home Meny close
menu Meny
-28%

Stereopakke - Yamaha R-N303D og Monitor Audio Monitor 200

Knallgod stereopakke i retro stil, som gir ekstremt god lydkvalitet for pengene. Til tross for sin beskjedne størrelse leverer Monitor 200 et stort lydbilde med ren og klar lyd. R-N303D er fullstappet med tilkoblingsmuligheter og smartfunksjoner. Med MusicCast integrert blir forsterkeren en del av multiromsoppsettet ditt.

Du kan velge forskjellige farger på både forsterkeren og høyttalerne fra drop-down menyene under.

Før 8 990,-

6 490,-
Varekode: MON200N303PAKKE
Produktomtaler

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Du omtaler: Stereopakke - Yamaha R-N303D og Monitor Audio Monitor 200

Hvordan vurderer du dette produktet? *

Karakter
Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Originalpris 8990
Beskrivelse

Detaljer

Monitor Audio Monitor 200


Til tross for sin beskjedne størrelse leverer Monitor 200 et stort lydbilde med ren og klar lyd. De to 5,5" MMP II bassdriverne er satt opp i en 2,5-veis konfigurasjon sammen med den nye Black C-CAM diskanten som sørger for at høyttaleren leverer et lydbilde med god sammenheng og presisjon. Høyttaleren er utstyrt med outrigger-fot som gir høyttaleren et stabilt fundament som resulterer i stram og presis bass. • Oransje MMP II basselement

 • Lettdreven høyttaler (8 ohm)

 • Black C-CAM diskant

 • 2 x 5,5" MMP II basselement

 • HiVe II bassport

 • Outrigger-fot


Black C-CAM diskant


Black C-CAM-diskanten er basert på Gold Dome C-CAM diskanten fra Monitor Audios prisvinnende Bronze serie (en keramisk belagt aluminium/magnesium-legering). Membranens geometri er utviklet ved hjelp av avanserte modelleringsverktøy for å gi optimal ytelse og svært lineær frekvensrespons som strekker seg langt videre utenfor det hørbare området. Det brede frekvensområdet matcher det som er tilgjengelig av musikk- og filmformater i HD-oppløsning. 


MMP II


Elementer som er produsert med materialet Metal Matrix Polymer har en polypropylenbase som er forsterket med metallpartikler for å gjøre membranen stiv og responsiv. Membranen blir støpt under høyt trykk, og tykkelsen på membranen blir modifisert på strategiske steder for å gi elementet optimal stivhet.


HiVe II 


Bassportteknologien HiVe II (High Velocity, Low Noise Reflex Port) har en riflet struktur som lar luften bevege seg mer effektivt og reduserer turbulens i porten. Resultatet er en stram og presis bassgjengivelse med mindre farging av lyden enn fra en tradisjonell bassport.


Yamaha R-N303D


Denne Yamaha-forsterkeren gir deg alt du trenger til en fantastisk pris. R-N303D er fullstappet med tilkoblingsmuligheter og smartfunksjoner. Med MusicCast integrert blir forsterkeren en del av multiromsoppsettet ditt. Strøm musikk fra blant annet Spotify og Tidal via MusicCast-appen - eller direkte til forsterkeren via AirPlay eller bluetooth. • 2x100 watt i 8 ohm

 • MusicCast og en rekke strømmetjenester integrert

 • Trådløs musikkstreaming via Bluetooth® eller AirPlay

 • Støtter 5.6MHz DSD Native og AIFF 192kHz / 24-bit

 • Doble høyttalerutgangerMusicCast gir deg full fleksibilitet


Spill innhold fra en annen MusicCast enhet, eller fra en Blu-ray eller CD-spiller som er tilkoblet forsterkeren – all musikk blir tilgjengelig i alle rom i huset. Om du har musikk lagret på en PC eller NAS kan du via DLNA spille den musikken også. Strømmer du musikk via bluetooth kan også denne sendes videre til en annen MusicCast enhet i et annet rom.