home Meny close
menu Meny
-35%

Dynaudio Contour 60 gulvstående høyttaler - Hvit HG demo

Utstillingsmodell!

Den nye toppmodellen i Contour-serien fra Dynaudio er Contour 60. Med en dedikert mellomtone blir stemmer og instrumenter enda tydeligere artikulert i lydbildet. Pris pr par.

Utstillingsmodell!
kr

Før 84 995,-

Special Price 54 995,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 125281-70
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Contour 60 gulvstående høyttaler - Hvit HG demo

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Sensitivity:: 88dB (2.83V/ 1m)

IEC power handling:: 390 watts (estimate)

Nominal impedance:: 4 ohms

Frequency response:: 28Hz – 23kHz (-3dB)

Box principle:: Rear ported bass reflex

Crossover:: 3 Way

Crossover frequency:: 220 / 4500Hz

Crossover slope:: 2nd Order

Woofers:: 24cm MSP cone

Midrange:: 15cm MSP cone

Tweeter:: 28mm soft dome

Weight:: 54.3kg

Dimensions (W x H x D):: 295 x 1355 X 460mm

Beskrivelse

Detaljer

Utstillingsmodell!


Contour 60 er en tre-veis konstruksjon. De to basselementene på 24-cm er en helt ny konstruksjon fra Dynaudio (til sammenligning er basselementene i Contour C30 og C20 18 cm) og serverer et fjellstøtt bassfundament. I toppen sitter den berømte Esotar2 soft-dome diskanten. Den nye mellomtonen på 15 cm benytter i likhet med de andre elementene en spole i aluminium. Spolen drives av et neodymium magnet system.


Den fløyelsmyke ESOSTAR2 soft-dome diskanten er etterhvert blitt et legendarisk diskantelement. Den er sett på som en av verdens beste diskanter og derfor var det naturlig for Dynaudio å ta denne med i den nye Contour serien.


De to 24 cm brede basselementene er helt nyutviklet. Membranen drives av en lett aluminiums spole med et ventilert dobbel-ferritt magnetsystem. Membranen er laget av MPS - et egenutviklet materiale fra Dynaudio og som har blitt brukt i deres elementer siden 1985. MSP har akkurat den rette kombinasjonen av stivhet og demping som gir elementet svært gode egenskaper for å reprodusere musikken med kraft, finesse og kontroll. På Contour har man tatt teknologien enda lenger ved å variere membranens tykkelse som gir enda bedre kontroll over lyden. 


Svingspolen i aluminium gjør at elementet er enda lettere enn vanlige kobberspoler. Dette gjør at spolen har 24% flere viklinger som resulterer i ultrapresis kontroll på elementets bevegelser.


Et av kjennetegnene på tidligere modeller i Contour serien var front-baffelen. På den nye serien er denne ytterligere forbedret og er laget i et helt stykke aluminium og er integrert i kabinettet. Ikke bare ser den fin ut, men baffelens form reduserer også uønsket høyfrekvent forvrengning fra kabinettets kanter. Baffelen avstiver kabinettet og gir basselementene et virkelig solid fundament til å sparke ifra.


Det nye designet er ikke bare for syns skyld. Både kabinettets flerlags konstruksjon og form sørger for god demping og kontroll på lyden. Under panseret er også alt nytt. Intern-kabling og delefilter er konstruert for ta Contour serien til neste nivå.

Tester

Videos

Følg oss