System Audio Saxo 5 sort Stativhøyttaler sort matt

System Audio Saxo 5 sort

Stativhøyttaler sort matt

SA Saxo 5 er en kompakt høyttaler med stor, klar og detaljert lyd. Den kan plasseres i bokhyller, stativ, og lignende, og fungerer utmerket som et diskret møbel.

Varenr: 116899
6 990,-
-+
green-stock-icon3+ på nettlager

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoKundeanmeldelser
Beskrivelse

System Audio Saxo 5 - Gjør musikken levende



SA Saxo 5 er en kompakt høyttaler som spiller utrolig stort for sin størrelse. Den livlige og engarsjerende lydden nærmest tvinger deg til å bevege på dansefoten, uansett om du spiller energisk rock eller delikat og rolig jazz. Det anbefales å bruke en forsterker med minimum 50 Watt for å få best mulig ytelse ut av Saxo 5. Da oppnår du en enestående stor lyd som virkerlig overgår forvetningene til en høyttaler av denne størrelsen og prisklasse. I tillegg er høyttaleren bygget i imponerende kvalitet og er utviklet for å vare i flere tiår.  

Saxo 5 er 16,5 cm bred og 28 cm høy, og som en svært kompakt høyttaler er designet for å fylle rommet med musikk uansett om du spiller på høyt eller lavt volum. Høyttaleren har en helt spesiell DTX-spreder som sitter rundt diskantelementet. Denne patenterte teknologien gir høyttaleren enda bedre og mer naturlig spredning av lyden, som fyller rommet med lyd.

Da System Audio først utviklet Saxo-serien hadde de som mål å levere markedets beste lyd til prisen. Resultatet er en serie høyttalere som både leverer klasseledenede lyd og lekkert design, alt til en meget god pris.

Teknisk info
Power handling 150 Watts
Frequency response (+/- 3 dB) 50-25.000 Hz
Impendance 4-8 Ohms
Sensitivity (1W / 1 m) 88 dB
Crossover network 2200 Hz (24 db/oct.)
Tweeter T25DXT
Woofer W1404 saxo
Principle 2-way bass reflex
Recommended amplifier Min. 50 Watt
Dimensions cabinet (WxHxD) cm 16.5 x 28 x 23
Kundeanmeldelser
195088