home Meny close
menu Meny

Nordost QK1 AC Enhancer - Sort

Nordost QK1 er startpunktet i Quantum sortimentet til Nordost. QK1 er en Q-coil, altså en ”load resonating coil (LRC)” som generer et passivt elektronisk felt, som igjen har klar sonisk effekt på strømmen
kr 2 790,-
close Ikke på nettlager

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 116343
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost QK1 AC Enhancer - Sort

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Nordost QK1 er startpunktet i Quantum sortimentet til Nordost. QK1 er en Q-coil, altså en ”load resonating coil (LRC)” som generer et passivt elektronisk felt, som igjen har klar sonisk effekt på strømmen.


På samme måte som søsterproduktet QV2, så er QK1 en enkel og kompromissløs måte å optimere kvaliteten på strømmen. QK1 gjør dette med å bruke en ”load resonating coil (LRC)” spunnet med Nordost’s patenterte Micro Mono-Filament technologi. Å bruke ”MMF” i en belstningsspole som dette motvirker fasefeil og forvrenging av strømmen, som igjen gjør nettstrømmen nærmere det perfekte. Det er hørbare resultatet er : en forbedring av overtonene og hurtigheten i musikken samtidig som klarheten øker.


Som med alle Quantum produktene så vil du oppleve en symbiose av å kombinere flere sammen. For eksempel vil QK1 og QV2 sammen oppleves somen større oppgradering enn summen av de 2 hver for seg.

Følg oss