181515 181515 181515

System Audio Air 9 - Valnøtt

Aktive trådløse høyttalere

SA Air 9 helt et sett med helt nye aktive og trådløse høyttalere fra danske System Audio. Disse følger seg inn i rekken av svært gode høyttalere, hvor flere modeller er kåret til verdens beste høyttalere.
Varenr: 115901
9 995,-
-+
green-stock-icon2 på nettlager
orange-stock-iconSoundgarden Bergen (Utstilling)
green-stock-iconSoundgarden Forus
orange-stock-iconSoundgarden Oslo (Utstilling)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoSUPPORTKundeanmeldelser
Beskrivelse

SA Air 9 har fire innebygde forsterkere, phono-inngang, Bluetooth 5.0, digitale optiske og analoge innganger. Nyt den overlegne stereolyden fra denne kraftige og vakkert utformede høyttaleren. Med sine praktisk talt uendelige tilkoblingsmuligheter, inkl. HDMI/ARC, tilbyr SA air 9 fantastiske lytteopplevelser.

SA air 9 høres bedre ut enn de fleste lydplanker og den er like enkel å sette opp. Den prisbelønte akustikken og premium DSP'en gjør at den høres ut som en mye større høyttaler.

Den er tilgjengelig i tre utførelser, alle med magnetiske frontgrill. Høyttaleren kan lade mobiltelefonen din og den er oppgraderbar, slik at den alltid kan oppdateres med SAs nyeste kunnskap om lyd.

SA har lagt ekstra vekt på kvaliteten på komponentene i phono-inngangen, for å gi deg de beste musikkopplevelsene når du kobler til platespilleren din.

Alle SA Air-høyttalere bruker den beste Bluetooth 5.0-teknologien med en høykvalitets langdistansemottaker, slik at du ikke vil oppleve utfall i lyden.

 

Hvorfor Air er spesielt?

  • Hos System Audio elsker de musikk og derfor har de et spesielt fokus på lyden.
  • SA air 9 er bygget i tre og elementene er spesialdesignet for å gjøre lyden så naturtro som mulig.
  • Air-teknologien består av fire kraftige digitale forsterkerenheter med innebygde 32-bit flytepunktprosessorer som leverer høykvalitetslyd i høy oppløsning og uten tap. Dette er unikt for høyttalere i denne kategorien.
  • Det er ingen passive komponenter i Air og den digitale signalbehandlingen er fri for støy og forvrengning og derfor hører du musikken tydelig og med klare nyanser.
Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Valnøtt
Gruppe 2 Høyttalere
Gruppe 3 Aktiv høyttaler
Merke System Audio


SUPPORT
Kundeanmeldelser
181515