home Meny close
menu Meny

Nordost Frey 2 høyttalerkabel - 2*3 meter

Nordost Frey 2 har et økt antall ledere og leverer et lavere støynivå med større detaljer, dynamisk omfang og musikalsk innflytelse. Frey 2 er høyttalerkabelen for deg som ønsker en svært høy grad av detaljer og realisme.
kr 39 790,-
Lagerstatus: På lager check_box

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 116277
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Nordost Frey 2 høyttalerkabel - 2*3 meter

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Tilkobling Banan

Ekstra spesifikasjoner

  • Insulation:     Fluorinated Ethylene Propylene (FEP)
  • Construction:     Precision Micro Mono-Filament
  • Conductors:     22 x 22 AWG
  • Material:     60 Micron Silver-plated 99.99999% solid-core OFC
  • Capacitance:     10.3pF/ft
  • Inductance:     0.135uH/ft
  • Propagation Delay:     95% speed of light
  • Termination:     Spade or banana
Beskrivelse

Detaljer

Nordost Frey 2 har et økt antall ledere og leverer et lavere støynivå med større detaljer, dynamisk omfang og musikalsk innflytelse. Frey 2 er høyttalerkabelen for deg som ønsker en svært høy grad av detaljer og realisme.
Flere ledere betyr enda mer detaljer, dynamisk omfang og tyngde, noe som lar Frey 2 levere enda større skala og musikals innflytelse. Mens bruk av nøye optimalisert, mekanisk stemt konstruksjon sørger for at du vil høre gevinster i begge ender av spekteret.
Høyttalerkabelen Frey 2 benytter seg av 22 x 22AWG OFC ledere dekket med ekstrudert sølv og benytter seg av Nordost sin proprietære Micro Mono-Filament teknologi. Kablene er terminert med gullforgylt Nordost Z plugger av høy kvalitet, som sikrer optimal tilkobling mellom høyttaler og forsterker.
Den nye, andre generasjonen av Nordost sin Norse-serie levere et ytelsesnivå som ikke tidligere har vært tilgjengelig i dette prisområdet. Nordost sin proprietære Micro Mono-Filament konstruksjon, først introdusert i den legendariske Valhalla referansekabel, reduserer kontakten mellom isolasjonsmaterialet og lederne med mer enn 80%. Dermed ”flyter” lederne nesten fritt inne i kabelen. Det betyr at signalet som blir transportert på overflaten av lederen blir omtrent helt uhindret av isolasjonsmaterialet. Kombinert med sølvbelagte OFC solid-core ledere og FEP-isolasjon hele veien i Nordosts unike flate båndkonstruksjon, er resultatet en ideell elektrisk og mekanisk kontrollert konstruksjon for ultra-rask signaloverføring med lavt tap mellom forsterker og høyttaler.
Den nye Norse-serien utvider den musikalske ytelsen og legger til rette for at utstyret ditt skal få levere sitt fulle potensiale.

Følg oss