home Meny close
menu Meny

Nordost Red Dawn LS signalkabel - 2 meter XLR

Nordost Red Dawn LS signalkabel er toppmodellen i Leif-serien og representerer det aller ypperste av ytelse som er mulig å presse ut av en kabel uten å benytte seg av den noe dyrere ”Micro Mono-Filament” teknologi som er å finne i Norse-serien til Nordost.
kr 8 690,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 113353
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Red Dawn LS signalkabel - 2 meter XLR

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling XLR

Ekstra spesifikasjoner

Nordost Red Dawn LS signalkabel

  • Insulation: Fluorinated Ethylene Proplene(FEP)
  • Construction: 6 x 24 AWG
  • Conductors: Silver plated 99.9999 OFC solid-core
  • Capacitance: 60.0pF/ft
  • Inductance: 0.035uH/ft
  • Overall Shield Coverage: 95% Braid
  • Propagation speed: 85% the speed of light
  • Termination: RCA or XLR
Beskrivelse

Detaljer

Nordost Red Dawn LS signalkabel er toppmodellen i Leif-serien og representerer det aller ypperste av ytelse som er mulig å presse ut av en kabel uten å benytte seg av den noe dyrere ”Micro Mono-Filament” teknologi som er å finne i Norse-serien til Nordost. Men til tross for den tilsynelatende tradisjonelle oppbygningen er det mer bak denne kabelen enn hva øyet kan se.
Nordost Red Dawn LS signalkabel er et totalt skjermet design terminert enten for RCA eller XLR-tilkobling. Red Dawn LS har et høyere antall ledere med enda bedre dimensjonerte enn sine mindre brødre i Leif-serien. Red Dawn LS signalkabel benytter et fullskjermet design med hele seks 24 AWG forsølvet 99,9999% OFC solid-core ledere, presisjonsflettet i en minimum tverrsnitt-konfigurasjon som eliminerer unødvendige elementer. Isolasjonen er høykvalitets FEP, utvalgt for sin overlegne dielektriske ytelse, mens den elegante minimalismen strekker seg videre til nøye utvalgte kontakter og differensial jording. Nordost White Lightning signalkabel er som alle Nordost kabler produsert og håndterminert i USA, slik at de kan garantere konsistent ytelse.
Signalkabler i Leif-serien er elegant og minimalistisk konstruert i en kombinasjon av forsølvet OFC solid-core ledere med overlegen FEP-isolasjon. En flettet skjerming  i det samme forsølvet kobbermatriale er innkapslet i et siste lag av FEP som resulterer i en kabel med alle de elementene du trenger - og ingenting overflødig du ikke har behov for. Ingen polstring eller unødvendige fyllstoffer og ingen klumpete kabelstrømper. Her finner du ingenting designet for å få kabelen til å se tykkere og mer "imponerende" ut, for det er tross alt ikke øynene men ørene som skal bedømme lyden.
Signalkabelen Nordost Red Dawn LS lever opp til sin posisjon som toppmodell i Leif-serien og leverer overlegen ytelse i prisklassen. Resultatet er sjokkerende bra, Red Dawn LS bevarer musikaliteten og kraften i lydsporet på en måte vi sjelden har hørt maken til.


NB! XLR-versjon, bildet viser kabelen med RCA-tilkobling.

Følg oss