home Meny close
menu Meny
-33%

Dynaudio Xeo 2 trådløs høyttaler - Sort

Utstillingsmodell!

Den trådløse høyttaleren Dynaudio Xeo 2 er den minste høyttaleren i den trådløse Xeo-serien, men er likevel kanskje den mest imponerende høyttaleren i serien. For så stor lyd fra en så kompakt høyttaler har vi sjelden hørt maken til. Her får du hele pakken - overlegen lydkvalitet, lekker design og topp funksjonalitet med trådløs avspilling av musikk. Pris pr par.

Utstillingsmodell!
kr

Før 11 995,-

Special Price 8 000,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 121965
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Xeo 2 trådløs høyttaler - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Specifications

 • Woofer: 14 cm MSP
 • Tweeter: 27 mm
 • 2-way Bass Reflex
 • Frequency Response (± 3 dB) 40 Hz - 24 Hz
 • Power consumption 6-100 W
 • Power consumption standby
 • Power rating Woofer: 65 W, Tweeter: 65 W
 • Dimensions (W x H x D) 173 x 255 x 154 mm
 • Weight 4 kg
 • Power supply 100 - 240 V, 50/60 Hz

Inputs:

 • Digital Audio in: Toslink (Up to 192 kHz)
 • Analog Audio in: RCA Minijack
 • Wireless: Bluetooth, Hub (16/48 and 24/96)
 • USB: Service only
Beskrivelse

Detaljer

Utstillingsmodell!


Den trådløse høyttaleren Dynaudio Xeo 2 er den minste høyttaleren i den trådløse Xeo-serien, men er likevel kanskje den mest imponerende høyttaleren i serien. For så stor lyd fra en så kompakt høyttaler har vi sjelden hørt maken til. Her får du hele pakken - overlegen lydkvalitet, lekker design og topp funksjonalitet med trådløs avspilling av musikk.


En high-end digital forsterker på hele to ganger 65 watt er integrert i hver høyttaler, så ekstern forsterker og kabler er ikke lenger nødvendig. Alt du trenger er en strømkabel til hver høyttaler. Den lille senderen Dynaudio Connect gjemmer du bort i et skap sammen med lydkildene dine, så det er bare høyttalerne som synes. Du kan også spille av direkte til høyttaleren via Bluetooth.


Xeo kan også spille på flere høyttalere og i flere rom samtidig. Den tilhørende Dynaudio Connect (ikke inkludert) har en rekkevidde på rundt 50 meter eller lenger (dette avhenger noe av hva slags bygningsmaterialer signalet skal passere). Dette gjør at man enkelt kan få lyd i hele huset. Skulle 50 meter være for lite kan man dessuten kjøpe til en Xeo Extender som forlenger rekkevidden til dine høyttalere.


NB! Ved bruk sammen med Connect senderen trenger man også Xeo Master fjernkontroll.


Automatisk avspilling


Dynaudio Connect  gjenkjenner når den får et musikksignal og begynner å spille av seg selv. Man trenger ikke å lete etter riktig knapp.


Multi-bånd


Trådløs signalstabilitet er sikret med ny multibåndsteknologi som lar deg velge mellom tre forskjellige frekvenser inklusive 5 GHz. Dette sikrer perfekt avspilling uten forstyrrelser fra andre trådløse produkter i hjemmet.


EQ for høyttalerplassering


Med en enkel bryter på baksiden kan man velge om høyttaleren står inntil veggen, litt ut i rommet, eller i et hjørne. Xeo 2 spiller derfor like bra hvor enn du måtte plassere den.


Multi-rom


Flere høyttalere kan bli satt opp i samme rom eller forskjellige rom. Når de er paret med samme Dynaudio Connect vil du med et enkelt knappetrykk få spredd musikken akkurat dit du vil ha den.


Multi-kilde


Hvem sier at trådløse høyttalere kun er til datamaskinen. Med Connect kan du koble til analoge signaler via RCA eller mini-jack. I tillegg kan du koble til digitale signaler via Toslink (optisk) coaxial og USB. Så enten du skal spille av fra din mobil, PC, CD-spiller eller TV har Xeo 2 inngangene som trengs.


Firmware oppdatering


Med den nye firmware oppdateringen som alle nye Xeo 2 blir levert med, kan man sette LED lyset i Nattmodus, slå av og på Autosense og sette høyttalerne i Fixed Volume så den justerer volumet når den slås av og på. 

Tester

   

Følg oss