home Meny close
menu Meny

Dynaudio Stand 6 høyttalerstativ - Hvit matt

Dynaudio Stand 6 er det perfekte valget som fundament for alle High-End stativhøyttalere. Stand 6 er en meget stabil konstruksjon med en meget høy demping av resonanser. Pris pr.par
kr 3 495,-
Lagerstatus: 2-3 uker panorama_fish_eye

Reserver på nett, hent og betal i butikk. Se lagerstatus i våre butikker her
Varekode: 122058
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Dynaudio Stand 6 høyttalerstativ - Hvit matt

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Ekstra spesifikasjoner

Dynaudio Stand 6 høyttalerstativ

  • Høyde (med bunnplate spikes): 640 mm
  • Dimensjoner topplate: 235 x 168 mm
  • Dimensjoner bunnplate: 320 x 235 mm
  • Spikes 8mm
  • Vekt: 9,5 kg
Beskrivelse

Detaljer

Det perfekte valget for en stativhøyttaler
Dynaudio Stand 6 er det perfekte valget som fundament for alle High-End stativhøyttalere. Stand 6 er en meget stabil konstruksjon med en meget høy demping av resonanser.
Moderne design og høy stabilitet
Den vingeformete aluminiumssøylen, elegant topp- og bunnplate og integrert kabelskjuler gjør Stand 6 til en moderne konstruksjon. I motsetning til andre design-orienterte stativer, er Dynaudio Stand 6 også skapt for å forbedre høyttalerens ytelse:
• Høy stabilitet med intern avstiving
• Topp- og bunnplate i trelagskonstruksjon med et spesielt dempende materiale
• Kan fylles med sand
Dette betyr at Stand 6 er det mest vellydende høyttalerstativet fra Dynaudio til dags dato. Det gir ekstra vekt i bassen, samtidig som den er mer nyansert og kontant. Utover det gir det også en større åpenhet og bedre definisjon i lydbildet.
Integrert kabelskjuler
Høyttalerkabelene kan enkelt skjules bort ved å trekke de gjennom bunnplaten og søylen for å komme ut like under topplaten. Åpningene er store nok så de fleste kabler og kontakter kommer gjennom. Høyttaleren kan plasseres på Stand 6 enten ved å bruke de medfølgende skumputene eller spikes. Bunnplaten er utstyrt med spikes som enkelt kan justeres for å oppnå perfekte balansen på et ujevnt gulv.
Designet for å passe Dynaudio høyttalere
Med sitt design og form er Stand 6 det perfekte valget for Dynaudio stativhøyttalere. Størrelsen på topplaten er designet for å også kunne passe til Dynaudios mer kompakte modeller. Dedikerte topplater er tilgjengelig for installasjon av Dynaudio Confidence C1 og Contour S 1.4. Dette er derimot ekstrautstyr som ikke medfølger.
Pris pr.par

Følg oss