102441 102441 102441 102441

System Audio Saxo 1

Stativhøyttaler - Sort matt

Stativhøyttaleren Saxo 1 er bare 25 cm høy og 13 cm bred, og vil overrasket deg med sin store lyd. System Audio Saxo 1 er en kompakt og stilfull stativhøyttaler med førsteklasses byggekvalitet og et meget imponerende lydbilde. Pris pr par.
Varenr: 127509
3 395,-
-+
Bestillingsvare (20 dager)

Fri frakt på ordre over 1.000,-

14 dagers retur både i butikk og på nett

Lik pris på nett og i butikk

BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSUPPORT
Beskrivelse

Kompakt høyttaler med førsteklasses lyd

Stativhøyttaleren Saxo 1 er bare 25 cm høy og 13 cm bred, og vil overrasket deg med sin store lyd. System Audio Saxo 1 er en kompakt og stilfull stativhøyttaler med førsteklasses byggekvalitet og et meget imponerende lydbilde.

 

Markedets beste lyd til prisen var tanken til System Audio når de utviklet Saxo-serien. Resultatet er en høyttalerserie som ikke bare låter enestående, men også imponerer med et lekkert, diskret design og en fantastisk byggekvalitet.

 

Saxo 1 er en kompakt og plasseringsvennlig høyttaler som vil overrasket deg med sin store lyd. Med teknikk basert på de dyrere høyttalerseriene gjengir det spesialkonstruerte basselementet en stor lyd man forventer å høre fra en langt større høytaler.

 

En av nyhetene i Saxo-serien er den spesielle DXT-sprederen som sitter rundt diskanthøyttaleren. Det patenterte designet gir høyttaleren en bedre og mer naturlig spredning, som fyller rommet med lyd. Kom og hør forskjellen!

 

"Disse små høyttalerne spiller som ei kule! Saxo 1 imponerer ikke bare med sitt store lydbilde og fyldige bass i forhold til størrelsen, aller mest imponert er vi over den gode sammenhengen i lyden og den spreke diskantgjengivelsen."
- Lyd & Bilde

Teknisk info

Produktinformasjon

Farge Sort
Gruppe 2 Høyttalere
Gruppe 3 Stativhøyttaler
Merke System Audio


Dimensjoner (B x H x D)  13cm x 25cm x 20cm
Anbefalt forsterker min. 30 Watt
Anbefalt plassering Vegg, hylle, i reol eller på stativer
Belastbarhet 80 Watt
Frekvensområde (+/- 3 dB) 60-25.000 Hz
Impedans 4-8 ohm
Utvidet garanti 7 år ved registrering hos System Audio

 

Tilbehør
Alternativer
SUPPORT
102441