home Meny close
menu Meny
-50%

Nordost Sort Kone AS - 1 stk

Nordost Sort Kone er en resonanskontrollenhet, som benytter seg av en helt ny og avansert tilnærming til problemet med å støtte følsom elektronikk. AS-versjonen er konstruert i aluminium med en herdet stålkjerne. Pris per stykk.
kr

Før 790,-

Special Price 395,-

Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 117358
Vurderinger

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Sort Kone AS - 1 stk

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Beskrivelse

Detaljer

Nordost Sort Kone er en resonanskontrollenhet, som benytter seg av en helt ny og avansert tilnærming til problemet med å støtte følsom elektronikk. AS-versjonen er konstruert i aluminium med en herdet stålkjerne.
De fleste lignende produkter blir omtalt som isolasjonsenheter, noe som Nordost mener er å ta tak i problemet i feil ende. Den mest skadelige mekaniske energien kommer ikke inn i utstyret fra utsiden, det blir derimot generert internt av audiokretser og deres strømforsyninger, transformatorer, kondensatorer, selv de aktive enhetene selv, alt vibrerer når de opererer - og disse vibrasjonene oppstår akkurat der det skjøre signalet er og skaper timingfeil som kan forvrenge lyden. Sort Kone fra Nordost er spesiellt utviklet for å ta tak i og rette opp i denne problematikken.
Sort Kone gir systemet en svartere bakgrunn for musikken din. Med det kommer større fokus, instrumental farge, dybde, åpenhet og dynamisk område. Systemet vil høres mer naturlig ut og mer naturtro, musikken mer livlig og engasjerende.
Nordost Sort Kone leveres i forskjellige nivåer av pris og ytelse. Alle versjonene benytter seg av samme unike konstruksjon men med forskjellige materialvalg for å optimalisere ytelsen. Sort Kone AS er konstruert i aluminium med en herdet stålkjerne.
Pris per stykk.

Følg oss