fornøyd.
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerLyden er klar, bassen er god, og de er støydempende noe som er et pluss, man vil likevel kunne høre at det kommer en bil bak ol. noe som for min del er veldig positivt på gåturer langs trafikkert vei, det gir en følelse av at man er trygg og kan holde øye med omgivelsene selv med musikk eller podcast på øret. En liten ulempe er at om det blåser en del ute vil vinden overdøve noe av lyden. De sitter veldig komfortabelt på, dekker ørene godt, og sklir ikke av under aktivitet. Batteritiden er lang, og designet er moderne og stilrent. Veldig fornøyd, anbefales på det sterkeste!
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefoner"Jeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris." Gode hodetelefoner med god passform, suveren lyd og bassog grei støy skjerming Praktisk etui. Litt høy pris
Burre14.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerMeget fornøyd med disse. Det tok bare noen sekunder fra jeg åpnet esken til de var koblet opp mot telefonen. Suveren lyd og det samme var lyddempingen. Enkel i bruk, veldig god batteritid. Positivt overrasket sammenlignet med mine tidligere hodetelefoner! Kan anbefales, og det er faktisk uavhengig av at jeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. Eneste lille minus er evt at de er veldig store, men det må sikkert til for å få så bra lyd.
GeirF14.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerStrålende headset! Jeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. Dette headsettet innfridde absolutt til forventningene! Lydbildet er fyldig og med god bassgjenngivelse. Lyden oppleves veldig klar og passer flere musikksjangere. Selv etter et par timers bruk er fortsatt headsettet behagelig å ha på. Batterikapasitet er også god. Når det gjelder støydemping er de ikke best i klassen. Der må de se seg slått av Sony og Bose. Totalt sett er dette et godt headsett! Anbefales hvis man ønsker å gå for et alternativ til de andre tilsvarende headsett fra andre merker.
SAMS12.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefoner Disse hodetelefonene har ikke skuffet med målet å bringe deg nærmere musikken, ikke høyere. Det har vært en fornøyelse å bruke disse i forbindelse med musikkproduksjon! Som sanger og bruker av musikkprogram er det viktig for meg å kunne kvalitetssikre god lyd mens man bygger opp sangen, noe som er blitt enda gøyere etter jeg fikk disse her. Til og med på det høyeste volumet opplever man ikke at støyen kan "sprekke i lyden" som man ofte får med andre typer. De har også upåklagelig kvalitet på bassen. Med både ambient- og noise cancelling mode er disse overlegen til alt annet jeg har prøvd før, hånd på hjertet! De er meget brukervennlige og behagelige på øret, har en vekt som tilsier "kvalitet", men er ikke for tunge. Hodetelefonene kommer med en solid etui og estetisk øyefallende boks. Batterilevetiden lever opp til lovd tid, testet fra oppladet til tom, og jeg fikk 37 timer før den gikk tom. (variert volumbruk, moderat skift mellom moduser og stått på mellom lyttepauser.) Testet også i samme sleng ut med en venn som medpassasjer på kollektivtransport, ubetydelig støynivå, men man trenger nødvendigvis ikke ha maks volum, spesielt ikke når man hører på noise cancelling mode. Alt i alt, A+ ! Chefs kiss. Jeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris.
Thomas12.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerHar testet Yamaha YH-E700A og er veldig fornøyd over lyden. Litt løse til hode mitt, men fungerer greit. Vil anbefale disse til noen som ønsker hodetelefoner.
Runar11.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerUtrolig bra headset men har noen småmangler som jeg trekker litt for. Utrolig bra lydgjengivelse med litt høyere volum, men kunne vært litt mer punch i mellomtonen etter min smak. Dette er mitt første headset med støydemping. Det fungerer tålelig bra, men jeg hadde forventet at man lettere skulle krype inn i lydens verden uten noen forstyrrelser med litt lavere volum. Appen er uten noe serlig funksjonalitet og sånn som jeg ser det helt ubrukelig. Kan absolutt anbefales til denne prisen
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerJeg har jobbet med lyd i mange år, og ble veldig positivt overrasket over disse. De er fine og se på (jeg har de hvite), de er lette på hodet. Jeg testet med musikk jeg kan godt og har hørt på highend utstyr. Simple Minds "New Gold Dream (81-82-83-84) har det rommet som musikken har. Lydbildet er stort og klart, med masse nyanser. Og bassen sitter likevel presist. De spiller nydelig både med støydemping på og av. Det nye albumet til The Weeknd "Dawn FM" er moderne og velprodusert. Det finnes i flere utgaver (også Dolby Atmos, som disse hodetelefonene IKKE har). Hitlåten "Take My Breath" er tett og fin i beaten, lydbildet stort, og 80-talls-synthene svever rundt der de skal. Med Lossless-filer fra iTunes så høres det imponerende bra ut. Röyksopps nye "Profound Mysteries" funker som bare. Skikkelig klubbstedmning. Bassen er tett og presis, mens Astrid S, Alison Goldfrapp og Susanne Sundfør dansende rundt. Strålende lyd. Gabriel Faurés "Requiem (opus 48)" er stort. "Agnus Dei"- satsen får instant ståpels på armene og nakken. Koret er stort og vakkert. Bassene i orkesteret orgelet dundrer skikkelig når de kommer inn. Sopranen i "Libera Me"-satsen er presis og tung i lydbildet. Ekte musikkglede. Har flere ganger tatt meg i å like hvor lette de er, og at de sitter bra på hodet. Du kan ikke turne med dem (antar jeg) men til det meste annet sitter de, uten at du blir sliten av å ha dem på. De har som sagt ikke Dolby Atmos, så om det er viktig for deg, må du se etter andre alternativer. En fin detalj er merking av L og R sydd inne i selve klokkene, så det er lett og se hvilken vei de skal. Mange headset har dette så "diskret" at det er vanskelig og se. Stort pluss at de både har ledning (som kan tas av) og Bluetooth. Veldig anbefalt, en svært positiv overraskelse! NB: Jeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris.
Erlend08.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerFikk muligheten til å teste disse via Smartson og er meget godt fornøyd. Jeg bruker dem stort sett i forbindelse med reise og da er støydemping og levetid på batteri viktig. Disse hodetelefonene leverer på begge to. Lyden og også veldig god både til musikk og lydbok. Som en bonus fungerer det også svært godt til samtaler. Et lite trekk for en knotete prosess med oppdatering av firmware og at man må stille dem inn akkurat rett for at de skal sitte godt på lange reiser. Men alt i alt mye lyd for pengene og et godt valg for deg som liker god lyd med super støydemping.
Anne07.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerVeldig god lyd, bra bass. De er veldig store, passer bare til meg når jeg har lue på. Reduserer støy når man kjører atv.
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerSom testpilot via Smartson fikk jeg tilsendt et sett med Yamaha YH-E700A hodetelefoner til redusert pris. Jeg er oppfordret til å skrive min oppriktige mening, og her er mitt finntrykk etter beskjedne 10 dagers bruk, ca 3 timer daglig. Som lukkede hodetelefoner med blåtann fra nyere tid har jeg erfaring med Jabra Elite 85h og Sony wh-1000xm4, så dette er mitt sammenligningsgrunnlag. Har og (hatt) diverse ekslusive merker som Stax, AKG, Beyer Dynamic, så ikke helt uten erfaring med hodetelefoner. Har og testet diverse propper som f.eks Jabra Elite 7 Pro, men disse har et annet utgangspunkt og derfor ikke tatt med i vurderingen. Så langt har jeg koblet de opp mot Huawei P30Pro, en Yamaha RX-V679 receiver samt Philips 65OLED804/12 TV. Har såvidt prøvd med kabel, men ga litt fort opp dette da det ga ganske lavt volum, lavere enn hva jeg liker å lytte til. Oppakking ga et blandet inntrykk. Først og fremst virker de nokså massive og tunge. Medfølgende utstyr er helt basic, med ladekabel, lydkabel og etui, slik andre fabrikanter typisk leverer. Selvsagt diverse papirer som bruksanvisning, men og noen papirer som forteller at produktet er produsert av Kinesiske Grandsun, https://www.grandsun.com/en/ som også lager hodetelefoner for flere merker ofte funnet på Alibaba/Aliexpress, for eksempel merket "233621"... Det er en nokså distinkt plastlukt, noe jeg ikke har opplevd på noen andre hodetelefoner, eller andre produkter fra Yamaha. Etter 10 dager er fremdeles plastlukten ganske så tydelig, såpass at jeg kan lukte meg fram til hvilket rom de ligger i. Den er ikke direkte ubehagelig, men kan fint klare meg uten plastlukt i huset. Designdetaljer hinter også om at det er både utviklet og produsert i Kina, ikke veldig typisk japansk som tradisjonelt har ekstremt fokus på detaljer, detaljer som ikke er like forseggjort på disse. Finishen er grei nok, men jeg savner den siste tøtsjen som Japan tradisjonelt er flinke på. Polstringen er tynn i forhold til hvor mye de klemmer, en time eller to med disse på gjør området rundt ørene ømt. Litt overraskende, til prisen hadde jeg forventet "Made in Japan", bedre skjulte skruer, og en finish som ikke suger til seg fingermerker. Betjening er litt gammeldags men velfungende med fysiske knapper, som har litt billig "spjoing"-lyd. Litt tilvenning kreves, men det virker helt OK. Damestemmen fungerer men er ganske høy og litt skarp. Jeg har så langt ikke fått de til å slå seg av eller pauses automatisk når de tas av hodet, selv om de er satt i appen til å gjøre det. De slår seg av, men da etter lang tid. Logikken bak dette forstår jeg ikke. Det er kun mulig å koble 1 kilde om gangen. Appen er rett og slett ribbet! Det er fint lite å gjøre der. Noen "lydforbedringsfunksjoner", som jeg etter kort bruk slo helt av. Det ble rett og slett for mye piff-piff og bom-bom, for mye farget lyd. Veldig utypisk Yamaha! De er ekstremt raske til å koble seg på Blåtann. Lydkvaliteten! Det er jo det aller viktigste. Etter å ha slått av lydforbedringer (sminken), setter jeg på ymse lydkilder som NRK radio app, diverse andre radio-apper, samt Spotify og telefonsamtaler. Og nå snakker vi! Dette er bra! Det merkes at elementet er stort, her går bassen svært dypt og rimelig godt kontrollert. Detaljene er det absolutt beste jeg noengang har hørt fra "moderne" hodetelefoner med blåtann. Dessverre er de litt i overkant farget, selv med alt av lydsminke slått av. Dette også veldig utypisk Yamaha. Lydprofilen som har fulgt Yamaha i over 40 år, finner du ikke her. Noen, sikkert et flertall, vil like lydbildet. Jeg og liker det, men på noen innspillinger blir det litt mye av det gode. Pink Floyd The Final Cut, en plate som ligger i ryggmargen, ga meg et avslappet smil mens jeg nøt. Det har jeg faktisk aldri gjort med noen hodetelefoner som bruker blåtann. Her kommer det fram detaljer som er helt i grenseland mulig å få fram på en såvidt gammel innspilling. To tomler opp! På radio gir de tydelig tale, og har ganske fet lyd når musikken settes på. Engasjerende kan de absolutt kalles. Det skal svært mye til før det blir ubehagelig. Disse takler å spille høyt, uten at det gnager i ørene. Veldig imponerende! Samtale fungerer helt godkjent, men det er ikke på nivå med f.eks Jabra. ANC er jeg ikke helt blitt klok på. Jeg mistenker den justerer seg selv etter behov, for først opplevde jeg den som nesten fraværende, men så begynte jeg å lage mat (rennende vann, stekelyder, kjøkkenmaskin på halv guffe, etc) og lydene ble svært beskjedne så sant jeg hadde på litt musikk eller radio. Uten støy så virker de til å slippe gjennom ganske mye lyder. Igrunn synes jeg de fungerer veldig fint på ANC, i praksis. Om jeg vil anbefale de? Tja. De låter bedre enn det meste (av moderne blåtann-hodesett), iallefall om du kan leve med litt farget lyd så vil du kose deg med disse, om lyd er prioritet foran alt annet. Betjening er midt-på-treet, finishen litt under middels, og for noen vil de klemme litt vel mye. Så mitt svar er: Prøv de først. Ha de på hodet en stund før du kjøper de, om du har mulighet til det. Hadde disse kommet med betjeningen til Jabra, polstring og vekt til Sony, så hadde det vært en no-brainer. Slik de er nå: Godt forsøk Yamaha, men dere kan bedre enn dette. #smartson #yamaha.audio #YamahaTrueSound #YamahaStayTrue #YamahaListeningCare
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerJeg kan anbefale dette produktet. Jeg gar fått gleden av å delta som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. Testet det ut i kontorlandskap der jeg jobber, for å dempe støyen rundt under perioder en sitter ved PC og skriver. Det fungerer helt perfekt. Litt tung til å begynne med, men så merket jeg nesten ikke at jeg hadde den på. Bassfølelsen er tilbake og det er en fryd å høre på musikk som podkaster
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerJeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. Her oser det kvalitet! Du ser og kjenner på vekta at dette er kvalitet. Lyden er også meget bra, både i høyde og opplevd kvalitet, mye grunnet aptX. Jeg får en bug i Android 12 med dette headsettet som gjør at jeg ikke kan gi topp score før det er utbedret. Anbefaler å hente ned appen for å få siste firmware og noen ekstra funksjoner.
rune06.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerJeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. Headsettet innfrir på alle punkter! God byggekvalitet, herlige øreputer som er ergonomisk formet, ingen tvil om hva som er høyre og venstre. Du sitter i en konsertsal med disse på, til og med når volumet er skrudd til kun halv styrke.. Med mic fungere de også fint til samtaler. Appen er enkel og har akkurat det den trenger, ingen eq muligheter men det er heller ingen savn. Jeg har kjørt alt fra trance, listepop til tung metall og fungere like bra i alle sjangre
Birger06.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerJeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. YH-E700A er solide hodetelefoner, øreklokkene deres er 90 mm i diameter, helt runde og romslige, med øreputer i lær som er 25 mm tykke, som tetter godt, men lett rundt ørene. Lyden her er av god hi-fi-kvalitet når det gjelder detaljer og lyd. De romslige øreklokkene bidrar til å levere en realistisk fremstilling av stemmer og instrumenter. God diskant, mellomtonen er rik, bassen er full. Yamahas YH-E700A-hodetelefoner yter beundringsverdig i trådløs støyreduserende modus. De er store, og har ikke alle funksjonene som andre produsenter har, men det er til fordel for fokuset deres er på musikken. De konkurrerer med anerkjente produsenter og i noen tilfeller overgår de de mest anerkjente av sine pris konkurrenter. Anbefales.
Tine03.05.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerJeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. Det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Headsettet har vært over all forventning. Passformen er god, lyden er kjempebra og noise cancelling funksjonen fungerer optimalt. Hører du f.eks. på musikk i nærheten av en trafikkert vei, så blir bildestøyen helt borte. Jeg gleder meg til å fortsette og bruke headsettet!
Trygve29.04.2022Upassende?
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerJeg deltar som testpilot via Smartson og har kjøpt produktet til redusert pris. Når jeg åpnet pakken så tenkte jeg at dette var et stort og tungt headset, men viktig å ikke stoppe der. Headsettet gir en behagelig følelse å ha det på hodet, og ikke minst lyden, den er bare utrolig bra. Jeg har sverget til Bose sitt headset før jeg fikk dette, men nå er Bose sitt pensjonert hos meg. Yamaha sitt headset er lett å koble opp med Bluetooth, lett å finne knapper på headset når man har det på hodet, også bra app og bruke.
Yamaha YH-E700ATrådløse hodetelefonerKjempegode hodetelefoner. Svært bra bass og lang batterilevetid! Jeg er veldig fornøyd!
165311