home Meny close
menu Meny

Nordost Heimdall 2 signalkabel - 1 meter RCA

Nordost Heimdall 2 er innstegsmodellen i Norse-serien og er en signalkabel som formidler overlegen musikalsk ytelse i prisklassen. Med Heimdall 2-kabler i ditt system vil du hente frem detaljer du aldri har hørt før på ditt anlegg.
kr 10 790,-

Utsolgt på nett


Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 119597
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Heimdall 2 signalkabel - 1 meter RCA

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling RCA

Ekstra spesifikasjoner

  • Insulation:     Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction:     Precision Micro Mono-Filament
  • Conductors:     4 x 24 AWG
  • Material:     60 microns of extruded silver over 99.99999 % solid-core OFC
  • Capacitance:     25 pF/ft/ch
  • Inductance:     0.06μH/ft/ch
  • Propagation Delay:     80% speed of light
  • Overall Shield Coverage:     97% Braid
  • Termination:     Nordost MoonGlo RCA, Din or Neutrik XLR
Beskrivelse

Detaljer

Nordost Heimdall 2 er innstegsmodellen i Norse-serien og er en signalkabel som formidler overlegen musikalsk ytelse i prisklassen. Med Heimdall 2-kabler i ditt system vil du hente frem detaljer du aldri har hørt før på ditt anlegg.
Heimdall 2 benytter seg av 4 x 24AWG OFC ledere dekket med ekstrudert sølv og benytter seg av Nordost sin proprietære Micro Mono-Filament teknologi. Terminert med MoonGlo RCA-kontakter av høy kvalitet er du sikret en trygg og god tilkobling.
Den nye, andre generasjonen av Nordost sin Norse-serie levere et ytelsesnivå som ikke tidligere har vært tilgjengelig i dette prisområdet. Nordost sin proprietære Micro Mono-Filament konstruksjon, først introdusert i den legendariske Valhalla referansekabel, reduserer kontakten mellom isolasjonsmaterialet og lederne med mer enn 80%. Dermed ”flyter” lederne nesten fritt inne i kabelen. Det betyr at signalet som blir transportert på overflaten av lederen blir omtrent helt uhindret av isolasjonsmaterialet. Kombinert med sølvbelagte OFC solid-core ledere og FEP-isolasjon hele veien, er resultatet en ideell elektrisk og mekanisk kontrollert konstruksjon for ultra-rask signaloverføring med lavt tap.
Den nye Norse-serien utvider den musikalske ytelsen og legger til rette for at utstyret ditt skal få levere sitt fulle potensiale.

Følg oss