home Meny close
menu Meny
-47%

Monitor Audio Monitor 300 gulvhøyttaler - Valnøtt demo

Monitor 300 er seriens største gulvstående høyttaler og leverer et stort lydbilde som fyller hele rommet med både punch og detaljer. Utstyrt med 2 stk 6,5" basselementer som vil tilfredsstille selv den hardeste rocker og den nye Black C-CAM diskanten som evner å gjengi delikate detaljer er Monitor 300 en allround høyttaler som kan spille det meste av musikk. Pris pr par.

Litt sliten eske på disse, men selve høyttalerne er helt nye og aldri brukt. Selges som helt strøkne og med full garanti.

kr

Før 7 495,-

Special Price 3 995,-

Lagerstatus: På lager check_box
Varekode: 127780-70
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Monitor Audio Monitor 300 gulvhøyttaler - Valnøtt demo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

System Format 2,5 Way
Frequency Response 35 Hz – 30 kHz
Sensitivity (1W@1M) 90 dB
Nominal Impedance 8 ohms
Maximum SPL 115 dBA
Power Handling (RMS) 150 W
Recommended Amplifier Requirements 40 – 150 W
Cabinet Design Dual chamber, rear ported bass reflex with HiVe II port technology
Drive Unit Complement
 • 2 x 6,5” MMP II bass
 • 1 x 6,5” MMP II bass mid-range
 • 1 x 25 mm black C-CAM tweeter
Crossover Frequency
 • LF: 700 Hz
 • MF/HF: 3.3 kHz
External Dimensions (Including Grille (H x W x D)) 970 x 201 x 299.3 mm
External Dimensions (Including Grille & Feet (H x W x D)) 993 x 252.9 x 318.9 mm
Weight 13.66 kg
Beskrivelse

Detaljer

Monitor 300 er seriens toppmodell og er konstruert for kraft og ytelse. Utstyrt med 3 stk 6,5 MMP II bass/mellomtone elementer og den nye Black C-CAM diskanten leverer denne høyttaleren et massivt lydbilde med plenty av detaljer. Den dedikerte mellomtonen gjengir stemmer og akustiske instrumenter med høy presisjon. Høyttaleren er utstyrt med outrigger-fot som gir høyttaleren et solid fundament som resulterer i stram og presis bass. • Oransje MMP II basselement

 • Lettdreven høyttaler (8 ohm)

 • Black C-CAM diskant

 • 1 x 6,5" mellomtoneelement

 • 2 x 6,5" MMP II basselement

 • 2 x HiVe II bassporter

 • Outrigger-fot


Black C-CAM diskant


Black C-CAM-diskanten er basert på Gold Dome C-CAM diskanten fra Monitor Audios prisvinnende Bronze serie (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering). Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøy for å gi optimal ytelse og svært lineær frekvensrespons som strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk- og filmformater i HD-oppløsning. 


MMP II


Elementer som er produsert med materialet Metal Matrix Polymer har en polypropylenbase som er forsterket med metallpartikler for å gjøre membranen stiv og responsiv. Membranen blir støpt under høyt trykk, og tykkelsen på membranen blir modifisert på strategiske steder for å gi elementet optimal stivhet.


HiVe II 


Bassportteknologien HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) har en riflet struktur som lar luften bevege seg mer effektivt og reduserer turbulens i porten. Resultatet er en stram og presis bassgjengivelse med mindre farging av lyden enn fra en tradisjonell bassport.

Videos

Følg oss