home Meny close
menu Meny
-33%

Dynaudio Evoke 30 gulvstående høyttaler - Valnøtt demo

Utstillingsmodell!

Evoke 30 er en kompakt 2,5-veis høyttaler for gulv. Den er under en meter høy, har to 14 cm basselementer med lang slaglengde og 28 mm Cerotar diskantelement utstyrt med Hexis teknikk. Pris pr par.

Utstillingsmodell!
kr

Før 29 995,-

Special Price 19 995,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 129208-20
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Evoke 30 gulvstående høyttaler - Valnøtt demo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Sensitivitet 88 dB (2,83 V / 1 m)
IEC effekthåndtering 200W
Impedans 4 ohm
Frekvensrespons (± 3 dB) 40 Hz–23 kHz
Boks prinsipp Bassrefleks portet bak
Delefilter 2,5-veis
Delingsfrekvens 1200 / 2300 Hz
Delefilter topologi Andre orden
Woofer 2 x 14 cm Esotec+ MSP kjegle
Mellomtone Nei
Diskanthøyttaler 28 mm Cerotar med Hexis
Størrelse (BHD) 180 x 900 x 267 mm
Størrelse med fot / gitter (BHD) 268 x 920 x 342 mm
Vekt 15,5 kg 
Beskrivelse

Detaljer

Utstillingsmodell!


Dynaudios nye Evoke serie er designet og konstruert fra grunnen av, og har avansert teknologi som er tatt direkte fra Dynaudios high-end Contour-linje og den populære Confidence-serien. Høyttalerserien er utviklet for å være svært allsidige produkter som passer til alle typer musikk og storslåtte filmopplevelser.  • 2,5-veis konstruksjon

  • Creotar-diskant

  • Esotec+ basselementer

  • Hexis teknikk

  • Bassrefleks

  • 4 ohm

  • 88 dB

  • 200 watt IEC effekthåndtering

  • 40 Hz - 23 kHz


Nye Esotec+ basselementer


Alle Evoke's basselementer har membraner laget av MSP (magnesium silikat polymer), et patentert materiale som er utformet, foredlet og utviklet av Dynaudio i løpet av de siste fire tiårene. MSP gir nøyaktig den rette kombinasjonen av letthet, stivhet og demping for den mest troverdige lydgjengivelsen.


Elementets chassis er forbedret for å utvide frekvensrespons og lavfrekvensdynamikk, samtidig som de opprettholder det samme høye nivået av ytelse i mellomtonen.


Esotec+ basselementet har 0.4 mm membraner. De er et alt-i-ett design - den sentrale kjeglen er ikke bare et støvdeksel; den er en del av spilleoverflaten. Integrerte Balanse Ribber danner broen mellom den og kjeglen, og kobles direkte til glassfiber talespole formeren. Dette betyr at hele enheten beveger seg som én, på en forutsigbar (og nøye innstilt) måte, for å få en ytelse som gir den ideelle balansen mellom bass og mellomtone.


Evoke-familien bruker en kombinasjon av lett aluminium (et langvarig Dynaudio varemerke) og kobber talespoler i sine woofere. Materialet som brukes avhenger av driveren den blir brukt i; et materiale passer ikke til alle formål, så man har sørget for at det rette blir brukt til jobben i alle tilfeller.


Evoke 10, Evoke 20, Evoke 30 og Evoke 25C bruker aluminium. Det er lettere, og betyr at man kan bruke flere viklinger for en gitt totalvekt. Flere viklinger betyr mer kontroll over kjeglens bevegelser, hvilket betyr mer kontroll over ytelsen ved høyt volum og høye frekvenser.


Evoke 50 bruker kobber i sine elementer. Det er ideelt fordi det gir mer bevegelig masse samtidig som det opprettholdes riktig grep på mellomtonen for en perfekt integrert ytelse. I tilfelle av Evoke 50 er wooferne rene bassdrivere; de trenger ikke den lettbente smidigheten hos en dedikert mellomtone-enhet, så man klarer å gi dem mer bevegelig masse.Cerotar diskant


Den helt nye Cerotar diskanten gjør sin debut i Evoke. Det er et splitter nytt design basert på Dynaudios prisbelønte Esotar Forty anniversary tweeter og den mektige Esotar3 som er i den nye Confidence. Under den 28mm myke kjegle-membranen sitter den nye Hexis indre kjeglen (noe du for øyeblikket bare finner i Confidence). Dette optimaliserer luftstrømmen bak spilleflaten for å jevne ut diskantens frekvensrespons og eliminere uønskede resonanser. Den nye motoren har strontiumkarbonat Ferritt+ keramiske magneter for å øke følsomheten ytterligere.


Som alle andre Dynaudio diskanthøyttalere har den en 28 mm presisjonsbelagt soft-dome membran. Belegget - påført på nøyaktig de riktige stedene og i riktig tetthet - hjelper diskantens frekvensrespons å nå høyere enn 20 000 Hz uten å forvrenge, uten å levere uønskede resonanser og uten å oppleve slingring eller komprimering i sin umiddelbare respons. Det er en teknologi som har vist seg å fungere siden Dynaudios begynnelse, og som kontinuerlig har blitt justert og forbedret.Hva i all verden er Jupiter?


Jupiter er et toppmoderne måleanlegg som ligger i hjertet av Dynaudio Labs. Det er et kolossalt 13 x 13 x 13 m stort impuls-responsrom, og dets eneste oppgave er å måle høyttalere. Roboten, og rommet den lever i, er bare to deler av Dynaudios endeløse satsing for å forske på og utvikle høyttalere til nye nivåer.


Det første du gjør når du kommer inn i Jupiter er å se opp; du kan ikke hjelpe for det. Det er fordi at 6,5 m over deg henger en massiv bevegelig robot. Den kan ta 31 målinger om gangen i en gigantisk 7 m bue, mens den skaper en sfærisk lydmodell av hvordan en høyttaler oppfører seg når man sender et signal gjennom den. Det som en gang tok tre dager kan roboten klare på 28 minutter. Men det handler ikke nødvendigvis om å spare tid ... en ingeniør ville ha sagt; «det er ikke det at det går fra seks måneder til én måned; det går fra umulig til mulig».


Dynaudio brukte mye tid på å måle Evoke-prototyper i Jupiter - fra individuelle drivere til komplette høyttalere, krysninger og alt i mellom. Ved hjelp av roboten, de patenterte analyseverktøyene – og – selvfølgelig de utrolige medarbeiderne som arbeider over hele Dynaudio Labs, har man kunnet bringe teknologi på Confidence-nivå til denne nye produktfamilien.Om Dynaudio


Dynaudio ble grunnlagt i 1977 i Skanderborg, Danmark. I dag er de anerkjent som en ledende produsent av høykvalitets lydsystemer, og en av verdens mest fremtredende high-end audioselskaper. Dynaudio designer, utvikler og produserer dedikerte systemer for profesjonelle studioer, samt bilstereo og hjemme-hifi og høyttalerprodukter for forbruker, fra sitt toppmoderne anlegg i Danmark. Selskapet er spesielt anerkjent for sin avanserte driverteknologi, laget, konstruert og kontinuerlig utviklet internt, for ikke å nevne kvaliteten på de håndlagde kabinettene.


Videos

Følg oss