home Meny close
menu Meny
-39%
Nyhet!

Monitor Audio Studio stativhøyttaler - Grå

Med den nye kompakthøyttaleren Studio setter Monitor Audio en ny standard for hva som er mulig å oppnå av lydkvalitet fra en liten stativhøyttaler i fornuftig prisklasse. Ved å benytte teknologi fra flaggskipmodellen Platinum II PL500 kan Studio benytte elementer som har fantastisk høy presisjon. Hver minste detalj i signalveien er konstruert for å oppnå et nøytralt lydbilde med kompromissløs ytelse.
kr

Før 12 995,-

Special Price 7 990,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 128006
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Studio stativhøyttaler - Grå

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format 2-way
Nominal Impedance 4 ohms
Power Handling (RMS) 100 W
Crossover Frequency 2.7 kHz
Frequency Response (-6 dB) 48 Hz – 60 kHz
Minimum Impedance 2.9 ohms @ 3.5 kHz
Recommended Amplifier Requirements 40 – 100 W
Drive Unit Complement 2 x 4" RDT II drivers
1 x MPD high frequency transducer
Sensitivity (1W@1M) 86 dB
Maximum SPL 110 dBA (Pair)
Bass Alignment Dual slot Bass reflex – HiVe II port system
Cabinet Dimensions (Including Terminals (H x W x D)) 340 mm x 156.2 mm x 360.9 mm 
Beskrivelse

Detaljer

Ved å benytte teknologi fra Monitor Audios toppmodell, Platinum II PL500, er det mulig for Studio å benytte elementer med svært høy presisjon. Den fantastisk oppløste MDP bånddiskanten gir særdeles detaljrik lyd og sammen med de robuste 4" RDT mellomtone/basselementene reproduserer høyttaleren et stort lydbilde med luft og detaljer i toppklasse.  • Høy oppløsning med masse detaljer

  • Slankt og kompakt kabinett

  • 2 x 4" RDT II bass/mellomtoner med C-CAM teknologi

  • MDP bånddiskant

  • HiVe bassport


RDT II (andregenerasjons Rigid Diaphragm Technology)


RDT II er en sandwich-konstruksjon sammensatt av flere ultratynne membraner, bundet til en Honeycomb Nomex-kjerne. Den bakre membranen er laget av et vevet karbonfibermateriale mens den fremre membranen benytter C-CAM-materialet. Dette gjør elementet veldig lett og stivt, noe som betyr at det kan reagere med stor hastighet uten at membranflaten bøyer seg. RDT II-strukturen reduserer forvrengningen med over 8 dB over 300 Hz, hvilket gjør RDT II til den membranteknologien med lavest forvrengning i Monitor Audios historie.


MDP (Micro Pleated Diaphragm) høyfrekvens diskant


MDP-diskanten er en bånddiskant med svært høy presisjon og effektivitet. Membranen består av en tynn plastfilm med et ledende materiale og har en overflate som er åtte ganger større enn en tradisjonell diskant, men er brettet sammen slik at elementet ikke tar stort mer plass enn en vanlig diskant. Magnetene er plassert bak membranen og elementet oppfører seg litt som et superraskt trekkspill som kan gi en frekvensrespons opptil 100kHz. Resultatet er at foldene presser luften ut med større kraft enn om membranen var ubrettet. Luften presses ut av foldene fem ganger raskere enn membranen beveger seg og er dermed et særdeles effektivt diskantelement.


C-CAM basselementer


C-CAM-materialet (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering) ble opprinnelig utviklet av luftfartsindustrien for jetmotorkomponenter. Materialets stive og lette egenskaper gjør det spesielt egnet til å benyttes som høyttalermembraner og Monitor Audio har raffinert bruken av dette materialet i sine mellomklassehøyttalere over flere år. Den ekstremt stive og lette C-CAM-membranen gjør elementet i stand til å motstå oppbrytning og sørger for at bassområdet blir gjengitt presist og dynamisk med svært lav forvrengning.


HiVe II


Bassportteknologien HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) har en riflet struktur som lar luften bevege seg mer effektivt og reduserer turbulens i porten. Resultatet er en stram og presis bassgjengivelse med mindre farging av lyden enn fra en tradisjonell bassport.

Følg oss