home Meny close
menu Meny
-48%

Monitor Audio Monitor 50 stativhøyttaler - Sort demo

Monitor 50 er en kompakt høyttaler som er spesielt konstruert for å plasseres i en bokhylle. Til tross for sin beskjedne størrelse leverer den overraskende stor lyd til å være en så liten høyttaler. De oransje elementene gir høyttaleren et friskt uttrykk eller man kan la frontgrillen stå på for et diskret utseende. Pris pr par.
kr

Før 2 495,-

Special Price 1 295,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 127771-70
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Monitor 50 stativhøyttaler - Sort demo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format

2 Way

Frequency Response

55 Hz – 30 kHz

Sensitivity (1W@1M)

87 dB

Nominal Impedance

8 ohms

Maximum SPL

109 dBA

Power Handling (RMS)

70 W

Recommended Amplifier Requirements

15 – 70 W

Cabinet Design

Rear ported bass reflex with HiVe II port technology

Drive Unit Complement

  • 1 x 51/2" MMP II bass mid-range
  • 1 x 25 mm black C-CAM tweeter

Crossover Frequency

2.8 kHz

External Dimensions (Including Grille (H x W x D))

206 x 206 x 237.8 mm

Weight

3.56 kg 
Beskrivelse

Detaljer

Den moderne kvadratiske kabinettfronten gjør Monitor 50 til den ideelle bokhylle-høyttaleren. Ved å plassere den 25mm C-CAM-diskanten og den 5,5" store MMP II bassdriveren i hvert sitt hjørne har man klart å redusere kabinettstørrelsen og gi høyttaleren et unikt utseende. Det kompakte kabinettet, høyttalerelementene og bassporten på høyttalerens bakside er spesielt konstruert for å spille godt ved en plassering der høyttaleren blir satt tett inntil en vegg. De gullforgylte høyttaler-terminalene sørger for god kontakt over lang tid uten at kontaktflaten korroderer.  • Oransje MMP II basselement

  • Lettdreven høyttaler (8 ohm)

  • Black C-CAM diskant

  • 5,5" MMP II basselement

  • HiVe II bassport


Black C-CAM diskant


Black C-CAM-diskanten er basert på Gold Dome C-CAM diskanten fra Monitor Audios prisvinnende Bronze serie (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering). Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøy for å gi optimal ytelse og svært lineær frekvensrespons som strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk- og filmformater i HD-oppløsning. 


MMP II


Elementer som er produsert med materialet Metal Matrix Polymer har en polypropylenbase som er forsterket med metallpartikler for å gjøre membranen stiv og responsiv. Membranen blir støpt under høyt trykk, og tykkelsen på membranen blir modifisert på strategiske steder for å gi elementet optimal stivhet.


HiVe II 


Bassportteknologien HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Porthar en riflet struktur som lar luften bevege seg mer effektivt og reduserer turbulens i porten. Resultatet er en stram og presis bassgjengivelse med mindre farging av lyden enn fra en tradisjonell bassport.

Videos

Følg oss