home Meny close
menu Meny

Nordost Red Dawn LS høyttalerkabel - 2*4 meter

Red Dawn LS er toppmodellen i Leif-serien fra Nordost. Denne LS-versjonen av Red Dawn er kraftig forbedret i forhold til sin forgjenger. Red Dawn LS gaper med enkelhet og kontroll over alt fra de roligste og mest delikate noter til kraften i et dundrende orkester eller hardtslående rockemusikk. En høyttalerkabel for de som ønsker det beste fra sitt anlegg.
kr 17 990,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 115118
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Red Dawn LS høyttalerkabel - 2*4 meter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling Banan

Ekstra spesifikasjoner

  • Insulation: Fluorinated Ethylene Proplene(FEP)
  • Construction: 20 conductors 12 AWG
  • Conductors: Silver plated 99.9999 OFC
  • solid-core
  • Capacitance: 10.0pF/ft
  • Inductance: 0.155uH/ft
  • Propagation speed: 96% the speed of light
  • Termination: banana
Beskrivelse

Detaljer

Red Dawn LS er toppmodellen i Leif-serien fra Nordost. Denne LS-versjonen av Red Dawn er kraftig forbedret i forhold til sin forgjenger. Ved å redusere de dielektrisk effekter ytterligere samt optimalisere den fysiske avstanden mellom de 20 tykkvegget 12 AWG forsølvet OFC solid-core ledere har Nordost produsert en fanomenal kabel med en ekstrem fasenøyaktighet, hastighet og dynamisk område. Red Dawn LS gaper med enkelhet og kontroll over alt fra de roligste og mest delikate noter til kraften i et dundrende orkester eller hardtslående rockemusikk. En høyttalerkabel for de som ønsker det beste fra sitt anlegg.

Når Nordost lanserte den originale Flatline høyttalerkabelen, leverte de sin unike, ekstrudert FEP-konstruksjon med en kombinasjon av minimal kapasitans, induktans og dielektrisk effekt som kombinert med materialer av høy kvalitet, produsert en lynraske ytelse med minimalt tap som brakte musikken til liv. Nå med Leif-serien har Nordost tatt utviklingen enda et steg videre fra det opprinnelige designet. Forsølvet OFC solid core-ledere, utviklet med erfaring direkte fra Odin og Valhall-serien, gir enda større luftighet og subtile detaljer, samtidig som det ytterligere reduserer den dielektriske effekten. Dimensjonene av kablene i Leif-serien og avstanden mellom lederne har blitt ytterligere optimaliset. Dette resulterer i betydelige musikalske gevinster og løfter helheten i systemet ditt til et nivå du ikke trodde var mulig.
Kablene i Leif-serien er spesialdesignet for single-wiring av høyttalere ettersom erfaringer viser at denne tilnærmingen, kombinert med dedikert jumpere der det er nødvendig, produserer mer sammenhengende musikalske resultater. Takket være den flate profilen kan man på en enkel måte kjøre dobbelt sett med kabler når man har behov for bi-amping.

Følg oss