home Meny close
menu Meny

Van Den Hul USB Ultimate USB-kabel A-B - 3 meter

Van Den Hul USB ULTIMATE er en høykvalitets USB A-B kabel som er spesielt konstruert for presis overføring av et lydsignal.
kr 5 990,-
Lagerstatus: 4-5 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129599
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Van Den Hul USB Ultimate USB-kabel A-B - 3 meter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Hvorfor er det forskjell på USB kabler?


Den største forskjellen på USB-kabler er hvor mye støy som blir overført fra senderen til mottakeren av signalet. I stor grad er det strømforsyningen til produktet som sender USB-signalet ut som er den største støykilden, og her kan det være store variasjoner fra produkt til produkt. Støyen som overføres til D/A-konverteren introduserer «jitter-støy» som reduserer klokkens evne til å produsere en stabil samplingsfrekvens. Denne forvrengningen vil du høre i form av redusert oppløsning og et mindre presist lydbilde.


Hva kan gjøres?


For å begrense hvor mye støy som blir overført er Van Den Hul USB konstruert slik at signallederne som overfører strøm ligger så langt unna som mulig fra lederne som overfører det sensitive lydsignalet. Dette er grunnen til at kabelen er flat.


Siden det høyfrekvente digitale signalet i hovedsak går i ytterkant av signallederen (såkalt skin-effekt) benytter USB Ultimate signalledere i oksygenfritt kobber som er belagt med sølv. Sølv er en mer effektiv strømleder enn kobber og hoveddelen av signalet vil gå i overflaten av kabelen.

Følg oss