home Meny close
menu Meny

Yamaha RX-D485 hjemmekinoreceiver - Sort

5.1-kanals AV-receiver med MusicCast Surround og meget god brukervennlighet som gir deg mange underholdningsvalg. DAB/DAB+-tuner er også innebygd.
 • Antall kanaler: 5.1
 • 115W ved 8ohm
 • 4 HDMI innganger
kr 4 490,-
Lagerstatus: 1-2 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128845
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Yamaha RX-D485 hjemmekinoreceiver - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer


 • 5-kanals kraftfull surroundlyd

 • --- 80 W per kanal (6 ohm, 20 Hz–20 kHz, 0,09 % THD, 2 kanaler I drift)

 • --- 115 W per kanal (6 ohm, 1 kHz, 0,9 % THD, 1 Kanal i drift)

 • --- 145 W per kanal (6 ohm, 1 kHz, 10 % THD, 1 kanal i drift)

 • Kan tilkobles trådløse surround-høyttalere* (*MusicCast 20 eller MusicCast 50)

 • HD-lyd med CINEMA DSP 3D

 • Amazon Alexa-kompatibel stemmestyring* (*Tilgjengelighet varierer med region)

 • YPAO™ lydoptimering

 • Innebygde musikkstrømmetjenester

 • HDMI® (4 inn / 1 ut) med Dolby Vision™ og Hybrid Log-Gamma


 
CINEMA DSP 3D


Denne unike og proprietære Yamaha-teknologien for å skape lydfelt, ble utviklet ved å kombinere målte lydfeltdata med digital signalbehandling. Yamaha samlet lydfeltdata fra berømte konsertsaler og musikklubber over hele verden, og utnyttet sin brede erfaring med lydproduksjon i forskjellige konsertsaler med høyttalersystemer og miksing. Denne enorme informasjonen om lyd ble digitalisert og innlemmet i dedikerte LSI-enheter for å gi deg en naturtro gjengivelse av klangen i konsertsaler fra dine egne høyttalere. La deg omhylle av imponerende realisme når du ser film, og opplev en verden av overveldende kinolyd.
YPAO™


YPAO (Yamaha Parametric room Acoustic Optimizer) analyserer rommets akustikk og ditt system. Så justerer det ulike lydparametre med stor presisjon for å gi rommet ditt den best mulige lyden. Bare ved å plassere den medfølgende mikrofonen i lytteposisjon og slå på YPAO, så blir systemet automatisk justert for optimal ytelse i din hjemmekino.
Komponenter med høy kvalitet


Yamahas AV-receivere har diskret oppbygde forsterkertrinn for å minimere forvrengning, samt uavhengige strømforsyninger til de analoge og digitale kretsene for å minimere internstøy. Den eksepsjonelle ytelsen er også takket være digital-analog konverterne (DAC) på 384 kHz / 32-bit, også de med uavhengige strømforsyninger, som gjengir absolutt alle høyoppløselige lydkilder perfekt uten ekstra tilført støy. Det er tatt i bruk en ny kvalitets IC krets i volumkontrollen, samt store kjøle ribber som undertrykker vibrasjoner. Disse AV-receiverne er i minste detalj utformet med fullt fokus på absolutt best mulig lydkvalitet.

En verden av underholdning.Trådløse surround høyttalere


Kombiner denne AV-receiveren med MusicCast 50- eller MusicCast 20-høyttaleren for trådløs strømming, og gled deg over hvor imponerende enkelt det er å lage en hjemmekino med trådløse bakre høyttalere. Resultatet er oppsiktsvekkende realistisk lyd med et ryddig og pent oppsett. Det er såre enkelt å omskape TV-stua til et underholdningsmiljø hvor du kan nyte filmer og musikk fullt ut.

MusicCast


MusicCast gjør det lekende lett å nyte lyd i alle rom. Det er bare å koble sammen alle MusicCast produktene i et felles nettverk, så kan du dele lyd rundt i hele huset. Prøv MusicCast ved å laste ned MusicCast-appen (gratis) og bruk den i demomodus.

Strømmetjenester


Utforsk en verden av musikk med innebygde musikkstrømmetjenester.* Synkroniser spillelistene dine og sangene du liker, fra smarttelefonen eller datamaskinen til RX-D485. Musikkstrømmetjenester gjør det utrolig enkelt både å lytte til favorittene dine og oppdage ny musikk.


*Tilgjengeligheten av musikkstrømmetjenester varierer med region.
Virtual Presence-høyttaler


CINEMA DSP 3D gir et bredt, høyt og tett lydfelt, og ved hjelp av HD Audio-formatdekoding kan du nyte HD Audio-kilder. Dessuten gir Virtual Presence-høyttalerfunksjonen tredimensjonal lyd uten bruk av høydehøyttalere – slik at du får et fyldig lydfelt som virtuelt tilsvarer 7.1-kanals surroundlyd, selv med en 5.1-kanals høyttalerkonfigurasjon.
DAB/DAB+-tuner


DAB og DAB+ er digitale lydkringkastingsformater som tilbyr et stort utvalg av radiostasjoner med høy lydkvalitet. Andre fordeler omfatter automatisk valg av tilgjengelige stasjoner fra en praktisk liste og nyttig informasjon på skjermen, inkludert stasjonsnavn og musikksjanger.


*Tilgjengelighet av DAB/DAB+-tunerfunksjon varierer med region.

Intuitiv og enkel å bruke.Alexa på MusicCast


«Alexa, be MusicCast spille Favoritter 1 på kjøkkenet.» Med Alexa-integrert stemmestyring er det bare å spørre. RX-D485 gir deg full kompatibilitet med alt stemmestyrt utstyr fra Amazon. Velkommen til det smarte hjem.


*Tilgjengeligheten av stemmestyring via Amazon Alexa varierer med region.
AV Controller-appen


Denne brukervennlige appen gjør det enkelt å slå AV-mottakeren på eller av, regulere volum, velge inngang, kontrollere DSP-funksjonene – og mye, mye mer – fra en iOS- eller Android™-enhet på en behagelig og smart måte. Du kan også velge mellom 23 forskjellige språk, tilpasse grensesnittet ved å skjule ubrukte ikoner og endre navn på funksjoner. En nettbrettversjon er også tilgjengelig.
AV-installasjonsguide


Ingen bekymring, ingen forvirring. Bruk denne spesielle appen og få eksperthjelp med kabeltilkoblinger mellom AV-receiver og lydkilder. Den veileder deg også om ulike andre innstillinger, for eksempel høyttalertilkoblinger, TV- og andre kilder samt hvordan du kan konfigurere ditt system.